Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Domovinski rat & branitelji

Ministar Matić lažnim braniteljima: 'Žalite se Potrošačkom kodu, očito ste kupili falš proizvod!'

        20.12.2012.         2377 pogleda
Ministar Matić lažnim braniteljima: 'Žalite se Potrošačkom kodu, očito ste kupili falš proizvod!'

Na našem portalu jučer osvanulo je ime navodnog lažnog branitelja iz Korije. Komentar anonimnog autora nije demantiran. Još nitko nije reagira, na potezu su službeni organi.Ministar hrvatskih branitelja Predrag Matić izjavio je danas da će mailove građana koji su nakon jučerašnje objave Registra branitelja prijavili tzv. lažne branitelje proslijediti policiji i DORH-u - piše Jutarnji list

Ministarstvo je jučer zaprimilo desetke tisuća mailova, a dio njih se odnosio na tzv. lažne branitelje. "Prijave ćemo proslijediti policiji i DORH-u. To je njihov, a ne naš posao. Građani će reći svoje, kad već nisu institucije rekle", rekao je Matić novinarima prije početka današnje sjednice Vlade.

Novinare je zanimalo je li ga iznenadio broj prijava. "Nikad nisam postavljao pitanje o kojem se broju tzv. lažnih branitelja radi, a njima bih poručio da se obrate Potrošačkom kodu, jer je očito da su kupili falš proizvod", rekao je Matić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mile747
24.12.2012. 11:33
U Hrvatskoj ima 300000 lažnih GOVNARA!!!!

ČAST PRAVIM braniteljima!!!!

LAžnu stoku treba potamanit,zajedno sa Đakičem!!!!
1911
23.12.2012. 9:45
Duhovnu obnovu treba riješiti onaj tko je duh i ruinirao: crkva! Ali, na žalost, za to nema volju niti namjeru jer im je ovako odlično!
U komentarima pod tekstom o fiskalnoj blagajni komentira se kako to nije problem nego su problem lažni branitelji.
Pod ovim tekstom nije problem lažnih branitelja nego privatizacija i pretvorba.
Pod tekstom o Sanaderovu i HDZ-ovu kriminalu nije to problem nego bi institucije trebale sve goniti a ne samo Sančija, Polančeca, Barkija, Fiolića, Čobaninija ....
Što to onda znači??
Pa jednostavno, pod ovim komentarima se prečesto javljaju neki koje očito svrbi nešta pod određenom temom, osobne naravi.
E, zato poruka "institucijama koje trebaju raditi svoj posao": naprijed po zakonu bez obzira o kome i o čemu se radilo!! Zar ne bać joza?
Mikeš09
22.12.2012. 23:26
Guru ti mora da još i danas jedeš puru...mislim na bijele žgance koliko si napredovao u svojim razmišljanjima i djeljenjima lekcija...u crkvi se govori o jednoj drugoj istini koju ti s ``okruglim`` mozgom kao što si napisao za Zemlju samo obrnuto proporcionalno nikad nećeš stići jer se držiš nekih znanstvenih postulata koji su davno objašnjeni...
Za tvoju pamet...guruovsku...prva sveučilišta osnivala je upravo Katolička crkva...
Koliko ima pedofila u tvojoj stranci...ili recimo u okruženju...to te ne brine jel da ...tebe brine crkva...
Svaki normalan mali čovjek ima svaki dan ako hoće ići u crkvu toliko toga da sva ta tehnologija koju propagiraš nema ni blizu toliko mega-giga- kibi- mebi-gibi...bajteva samo ti to nećeš nikada shvatiti jer si ograničen monitorom i tipkovnicom...
hdznedajboze
21.12.2012. 15:09
Piše: i.kri
Poznati hrvatski redatelj Antun Vrdoljak objasnio je za Večernji list kako je skupio 880 dana u borbenom sektoru u Registru branitelja.

– Nije to greška, nisam ja sam sebi određivao svoje dane. Pitajte onoga tko je to određivao. Četiri godine bio sam u ratu. Pa vi računajte koliko je to dana – rekao nam je Vrdoljak.

Google Oglasi
Izrada web stranica
Osmišljavanje, projektiranje, održavanje, SEO i marketing www.gorila-it.hr
Podsjetili smo Vrdoljaka da je tijekom rata bio ravnatelj HRT-a. – A što je bio HRT – upitao je Vrdoljak. Na pitanje je li HRT bio borbeni sektor redatelj nam je potvrdno odgovorio.

Carrington je rekao Miloševiću da su izgubili rat s HRT-om

– Imate izjavu Carringtona koji je bio predstavnik Europske unije u Hrvatskoj, a rekao je Miloševiću u Beogradu da rat nisu mogli dobiti, a izgubili su ga u medijskom ratu s HRT-om – kazao je Vrdoljak te je kao argument za svoju borbeni sektor koristio broj mrtvih na HRT-u. – Pitajte onoga tko je sastavljao registar. Nisam tražio ni zahtijevao to. Imam i čin u Hrvatskoj vojsci – zaključio je Vrdoljak.

Podsjetimo, Vrdoljaku je u Registru branitelja upisano 880 dana u borbenom sektoru u MUP-u. Vrdoljak je na čelu HRT-a bio od 1991. do 1995. godine. Poznati redatelj ima počasni čin pričuvnog brigadira.
guru
21.12.2012. 9:43
Bač joza u pravu si.
Kao i sve kod nas svodimo na onu poznatu svi su isti.
Ja tvrdim da nisu. Zapovjednici su morali znati tko su ljudi koji su sa njima djelili sve nedače rata. Tko su bili zapovjednici i gdje je najviše lažnih branitelja to se tek treba otkriti.
Što se tiće duhovne obnove tu već postoji glavni krivac samo treba ponizno priznati krivicu.
Lopovi su zauzimali prva mjesta u crkvama pa su često i sa oltara svečenici hvalili njih i njihov rad.
Kad su posvečivali kamene temeljce ili presjecali vrpce svečenici nisu razmišljali da toliki novac pojedinac normalnim radom ne može steči da ima sto života.
Sad im je glavna preokupacija seksualni život mladeži a još nisu rasčistili pedofiliju u vlastitim redovima.
Sve to običan puk vidi i stvara jedan odklon od takove crkve i svečenika. Statistika je neumoljiva i morala bi nekima biti pokazatelj kuda krenuti sa reformama.
Dragi bać joza tehnologija je toliko napredovala da je gotovo sto posto stanovništva danas informirano sa desetak izvora informacija.
Zaboravite više da je istina jedino što govori crkva ( zemlja je ravna ploha koju je bog stvorio za sedam dana.)
Napominjem da je crkva uz sve turbulencije unutar vlastitih redova opstala već 2000 godina .
Naći će svećenstvo i ovaj puta izlaz ali se mora prilagoditi trenutku, okrenuti običnom malom čovjeku i očistiti svoje redove od ovakovih kao što je bać joza.
Prosvjednik8
21.12.2012. 9:28
onoga tko nije bio u ratu a na popisu je bi se lako trebalo prokazati ali mene brine jedna druga stvar.sta sa svim "pravim" braniteljima koji su bili u ratu ali su odglumili "ptsp" i vec 15 godina primaju i jos ce 20,30 godina primati penziju a zapravo su potpuno radno sposobni.takvih je jako puno.dali su to isto lazni branitelji?
bać joza
20.12.2012. 23:41
Doktori iz Splitske, Riječke, i Osječke bolnice, doktori iz bolnice Vrapće, doktori iz zagrebačkih bolnica na čelu s Dragom Rubalom i takvima. Ali, nažalost, neće niti oni koji 100% znaju za lažne branitelje prstom uprijeti i reći: On je lažni branitelj!

Ići će to jako, jako teško! Da je samo problem s lažnim braniteljima, sve bi bilo lako. Tko će riješiti pretvorbu, tko će riješiti sve moguće pljačke na hrvatski način. A tko će riješiti duhovnu i moralnu obnovu našega naroda. Evo pitanja bez jasnih odgovora!
most
20.12.2012. 19:02
odlično ima ih mnogo koji koriste mirovinu obolili na kičmu sto mislite koji je to teret prenosio od 95 do 2007,kako im nije teško otoći svaki mjesec u banku po novac zarađen na mukotrpan način.
Ali na kraju neće biti ništa ako se ne riješi na normalan naćin nevidim da tu što može pomoć policija i ostale institucije treba krenuti od onih koji su im potpisali dokumentaciju a zna se tko i kada i pod kojim uslovima.
nož
20.12.2012. 15:12
lažne branitelje treba javno obznaniti te i one koji su im to omgućili zna se.Toga se valjda i boje.


Još iz kategorije Domovinski rat & branitelji