Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Politika

Milanović: U Hrvatskoj je danas puno prodavača magle

  D.Šantoši/Večernji list           09.10.2010.         1738 pogleda
Milanović: U Hrvatskoj je danas puno prodavača magle

Boraveći danas u Općini Nova Bukovica i Slatina Zoran Milanović, predsjednik SDP-a kratko je komentirao televizijsku izjavu Vladimira Šeksa, potpredsjednika Hrvatskog sabora pitanjem: - Gdje je gospodin Šeks bio posljednjih deset godina? Je li bio izvan Hrvatske? U HDZ se sve to znalo, pa ne znam zašto se gospodin Šeks čudi svemu što se danas u Hrvatskoj događa, upitao se Milanović. Milanović je posjetio spomen sobu koju su članovi Udruge 'Hrvatsko srce' uredile u spomen na preminulog novobukovačkog župnika Alojzija Staneka te župnu crkvu u Novoj Bukovici, a potom je na javnoj tribini, pred nekoliko stotina SDP-ovaca i mještana, odgovarao na pitanja.

- Ne znam da li su hrvatski braniteljisanjali pravnu hrvatsku državu, ali ovakvu sasvim sigurno nisu. Zašto Hrvatska danas nije zemlja reda, rada, zemlja u kojoj se poštuju pravila, svi imaju iste šanse...U Hrvatskoj je danas jako puno prodavača magle. Svi se zalažu za iste ciljeve, imaju snažne riječi, imaju toplo i veliko srce...Svi su za sirotinju, obespravljene i nezaposlene, ali vidimo da nije tako. Vidimo da zaista postoje oni koji tako osjećaju i rade i oni koji lažu. Lažu već godinama. Mi smo za državu reda u kojoj će se zakoni poštivati. Ovaj narod je željan i gladan pravde i istine i spreman je čuti istinu, naglasio je Zoran Milanović u Novoj Bukovici.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

ivan2
9.10.2010. 21:49
Mislim da se nisu stvorili političari koji znaju koliko je krvi proliveno hrvatske za poštenu državu njenih građana. Sigurno se nebi tako ponašali kao sada!
monte
9.10.2010. 19:05
jadna li je država kojom bi vi vladali ,pokazali ste 2000 istjerali policiju na ulicu itd.... a sada bih nam pokušali ponovo uvesti strahovladu e neće ići,
zašto se niste i vi poklonili žrtvama križnog puta u mrtvom jarku u Bukovi,niste jer taj masakr su učinili Titovi partizani, a vi veličate lik Tita i kumrovec to je istina niste znali za mrtvi jarak a druge stranke su znale ,pečete kestenje


Još iz kategorije Politika