Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Aktualnosti

Milanović: Vjerodostojno, a protiv Kirina se vodi postupak u slučaju Fimi media

  eg           02.09.2016.         4500 pogleda
Milanović: Vjerodostojno, a protiv Kirina se vodi postupak u slučaju Fimi media

Kakav pogrešan izbor slogana, ironično je prokomentirao Zoran Milanović, na predizbornom skupu Narodne koalicije u Virovitici, slogan HDZ-a, čiji je plakat bio istaknut na pročelju bivšeg Hotela. Imaju slogan “Vjerodostojno”, a protiv Kirina, koji je čak priznao krivnju, vodi se postupak u aferi Fimi-medija. Hvala im na reklami, rekao je, osvrnuvši se što je zapravo prava Vjerodostojnost, i podsjetio na slučaj stranačke kolegice iz Virovitice koja je optužena za jedno kazneno djelo. „SDP je takav, katkad i grub prema svojima, ali poštuje zakone kao Bibliju. Govorio sam o tome i Zadru, i tamo je gradonačelnik optužen za najgori mogući kriminal, veleizdaju ljudskog povjerenja, pljačku. Je li to Vjerodostojnost?”, pitao je okupljene Virovitičane Zoran Milanović. “Hvala na reklami gospodo iz HDZ-a i prikrivene Domoljubne koalicije. Domoljubi smo mi, vjerodostojni smo mi, Narodna koalicija smo mi, a što ste vi?

Na predstavljanju kandidata 4. izborne jedinice govorio je i Silvano Hrelja, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSU), podsjetivši da su u teškim vremenima deblokirali mirovine, uredno ih usklađivali i čak povećali. “Nije puno, ali u vrijeme kada je sve padalo, mirovine su malo raste. I dalje ćemo poboljšavati mirovinski sustav, bolje ćemo urediti obiteljske mirovine i mirovine žena koje su bile na porodiljnom dopustu”, rekao je Hrelja. „Zajedništvom smo spriječili donošenje štetnih zakona po građane. Narodna koalicija je koalicija rada i stvaranja. Ne zastupamo interese bogatih pojedinaca i krupnog kapitala“ zaključio je Hrelja.

Skupu se obratio i Domagoj Hajduković, nositelj liste za 4. Izbornu jedinicu kao i predsjednik Hrvatske narodne stranke Ivan Vrdoljak.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti