Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Sport

Malonogometni klub „No Limit“ postao Sportska akademija

  Slobodan Kadić           09.11.2012.         2111 pogleda
Malonogometni klub „No Limit“ postao Sportska akademija

Virovitica zaista postaje grad sporta. MNK No limit promijenio je ime u Sportsku akademiju No limit. Tako je odlučila uprava kluba na izvanrednoj skupštini kluba jer su zaključili da dosadašnji klub prerastao okvire isključivo malonogometnog kluba i u budućnosti će se širiti i na druge sportove.

Javila se potreba za preustrojem udruge u sportsku akademiju koja  će u svom sastavu ovisno o interesima polaznika imati različite ustrojstvene oblike. Naglasak će biti na nogometu i na radu sa mlađim uzrastimana - istaknuo je Tomislav Filipović, predsjednik No limit sport academy.

U javnim nastupima i natjecanjima svi unutarnji ustrojstveni oblici nastupit će pod službenim nazivom Akademije koja bi nosila naziv „Sportska akademija No limit", odnosno nazivom na engleskom jeziku „No limit sport academy".

Od samog početka klub je postavljen na zdrave temelje, sve je transparento i pošteno, trudimo se da ono što organiziramo bude na što višoj razini  i sretni smo što smo kao takvi prepoznati od naših sportskih prijatelja. - ističe dopredsjednik Damir Filipović naglasivši da su njihovi ciljevi omogućavanje bavljenja sportom na najvišoj razini i svim polaznicima od najranije dobi.

Sportska je igraonica je prva stanica u sportskom razvoju djeteta. Već od četvrte godine s djecom rade na njihovom  univerzalnom sportskom razvoju te ih kroz igru upoznaju s različitim strukturama kretanja, rade na razvoju koordinacije i postavljaju temelje za daljnje bavljenje sportom.

Nakon igraonice  djeca od sedme godine prelaze u nogometnu akademiju gdje počinju svoje nogometno školovanje. Sportska akademija No Limit će talentiranim mladim nogometašima  omogućiti rad unutar svojeg „Ellite" programa a po uzoru na svijetski poznate nogometne klubove i njihove nogometne akademije. To konkretno znači rad u manjim grupama i individualni pristup u nogometnom razvoju mladih sportaša - dodaje T. Filipović.

Osim Ellite programa unutar akademije postoji komercijalni program gdje je omogućeno rekrativno, ali organizirano i pod stručnim nadzorom, bavljenje sportom svima pa je tako za pohvaliti  trud dvadesetak djevojaka koje redovito zadnjih dva mjeseca treniraju i upoznaju taj najpopularniji sport na svijetu - nogomet.

Futsal i dalje  ostaje naša velika ljubav te se trudimo osigurati sredstva kako bi se naši juniori i u ovoj sezoni natjecali u njihovoj uzrasnoj kategoriji u 2.HMNL no sada pod novim imenom „No limit Sport academy" - zaključio je predsjednik Filipović.  

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport