Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Aktualnosti

Marcel Štrok novi načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske

  mup/vn           25.03.2023.         1910 pogleda
Marcel Štrok novi načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske

Zašpovjednik Zapovjedništva za intervencije Vedran Augustinović uručio je u četvtrak novom načelniku policijske uprave, Marcelu Štroku, rješenje o imenovanju načelnikom Policijske uprave virovitičko-podravske. "Zahvaljujem se na ukazanom povjerenju, truditi ću se svojim dosadašnjim stečenim znanjem što bolje obaviti zadatke i izazove koji su preda mnom, te želim što bolju suradnju s članovima tima policijske uprave kako bi se u budućem radu ostvarili svi zacrtani ciljevi", rekao je tom prigodom Štrok.

Nakon završene Policijske akademije u Zagrebu, Štrok je karijeru započeo kao policijski službenik u Postaji prometne policije u Virovitici. Završivši Fakultet u prometnih znanosti u Zagrebu stekao je akademsko zvanje magistar inženjer prometa, dok je nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Osijeku stekao akademsku titulu sveučilišni specijalist organizacije i menadžmenta. Obnašao je odgovorne i rukovodeće dužnosti, među kojima su voditelj smjene Operativno-komunikacijskog centra policije, zapovjednik voda interventne policije, načelnik Postaje prometne policije Virovitica, voditelj Odsjeka za javni red i mir te načelnik Policijske postaje Virovitica koju dužnost je obnašao do trenutka izbora za načelnika policijske uprave.

Bio je hrvatski branitelj, sudjelovao je u operaciji Oluja za koju je odlikovan. U dosadašnjoj policijskoj karijeri stekao je brojne pohvale za svoj dosadašnji rad, a među inima i odlikovanje za sudjelovanje u Međunarodnoj mirovnoj misiji EUPOL.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Aktualnosti