Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Izbori 2013.

Ministar Jakovina pružio potporu kanidatima SDP-a na lokalnim izborima

        24.04.2013.         2385 pogleda
Ministar Jakovina pružio potporu kanidatima SDP-a na lokalnim izborima

Ministar Tihomir Jakovina u pratnji Tomislava Žagara posjetio je štand SDP-a u Slatini gdje je dao potporu Slobodanu Periću, kandidatu SDP-a i HNS-a za gradonačelnika Slatine. Zaustavio se i u Suhopolju gdje je dao potporu Predragu Pejiću, kandidatu za načelnika općine.

U Virovitici se ministar sastao s kolegama iz gradskog i županijskog SDP-a te izrazio uvjerenje da će gradonačelnik Virovitice sljedeće četiri godine biti Damir Barić koji je predstavio svoju kandidaturu pod sloganom "Virovitica - grad svih građana, a ne gradonačelnikov grad".  Takođ je izrazio nadu da će  suradnja između njega i Tomislava Žagara, budućeg župana Virovitičko-podravske županije, biti na visokoj razini.

"Stanovnici ove županije imaju pravo tražiti bolje, Nedopustivo je da ovaj kraj koji je bogat prirodnim resursima zauzima posljednje mjesto s preko 35 posto nezaposlenih na pokazateljima uspješnosti te time drži neslavni rekord u Republici Hrvatskoj. Oni koji su to prouzročili moraju račune položiti 19.svibnja, a birači će im potezom olovke reći svoje mišljenje", istaknuo je Jakovina.

U ranim jutarnjim satima ministar Jakovina je stao i kod štanda u Pitomači gdje su mještani svojim potpisom dali potporu kandidatu SDP-a, HNS-a i HSPD-a, Marijanu Rengelu, za načelnika općine Pitomača.  "Iznimno mi je zadovoljstvo vidjeti ovu mladu ekipu koja će zasigurno biti jamac uspjeha općine Pitomača jer mladost je bitna, ona je potencijal koji mora svakog veseliti i koji ulijeva nadu u bolje sutra", poručio je Jakovina.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
26.4.2013. 19:17
@branitelji vidiš da si je i ženicu ufuro prvo u sabor, a onda u EU parlament.
branitelji
26.4.2013. 19:09
Neš ti kandidata,kad im jedan Jakovina treba kao potpora.
bać joza
26.4.2013. 17:31
Neki SDP-ovci su jako zabljali svojim komentarima ovdje na portalu pa su dobili zabranu pisanja, jer svojim pisanjem nanose veću štetu nego korist svojim kandidatima. Bogu hvala da su ih ušutkali. Bolje šutjeti nego pričati gluposti i prizemnim napadima vrijeđati ljude.

Drago mi je da se može komentirati o konkretnim pitanjima s konkretnim komentarom.
fitilj
25.4.2013. 7:56
Naravno cijeli taj izborni cirkus SDP-a i njegovog ministra ide na trošak državnog proračuna, i to na stotine puta tijekom dana puta tridesetak i više dana izbornih turneja, dok za 35 posto nezaposlenih u državnoj kasi nema novca za preživljavanje.

No ima ga za ovakva putovanja i derneke vladinih dužnosnika!
nicko
25.4.2013. 0:15
odlična ti je logika - umjesto nezadovoljstva što je stanje katastrofalno trebali bi biti presretni što nije još gore
bać joza
24.4.2013. 23:55
Koji put se olako barata brojkama o nezaposlenima u Virovitičko podravskoj županiji! Onome tko pozna strukturu stanovništva ove županije biti će jasno zašto je toliki postotak nezaposleni.

Govoriti o nezaposlenosti u samom gradu Virovitica i na tome zbrajati političke poene, je jednostavno ne poznavanje činjeničnog stanja i zapravo pucanj u prazno, koliko god se neke stranke upinjale na zadnje noge da to stave u prvi plan.

Treba otvoreno reći da grad Virovitica živi, u odnosu na Slatinu, djelomično na Orahovicu ili Našice. Tko god davao paušalne ocjene, zapravo ima krivo.

P.s. Ministrova žena je iz Pitomače pa će vjerojatno biti od neke koristi za Virovitičko Podravsku županiju. Ona to sigurno zna kako!


Još iz kategorije Izbori 2013.