I sindikat visokog obrazovanja traži veće plaće u svom sektoru
Štromar ne isključuje mogućnost prijevremenih izbora, ali vjeruje i u dogovor Vlade i sindikata
Mediji i mentalno zdravlje: Trivijalizacija dovodi do click-baitova na uznemirujuće sadržaje
Sabor: Hrvatska kroz razvojnu pomoć najviše pomagala jugoistočnu Europu i BiH
Sabor: Hrvatska kroz razvojnu pomoć najviše pomagala jugoistočnu Europu i BiH
Sinčić: Hrvatsku očekuje kolaps svih sustava
U osnovnim školama štrajka 89, a u srednjim 85 posto zaposlenih

Među 940 poljoprivrednih projekta financiranih državnim potporama i 52 s područja Virovitičko-podravske županije


  Poljoprivreda           vn           12.08.2016.         846 pogleda
Među 940 poljoprivrednih projekta financiranih državnim potporama i 52 s područja Virovitičko-podravske županije

Za 52 poljoprivrednika s područja Virovitičko-podravske županije izdvojeno je 64 milijuna kuna iz natječaja za provedbu mjere 04 Programa ruralnog RH za razdoblje 2014. – 2020., podmjera 4.1. »Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva«, provedba operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« - izvijestila je jučer Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Vrijednost pojedinačnih projekata kreće se između 150 i 16 tisuća kuna, a odnose se na ulaganja u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji (sektor ratarstvo, stočarstvo), rekonstrukciju farmi, podizanje novih dugotrajnih nasada, ulaganja u plastenike i slično.

Sve projekte pripremila je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Novac se privremeno raspodjeljuje jer se ne mogu financirati svi projekti u isto vrijeme. Na Rang listi nalazi se ukupno 940 projekata s brojem ostvarenih bodova i vremenom podnošenja zahtjeva za potporu (datum, sat, minute, sekunde). Poljoprivrednici kroz ove natječaje i potpore podižu konkurentnost, razvoj i zapošljavanje novih zaposlenika.

Nakon isteka žalbenog roka, Agencija će izdati i konačne odluke o dodjeli sredstva u sklopu Operacije 4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava«.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije PoljoprivredaOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: