Sabor: MIP predložio pokretanje kaznenog postupka protiv Kuščevića
Sabor u petak o konačnom prijedlogu Zakona o službenoj statistici
Saborski odbor prihvatio izvješće pučke pravobraniteljice za 2018.
Saborski odbor prihvatio izvješće pučke pravobraniteljice za 2018.
Kina: najranije cjepivo protiv koronavirusa biti dostavljeno na ispitivanja krajem travnja
Samsung se ispričao zbog slučajne obavijesti poslane korisnicima
Amsterdam planira erotski kompleks umjesto Crvene četvrti

  Poljoprivreda

Među 940 poljoprivrednih projekta financiranih državnim potporama i 52 s područja Virovitičko-podravske županije

  vn           12.08.2016.         916 pogleda
Među 940 poljoprivrednih projekta financiranih državnim potporama i 52 s područja Virovitičko-podravske županije

Za 52 poljoprivrednika s područja Virovitičko-podravske županije izdvojeno je 64 milijuna kuna iz natječaja za provedbu mjere 04 Programa ruralnog RH za razdoblje 2014. – 2020., podmjera 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva«, provedba operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« - izvijestila je jučer Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Vrijednost pojedinačnih projekata kreće se između 150 i 16 tisuća kuna, a odnose se na ulaganja u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji (sektor ratarstvo, stočarstvo), rekonstrukciju farmi, podizanje novih dugotrajnih nasada, ulaganja u plastenike i slično.

Sve projekte pripremila je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Novac se privremeno raspodjeljuje jer se ne mogu financirati svi projekti u isto vrijeme. Na Rang listi nalazi se ukupno 940 projekata s brojem ostvarenih bodova i vremenom podnošenja zahtjeva za potporu (datum, sat, minute, sekunde). Poljoprivrednici kroz ove natječaje i potpore podižu konkurentnost, razvoj i zapošljavanje novih zaposlenika.

Nakon isteka žalbenog roka, Agencija će izdati i konačne odluke o dodjeli sredstva u sklopu Operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava«.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije PoljoprivredaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.