Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Prosvjeta

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, raspisalo Natječaj za dodjeljivanje 1.000 stipendija

        13.07.2009.         1399 pogleda
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, raspisalo Natječaj za dodjeljivanje 1.000 stipendija

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, raspisalo je Natječaj za dodjeljivanje 1.000 stipendija redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija za akademsku godinu 2009./2010. Naime, na temelju članka 8. Zakona o Nacionalnoj zakladi za potporu učeničkom i studentskom standardu, članka 4. Statuta Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu, Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu raspisala je Natječaj za dodjelu 1.000 stipendija redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija za akademsku godinu 2009./2010.

Stipendije Zaklade u 1. kategoriji dodjeljuju se redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija koji su navedeni na listi deficitarnih struka i zanimanja na tržištu rada u Republici Hrvatskoj - 500 stipendija te dodatnih 500 stipendija za: osobito uspješnim redovitim studentima sveučilišnih i stručnih studija u Republici Hrvatskoj; redovite studente sveučilišnih i stručnih studija u Republici Hrvatskoj slabijega imovinskog statusa; redovite studente sveučilišnih i stručnih studija - aktivni športaši; redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija - osobe s invaliditetom; redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija koji su do punoljetnosti bili smješteni u domove socijalne skrbi ili udomiteljske obitelji.

Stipendije se dodjeljuju u skladu s Pravilnikom o uvjetima i postupku za dodjelu studentskih stipendija za dodjeljivanje 1.000 stipendija u iznosu od 1.000,00 kn. Prijave se podnose zaključno do 30. rujna 2009. godine. Detaljnije informacije, kao i cjelokupan tekst navedenog natječaja može se vidjeti na službenoj Internet stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (www.mzos.hr) te na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji".

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Prosvjeta