Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Prosvjeta

Mali Mikeši na smotri učeničkih zadruga u Puli

        03.11.2009.         1246 pogleda
Mali Mikeši na smotri učeničkih zadruga u Puli

Učenici OŠ Virovitica  Tihomir Serenčeš ( 5 razred ), Marija Hlavaček ( 8 razred ), Željka Damjanović ( 8 razred ) i njihovi voditelji učitelji defektolozi Zvjezdana Glumac, Natalija Vidak, Lucija Gazić sa ravnateljicom Marijom Navarra sudjelovali su na smotri u Puli gdje je upriličeno svečano otvaranje u hotelu „Histria „.

Učenici sa voditeljima prezentacijom na štandu uz praktičan rad i obilje materijala prikazali Državnom povjerenstvu, ostalim sudionicima i gostima cjelogodišnji rad školske zadruge. Učenička zadruga Mali Mikeši rade u  pet skupina i to: cvjećarsku, vrtlarsku, grupu  vezilja, keramičarsku i suvernirsku grupu. Ovom prilikom je detaljno je prezentiran rad s glinom i vez na platnu.  Za ravnatelje škola i voditelje organizirane su praktične pokazne radionice. Kao  i okrugli stol na temu osvrta uspješnosti rada školskih zadruga, izdavačke aktivnosti i međunarodna suradnja. Članovi školske zadruge uspješno sudjeluju na smotrama proteklih deset godina.

Uz podršku osnivača , Virovitičko .podravske županije i AZOO sve pripreme i realizacija programa odlaska na smotru su uspješno realizirane. Putem kontakta s mediima javnost je obaviještena o našim aktivnostima.  

Školska zadruga „Mali  Mikeši „sudjelovala je na  smotri u organizaciji vlastitog prijevoza i angažmanom  školskog vozača .Po povratku s puta učenike koji su sudjelovali na smotri smo prevezli do njihovih domova i zahvalili se na suradnji.   

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Prosvjeta