Banner
HAK zbog olujnog vjetra zatvorio A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu
DHMZ: Oblačno, vjetrovito i kišno vrijeme, u višem gorju snijeg
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Politika

Mate Vukušić: Da sam kojim slučajem porezni dužnik ne bih radio problem stranci

  Goran Gazdek           07.11.2013.         3795 pogleda
Mate Vukušić: Da sam kojim slučajem porezni dužnik ne bih radio problem stranci

Unutarstranački izbori u SDP-u na kojima je, suprotno očekivanju mnogih sudjelovao tek kao birač i porezni dugovi nekih SDP-ovaca, članova Gradskog vijeća te koalicijska suradnja s HSPD-om čiji je predsjednik Siniša Prpić javno ukazao na dvostruke aršine SDP-a bili su povod razgovora s predsjednikom Kluba vijećnika koalicije u Županijskoj skupštini SDP/HNS/HSPD Matom Vukušićem.

Izbori za predsjednika i tijela Gradske organizacije SDP Virovitice su završeni. U SDP-u ste već više od 18 godina. Iako su mnogi to očekivali, niste se kandidirali niti za jedno mjesto u novom rukovodstvu. Usput, predsjednik ste kluba vijećnika SDP-HNS-HSPD u Županijskoj skupštini Virovitičko-podravske županije. Što je razlog?

- Odluka o ne sudjelovanju na ovim izborima isključivo je moja, donio sam je tjedan prije isteka kandidature. Ovom prilikom se ispričavam onima koji su tu kandidaturu očekivali, imao sam namjeru ali eto, odustao sam. Razlozi su osobne naravi, u planovima za slijedeće četiri godine ipak nije bilo mjesta za sudjelovanje u tijelima stranke, mada ću, naravno, i u tom razdoblju biti aktivan kroz rad u Županijskoj skupštini te provoditi odluke stranke u donošenju kojih ću kao vijećnik sudjelovati. Ne vidim potrebu to podrobnije analizirati.

Spominjalo se, kroz razgovor sa nekim Vašim kolegama, da ste to učinili pod pritiskom dosadašnjih stranačkih čelnika. Koliko je to blizu istine?

- Daleko, rekao bih, nemoguće. Oni koji me duže vremena poznaju, znaju da je to nemoguće, jednostavno nisam takav igrač. Ni ranijih godina, u vrijeme kada je bilo škakljivo promicati socijaldemokraciju u Virovitici, nisam posustao pred pritiscima političkih suparnika, zbog svog opredjeljenja ostajao i bez posla, ali, eto, i dalje sam tu gdje jesam. U SDP-u, koliko god to nekad zna biti i prilično teško, zbog raznih okolnosti.  Virovitica je specifična po mnogo čemu.

U kojoj mjeri ste zadovoljni rezultatom unutarstranačkih izbora? Kako gledate na kandidaturu Anamarije Katalenić, koja se natjecala za predsjednicu SDP Virovitice?

- Da sam sam kreirao čelništvo, izgledalo bi drukčije, ima još dosta članova koji su svojim djelovanjem zaslužili biti u tijelima ali, time ne umanjujem vrijednosti onih koji su izabrani. Vidite, rezultati su ogledalo nečijeg htijenja i želje da ostvari svoje ambicije, kakve god one bile, kroz djelovanje i kreiranje politike SDP-a na svim razinama. Reći ću to ovako: onaj tko je svoju kandidaturu uspješnije izlobirao kod članova stranke, što je temeljem Statuta SDPH legitimno i legalno, taj je danas predsjednik odnosno član tijela naše organizacije. Ne vidim tu ništa sporno koliko god će netko uvijek imati za predbaciti i prigovoriti. Osobno, očekujem od novog rukovodstva iskorak u prezentaciji naših programa u slijedećem četverogodišnjem mandatu, to su obavezni prema članovima ali i prema građanima Virovitice jer, kako je poznato, sve što se dešava u SDP-u pod povećalom je javnosti. Svi koji sudjelujemo u radu za opće dobro podložni smo ocjeni biračkog tijela na lokalnoj i nacionalnoj razini. Što se tiče kolegice Anamarije, pokušala je, nije uspjela. Iz dosadašnjeg djelovanja očito je da je vrijedna osoba, vrijeme je pred njom. Ukoliko će ustrajati.

Dobro, toliko o izborima. Zadnjih dan-dva aktualna je jedna druga tema, također vezana uz SDP, odnosno neke članove Vaše stranke.  U javnosti su iznijeti podaci o poreznom dugu osoba koje su izabrane u tijela SDP-a Virovitice?

Pratim sve vezano uz naš grad, uz stranku pogotovu. Sami ste rekli da sam u SDP-u više od 18 godina, nisam ravnodušan na zbivanja u stranci, aktivno sam sudjelovao u njenom radu na lokalnoj i nacionalnoj razini.

Možete li biti konkretniji?

- Gledajte, u ovom gradu, neću ići dalje, sličnih slučajeva ima prilično i to u svim političkim opcijama. Jasno, ne spominjem to kao opravdanje za bilo koga. Od kako je Slavko Linić objavio listu poreznih dužnika pojavio se prevelik broj osoba koje nisu korektno ispunile svoju građansku obavezu prema državi i to je problem. Iznosi koji su u pitanju na toj listi su enormni, ukazuju na činjenicu da je sustav zakazao te da je pojedincima omogućeno da na teret svih nas steknu ne pripadajuću  korist. Nastojanja Vlade RH da se te anomalije isprave pokazuju rezultate ali je to proces koji će potrajati. Bez obzira što bi svi mi htjeli da se to rješava brže.

To je u redu, međutim, kako bi ste se Vi postavili u tom slučaju, da se radi o Vama kao članu stranke?

- Koliko god to izgledalo tako, Vaše pitanje nije niti komplicirano niti teško. Što više, jednostavno je. Dakle, ne bih radio problem stranci.

Znaci li to da bi ste se povukli? Podnijeli ostavku?

- Ja nemam dvojbe oko toga. Odgovorili ste već u samom pitanju. Da, učinio bih to, naravno. Ali s ovim ništa ne prejudiciram. Svatko treba sam donijeti odluku za koju smatra da je ispravna.

Na kraju moram postaviti pitanje suradnje sa HSPD-om na županijskoj razini, čiji je čelnik sudjelovao u priči o ovom slučaju. Hoće li to sve utjecati na buduću suradnju?

-  Gledajte, SDP na gradskoj razini sa HSPD-om nije u koaliciji ali u Gradskom vijeću djelujemo kao oporba. Cilj je isti, biti korektiv aktualnoj HDZ-ovoj vladajućoj ekipi. Na županijskoj razini smo u koaliciji, plus HNS, također kao oporba i proteklih šest mjeseci imamo odličnu suradnju na sjednicama Županijske skupštine. Ne vidim razlog da to i dalje ne bude tako.


 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
13.11.2013. 23:00
@Mato Vukušić od kada je ukazivanje na Statut patrije miješanje u stvari unutarstranačkog djelovanja i odlučivanja u socijaldemokratskoj partiji, te načina i modela tog odlučivanja te dijeljenja lekcija o tome.

To sam učinio samo zato da otklonim sumnju u to da u partiji ima ravnopravnih i onih koji su ravnopravniji, pa mogu kršiti statut partije, bez da za to snose posljedice.

No očigledno sam pogriješio jer je statut partije samo ures i lakmus papir, što je naravno unutarstranačka stvar, kao i uostalom izbor poreznih dužnika u predsjedništvo i njihova obrana kroz labuđi pjev movoizabranog predsjednika.
fitilj
13.11.2013. 22:51
miješanje u stvari unutarstranačkog djelovanja i odlučivanja u socijaldemokratskoj partiji, te načina i modela tog odlučivanja
slobodagovora
13.11.2013. 21:15
Gospodine Mate Vukušić,
potpuno se slažem sa Vama da nitko ,pa ni taj kog naziva te"g.Tot",ne može i ne treba odlučivati kada,što,kako i gdje će sdp ili bili koja stranka nešto objaviti,i za to se može reći da je neumjesni i nekulturno.
Ali ako se u toj "objavi" kaže nešto kao što je rekao g.Barić -" da je normalno da vam u vodstvu stranke budu porezni dužnici,to nije kriminal"
misli da je ovo puno neumjesnije ,nekulturnije prema hrvatskim građanima,a po meni i glupo!
Pa ne može nad nitko iz sdp-a ili bilo koje druge stranke smatrati za takve idiote,ako se tako taj g. Barić odnosi prema članovima svoje stranke nema pravo prema nama građanima!
Nemojte se ljutiti, ali možda bi Vam bilo bolje takve stvari raspraviti u stranci prije nego netko kao taj Barić "izleti sa idotarijiom" pa sad spašavajte stvari, ili u stvari stranka i Vi samo pokušavate spasiti njega od njegovih "izljeva mudrosti".
Mate Vukušić
13.11.2013. 20:08
Poštovani g. Tot, sve je dozvoljeno komentirati pod temom, pa i ovakve stvari koje vi spominjete ali, definitivno, vaše miješanje u stvari unutarstranačkog djelovanja i odlučivanja u socijaldemokratskoj partiji, te načina i modela tog odlučivanja te dijeljenja lekcija o tome, krajnje je neumjesno, reći ću i prilično nekulturno.
Koji članak, zašto i kada koristiti odlučuju članovi i nitko drugi, uz dužno poštovanje.
Naravno, ne može vam se to zabraniti ali je, ponovit ću, neumjesno i nekulturno. Lijepi pozdrav,
fitilj
13.11.2013. 10:29
@Mate Vukušić slažem se da se o programsko političkim ili kadrovskim, pitanjima SDP-a, treba govoriti na tijelima stranke ali ne tim se tijelima treba raspraviti i prozivke koalicijskog partnera.

Treba raspraviti dali se je svojim nastupima Damir Barić ogriješio o čl. 70., čl. 80. i čl. 82. SDP-ovog statuta u kojim se člancima jasno definira tko što i kada smije i može iznositi u javnosti i svojom izjavom ustvrditi da će cijenu javnog istupa predsjednika koalicijskog partnera SDP-a u Županijskoj skupštini, plaćati kolege na razini županijske organizacije SDP-a, ali valjda ne dugoročno, čime je putem javnosti upućna jasna kritika Tomislavu Žagaru koji je u ime županijskog SDP-a potpisao koalicijski sporazum sa HSPD-om, te javno prozivanje članova Županijskog odbora koji su donijeli odluku o koaliciji sa HSPD čiji je predsjednik Siniša Prpić samo ukazao na to kako je HSPD postupio kada ga je SDP-ov predsjednik gradskog vijeća prozvao da ima poreznu dužnicu na mjestu gradske vijećnice.

Prema tome ne može se javnost tretirati kao nečiju prćiju koju će se koristiti kako se kome svidi. Obraćati joj se kada treba prodati muda pod bubrega, ali je isključiti i odricati joj pravo na istinu kada se drugovima to svidi. No kao što je poznato transparentnost, poštenje i dosljednost nije vrlina hrvatskih stranaka, te bi kao što vidimo na primjeru bacanja drvlja i kamenja na postupak HSPD-a čak mogao biti i razlog za raskidanje koalicije, čime prijeti Damir Barić!
slobodagovora
12.11.2013. 22:28
Pohvalno je što se g,Vukušić još jednom oglasio mada je i prije sve bilo vrlo jasno.
Vi ste svoje rekli onako kako ste mislili da treba i to je to.
Ali ipak se očekuje da i županijski Vrh stranke treba izaći s nekim stavovima oko ovih zbivanja,ma kakvi oni bili-ne mogu se praviti kao da je sve u redu,da se nije desilo veliki propust u izboru s tim dužnicima.
Mate Vukušić
12.11.2013. 21:09
Često rasprave na portalu krenu krivim smjerom, nije niti ovdje baš prevelika iznimka. Dakle, ne vidim potrebu za brutalnim napadima na bilo koga u komentiranju ovog intervjua, kako komentatora, jer nisu tema intervjua, pa tako niti osoba koje se u tekstu spominju. Kroz komentare se nameću svakakvi zaključci, sumnje.
Da pojasnim. U intervjuu sam iznio samo moje stavove, generalne, o temema koje je novinar postavio. Ne pada mi na pamet nikoga prozivati imenom, otvoreno sam rekao što bih ja u datoj situaciji učinio recimo, što se tiče obaveza prema državi. I u vezi stranačkih izbora rekao sam sve što smatram da je za javnost, bez uvijanja ili umatanja u celofan. O imenima, neslaganjima u razmišljanju o pojedinim pitanjima SDP-a, programsko političkim ili kadrovskim, da se govoriti ali na tijelima stranke, nikako na ovom ili nekom drugom portalu.
Što se mene tiče, i dalje sam isti član sdp-a, vijećnik u skupštini vpž koji će bez rezerve štititi dignitet i zastupati stavove i politiku socijaldemokratske partije i koalicijskih partnera u skladu sa svojim uvjerenjima s ciljem općeg dobra. Sve druge insinuacije su plod nečije mašte i neuspio pokušaj izblijeđivanja stranačke boje. To što ću uvijek iznijeti svoj stav, bez dvojbi, nek je to i neskromno, smatram vrlinom što god tko o tome mislio.
Naravno, i svakome pravo da se s ovim slaže ili ne.
fitilj
12.11.2013. 15:27
Mišljenja sam da pošteni SDP-ovci čekaju izbor potpredsjednika i ostalih članova Županijske organizacije SDP-a, jer će se tek tada znati dali je Tomislav Žagar obični fikus, ili stvarni predsjednik Virovitičko-Podravske županijske organizacije SDP.

Strpimo se još sačekajmo da vidimo dali je Mate Vukušića jedini koji se je usudio misliti svojom glavom i reči ono što će Tomislav Žagar bude li imao muda potvrditi i bude li potrebno, a to ponašanja Damira Barića nedvojbeno potvrđuje, tražiti raspuštanje virovitička gradske organizacije SDP- i raspisivanje novih izbora za predsjednika i ostala tijela stranke, jer samo tako će nestati sumnje da je virovitička gradska organizacija SDP pod kontrolom HDZ, koji je uspio svoju krticu instalirti na mjesto predsjednika virovitičke gradske organizacije SDP-a.
slavujj
11.11.2013. 22:02
mikeš08,nude li se možda hdz?
Ili to ustvari hdz pokušava "rasturiti" virovitički sdp,
pohvalno je što je gospodin Vukušić ovako jasno iznio svoje mišljenje,mislim da bi i vodeći ljudi županijskog sdp trebali slijediti primjer Mate Vukušića i reći što misle,
ali nemaju svi tu hrabrost,nekima je lakše klimnuti glavom.
slobodagovora
10.11.2013. 20:51
Nudi li se i netko od poreznih dužnika?
Možda ljudi očekuju naplatiti dobar "transfer" ,nešto kao nogometaši,rukometaši i dr.
mikes08
10.11.2013. 18:42
Evo, u prilog dijelu komentara na ovoj temi, neki se socdemokrati žale da trpe pritiske od partije jer su se drznuli reći svoje mišljenje o aktualnim dešavanjima u našoj virovitici i nude se drugim strankama i trančicama...teško za povjerovat jer to je do sad bio privilegij hdz-a...ali da toga ima kod socijaldemokrata?!ne vjerujem.
mikes08
10.11.2013. 8:07
stole, porezni dug (ili kratak) je činjenica, ne moraš to uporno branit, u slučaju tvog franje, ne pomažeš mu nikako...vidiš, najteže je shvatiti najjednostavnije stvari. Dobro jutro....
stole123
9.11.2013. 22:35
sloboda govora nebranim sebe ali razumijem čovjeka koji je zapao u dugove zbog neplaćanja od strane države i nije jedini sa ovog terena bilo ih je puno više, a možda bih i ja bio među njima da sam tada prihvatio takve poslove,ti poslovi su bili toliko primamljivi da sam se jedva uspio ubediti sam sebe da to nešto neštima otprilike kao i štedna koja je nudila duplo veće kamate od ostalih banaka, na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu ,a oni koji su uložili veliki novac i i rad nisu naplatili svoj posao, imamo takvih puno na ovom našem području, prema tome nebranim direktno nikog ali sam i napisao da razumjem te ljudee a nigdje nisam naveo da odobravam neplaćanje poreza, ili ostalih obaveza,, ima jedna stara narodna izreka, riba smrdi od glave a od repa se čisti, pozdrav
slobodagovora
9.11.2013. 22:23
stole123, Vi uporno tjerate po svome i lupate gluposti bez da pažljivo pročitate komentar na koji odgovatare.
Nigdje nisam spomenuo niti jedno ime ,ja o poreznom dugu govorim kao o lošoj pojavi sa katastrofalnim posljedicama , a Vi spominjete ime jer poznajete osobu i želite je braniti,što nije dobro.
Sve upućuje da Vi u stvari ne branite tu osobu već branite -sebe!
stole123
9.11.2013. 22:09
sloboda govora nebranim ja franju zbog onoga od prije branim ga za dug koji mu je država načinila neplativši mu ono što je zaradio, druga stvar je on će svoj dug i platiti neće nitko od nas , a stvarno mi nije jasno zašto ste svi napali franju zbog duga, pa zar jakovina nije imao dug, da nenabrajam još neke gore od njega jer su svi iz iste stranke, zašto nitko nije napao jakovinu koji je kao prodao firmu i platio dug, a on je ministar a franja je obični vjećnik sa mnogo manjim dugom negoli je imao ministar i još poneki u samom vrhu,
slobodagovora
9.11.2013. 21:45
@stole 123,sve je očitije da gubite kompas,
nije dobro da se tako olako mijenjaju stavovi i mišljenje,
pa ne možete sad zato što je taj dužnik vaš poznanik umanjivati štetnost tog čina.
Svakodnevno pozivate na poštovanje zakona te moralnost i poštenje a sada..?

Ako ste već poznanici, možda bi onda mogli potvrditi ili demantirati činjenicu koji su neki navodili o dužnikovom političkom putu,
neki su navodili da je čovjek prije 90.g. bio u kpj- skh,90-tih i u vrijeme nastanka duga u hdz-u,potom šetnja od hns-a do sdp-a, imali to smisla?
Sve to u ime čega ?
Iz koji razloga Vi to branite?
stole123
9.11.2013. 21:09
uooh . pa zar nije naš ministar imao dug koji je vratio kad je otišao u politiku, isto tako će vratiti i franja svoj dug ili će mu ga možda otpisati, a ja te pitam kakve veze ima dug koji on ima sa njegovim političim životom. nije samo riječ o ministru ima i drugih koji su imali dugove pa su se počeli baviti politikom i vratili te dugove, ja stvarno nevidim prepreku između franjinog duga i njegovog političkog djelovanja, njegov dug je njegov a ne naš, i ne osuđujem ni jednog čovjeka zbog duga, na kraju nećemo mi platiti njegov dug nego on, pozdrav
atma
8.11.2013. 23:48
@mikes08, opasno je samo to da se ne ponovi situacija iz Zagreba.
mikes08
8.11.2013. 23:16
Ovo je sad već opasno, u ovom članku ili intervjuu se sugerira da će se "odlična suradnja na sjednicama Županijske skupštine." sdpa i hspda nastaviti a u priopćenju DBarića on sugerira da neće potrajati? Gdje je istina ili laž u vezi te suradnje? U ovom članku ili onom drugom?
fitilj
8.11.2013. 20:21
Nešto je trulo, ili u gornjem članku, ili Barićevom labuđem pijevu u kojem tvrdi da su u partiji znali za porezni dug kandidata za visoku funkciju u vodstvu virovitičke gradske organizacije, te su ga i pored toga ostavili na listi kandidata.

S druge strane postoji opravdana sumnja da na izbornoj Konvenciji, mnogi birači, pretpostavljam uključujući i samoga Matu, nisu znali za taj podatak, čime su Damir Barić i svi oni koji su to znali, ali su taj podatak zatajili nesumnjivo narušili demokratsku proceduru izbora kandidata, zatajivši biračima taj smatram bitni detalj.
UooH
8.11.2013. 8:09
@stole123 jel si ti procitao sta si napisao u komentaru 7.11.2013. 23:14:00. Prvo pises kako ako netko ima dug ode u politiku i vrati taj dug, a par redi dalje nas trazis da ostavimo covjeka na miru jer kazes kakve ima veze sada politika kojom se bavi sa njegovim dugom.
Neznam sta da ti kazem gdije je tu zdrava pamet.
Nisam se stole od tebe nadao da si takav licemjer sad prijatelja branis a sutra ces po drugima pluvati zbog istih stvari.
Za nadakona mi je jasno.
A za javno prozivanje se obrati Linicu, a ne nama tu.
nadakon
8.11.2013. 0:54
Ako se nemožemo shvatiti a očito nemožemo moramo se barem uvažavati..laku noć..
slobodagovora
8.11.2013. 0:28
Bojim se da se nas dvojica teško možemo shvatiti?
stole123
8.11.2013. 0:24
sloboda govora,spomenut ću samo jednog ministra poljoprivrede, a ostale neću a ima ih još i to jako puno, ako se napada franja (koji je sitna riba ) u odnosu na ostale.
slobodagovora
8.11.2013. 0:21
Svim posjetiteljima vt.neta je poznat tvoj način djelovanja i vrijeme provedeno na komentar,zato slobodno govori i o ovoj temi.
nadakon
8.11.2013. 0:10
Sloboda govora. . . . . . . . . . . . . . . nisi dostojan da ti se nešto odgovori..ali malo razmisli kakvi se to ljudi naslađuju sa tuđom nesrećom bili oni u bilo kojoj stranci..ali takav nam je hrvatski mentalitet ali ne svima..vjerojatno si u dobroj debeloj mirovini ili dobroj debeloj državnoj fotelji pa nemoraš razmišljati jel će lova sjesti nego se radovati,e ovaj ili onaj je porezni dužnik a ja sam kao svetac..pozz..
mikeš07
8.11.2013. 0:10
E moj MATE
slobodagovora
8.11.2013. 0:09
ma koje veće ribe?stole?
zašto si naglo promjenio mišljenje?
stole123
7.11.2013. 23:58
sloboda govora, pa daj reci tko nema bilo kakvih dogovanja, dali kredita ili poreznog duga ili bilo kojeg, a daj sjetite se malo većih riba koje su otišle u politiku a imali su možda puno više duga od samog franje,
slobodagovora
7.11.2013. 23:52
Kad ljudi počnu slobodno govoriti stvari odmah postaju jasne.
Mate Vukušić jasno reče svoje i jasno je da čovjek nema porezmih dugovnja i može tako govoriti.
Nadakon i stoe jasno ka6u svoje i tu postaje jasno da oni nisu u istoj situaciji kao Mate,ne kažem da su porezni dužnici ali ne bi me to niti iznenadilo-njihov govor to naprosto naslućuje.
stole123
7.11.2013. 23:49
peroblagajnik pisao sam i ranije mislim da gospođa nada ima i važnijih stvari u životu od bavljenja politikom,a to je unuče koje neznam dali je dobila ili za koji dan će doći nisam točno obavješten pa nebih napamet , ali budite sigurni da joj je to sigurno važnije od bilo kojeg posla, pozdrav
Mate Vukušić
7.11.2013. 23:37
Stole, osobno nikog ne prozivam, odgovorio sam na par novinarskih pitanja. Rekao sam što bih ja učinio, ono što bi netko drugi nek je njemu na savjest.
Za tvoj komentar mogu reći kao i nadakon-svaka čast. Ovak šta nisam pročitao odkad pratim ovaj portal. Makar šta....
nadakon
7.11.2013. 23:24
Stole svaka čast na komentaru..i drugi bi se trebali ovako ponašati kao ti a ne kao da su nanjušili žrtvu..još jednom svaka čast..pozz..
stole123
7.11.2013. 23:14
mate dobar tekst ali ima jedno pitanje, tko nije dužan od građana , dali porezni ili bilo koji drugi,raazlog, budimo realni pa samo političari nemaju duga, i ako netko ima dug ode u politiku i vrati taj dug zar to nije poznato i od drugih političara ,sada je na red došao gospon franja i zašto nebi i on vratio dug kao i ostali političari, sada prozivamo njega a ima ih koji su još puno gori od njega a otišli su u politiku i više se o njihovim dugovima nepriča , ostavite čovjeka na miru njegov dug je njegov i on će ga platiti kakve ima veze sada politika kojom se bavi sa njegovim dugom, osobno poznajem franju i mislim da je pošten čovjek zašto ga prozivati i to javno ,
slobodagovora
7.11.2013. 23:06
Znači da se gospođa Nada više brine oko svojih privathih stvari,nego ovoj sitnici u stranci.
A i gospodinu "bitne su promjene " izgleda-maca popapala jezik,nadam se da njemu nitko ne može zabraniti da govori,jer to bi bil apromjena na lošije !
daja
7.11.2013. 21:35
Baš njih briga imaju oni Hanžeka!!!!!!!
fitilj
7.11.2013. 20:32
@peroblagajnik koliko mi je poznato radi se na tome, ali ništa prije četvrtka.
peroblagajnik
7.11.2013. 19:31
Bravo Mato majstore, tako se to radi.
Fitilju samo za informaciju: močna ravnateljica više nije ravnateljica porezne uprave, već neka šefica ispostave u Zgb, a zašto javnost još o tome nije obavještena ču. će. se.
slavujj
7.11.2013. 19:04
Gospodin Vukušić,kao i uvijek do sada,otvoreno i jasno govori o onome što bi svaki pošten i čestit čovjek morao,bez obzira bavio se politikom ili ne.

Sad će valjda biti jasno (svima)zbog čega se čovjek "nije kandidirao"!

@fitilj,naravno da su se Barić & co. trebali izjasniti i "očitovati",i da već jesu bilo bi kasno!

fitilj
7.11.2013. 18:33
@Mate Vukušić hvalvrijedno je da si za razliku novoizabranog predsjednika virovitičke gradske organizacija izrazio svoje mišljenje o skandalu koji potresa viovotičku gradsku organizaciju SDP-a.

@siniša prpić ako si pod šutnja je znak odobravanja mislio na nedostatak komentara ispod teksta, onda bi u prvome redu rekao da je to rezultat toga što je moj hajdukovac svoj mišljenje iznijeo tako diplomatski i u rukavicama da je neutralizirao diskusiju nas koji smo rekao bi posmatrača sa strane, ali je vjerojatno otvorio prostora za diskusiju kako to da se novoizabrani predsjednik virovitičke gradske organizacije nije oglasio sa sličnim intervijuom, ili priopćenjem za javnost, a po kojima je priopćenjima kao što svi znamo virovitička gradska organizacija SDP-a poznata, jer nas je u bližoj prošlosti upravo bombardirala prioopćenjima za javnost, a sad tajac, muk i tišina, a razloga za obraćanje novog čelnog čovjeka virovitičkog SDP-a je više nego nasušno potreban.

No možda je problem u tome što Damir Barić još nije dobio zeleno svjetlo soje potpredsjednice i mentorice Nade Smiljanec Čavlović, pa ćemo na "njegovo" očitovanje o tom skandalu pričekati dok se ne uskladi sa moćnom ravnateljicom Porezne uprave.siniša prpić
7.11.2013. 17:25
Da li je šutnja, znak odobravanja ?! Kažu da je tako.
Mislim da nakon ovakvih izjava Mate Vukušića nemam više potrebe polemizirati na temu unutarstranačkih izbora u Sdp-u i njihovih poreznih dužnika.
Hajdukovac, da bih riječi rekao. Pozz


Još iz kategorije Politika