Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura
  Stjepan Tot           23.06.2011.         7993 pogleda
Mala priča o četvorici

Ovo je u stvari email kojega sam nedavno dobio. Napominjem da kategorički i sa gnušanjem odbijam moguće primisli i optužbe da je ovaj email objavljen kao ukazivanje na sličnosti sa djelovanjem pojednaca na virovitica.net. Također, s gnušanjem odbijam svaku primisao o sumnjama i mogućnosti da su se četvorica junaka iz niže priče trajno nastanila i djeluju i ovdje na virovitica.net. No vratimo se emailu i priči o našim junacima čije je djelovanje opisano s tako malo riječi da sam na kraju morao dodati i misao dana koju sam također dobio na email. Sve u svemu prenosim samo ono što su napisali pametniji od mene i naslovili sa: "Mala priča o četvorici"

Bila jednom četvorica po imenu Svatko, Netko, Bilotko i Nitko. Trebalo je obaviti jedan vrlo važan posao i Svatko je mislio da će ga Netko obaviti. Bilotko je to mogao učiniti, a Nitko nije htio. Netko se zbog toga naljutio jer je to bio posao za Svakoga.

Svatko je opet mislio da bi ga Bilotko mogao obaviti, no Nitko nije shvatio da ga Netko ne želi obaviti. Na kraju je Svatko krivio Nekoga jer Nitko nije učinio ono što je mogao napraviti Bilotko!

Misao dana:

Pričaju Amerikanac i Hrvat.
Amerikanac: "We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash."
Hrvat: "We have Jadranka Kosor, no wonder, no hope and no cash!"

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

dupla ljuta
2.7.2011. 16:36
u pravu si vezni100 za tvoje i anakondine komentare ne treba IQ.
vezni100
26.6.2011. 23:54
Anakonda, nemoj se raspravljati sa dupla ljuta, njegov mentalni sklop je na nivou koji ne može dosegnut poantu tvog pisanja, odnosno premali mu je IQ. To govore i njegovi komentari.
anakonda
25.6.2011. 17:23
obrnuto, građani virovitice su građani prvoga reda a ti..... ali zar ti išta drugo znaš raditi osim komentirati što drugi komentiraju? shvati da si dosadan i drži se naslova. nikoga ne zanima naša rasprava - stvarno si postao kao što je napisao weis četiri u jedan: Svatko, Netko, Bilotko ili Nitko?
dupla ljuta
25.6.2011. 12:26
ma gledaj anakonda nikako da shvatim što bi ti u stvari htio reči. U svakom slučaju kad god napišeš nešto iz svoje glave ipadne veliko sranje poput "S KIM TI BANKARIŠ, s hdz-om? zar ne vidiš da te svi mrze još od kaolicijske vlasti? ti pametuješ građanima starosjediocima virovitice?"

Hoćeš li time reči da su ovi drugi građani Virovitice građani drugoga reda!
anakonda
25.6.2011. 9:31
dupla ljuta
ti upišu neku večernju školu, zar još nisi naučio čitati?

"evo jednog komentara sa "može li običan čovjek..."

"zigi7darko
Sviđa mi se tekst. Moj odgovor na naslov je-ne. Pozdrav! "

S KIM TI BANKARIŠ, s hdz-om? zar ne vidiš da te svi mrze još od kaolicijske vlasti? ti pametuješ građanima starosjediocima virovitice?

independente
24.6.2011. 20:13
ne znam kome se uopće pravdam, ali ako je to tak važno-imama samo ovaj nick ( a to nije niti tema... )
dupla ljuta
24.6.2011. 19:36
ma gdje ti anakonda ovdje vidiš komentar "zigi7darko
Sviđa mi se tekst. Moj odgovor na naslov je-ne. Pozdrav! "

stavi šešir na glavu anakonda jer ljetne su vrućine opasne ili je kod tebe mozak toliko uzavrio da je već prekasno.
anakonda
24.6.2011. 17:07
dupla ljuta, ja nemam krizu identiteta kao ti, ti se sve četvero (4 u 1=Svatko, Netko, Bilotko ili Nitko?) a pomalo sumnjam i u tvoju seksualnu orinetaciju?

dobro je napisao MMMM, svi bi nešto....a neznaju što?
evo jednog komentara sa "može li običan čovjek..."

"zigi7darko
Sviđa mi se tekst. Moj odgovor na naslov je-ne. Pozdrav! "

čitam komentare i jedino je istinu napisao zigi7darko. zašto? mi hrvati radimo sve naopako, pa tako i ovo. Kada je tuđmanovu imovinsku karticu prokazala zviždačica iz zg banke, hrvati su ostali „bez glasa“. Zašto?
Kako da netko iz vpž izjavi slobodno istinu (kada je pravosuđe, uskok, dorh, mup, državna revizija..u banani) a da ne strada????? Znam jednu gospođu u vpž koja je prijavila kriminal uskoku, i znate što se je dogodilo? Uskok je temeljito provjeravao istu gospođu umjesto prijavljenu gospodu koju je prijavila imenom i prezimenom??????kako da vjerujemo pravnoj državi gradonačelnik još na slobodi a zamračio je 17 mil. Kuna (i afera vepar), saborski zastupnik hdz-a ima na desetke kaznenih prijava...i nikome ništa. Kome da se građani žale? Sucu uskočkog suda turudiću koji je javno izjavio da ga na to mjesto postavio hdz ili možda šeksu, hdz-u.....????
Tko će stati u obranu tih osoba (zviždača), država, institucije, građani....??????malo sutra? Treba kuću graditi od temelja. Prvo uništiti hdz a zatim sve institucije osloboditi od politike i tek onda možemo govoriti o slobodi medija, govora......
Kako je moguće da je država pokradena a u papirima uskoka, dorha, državne revizije... sve je „u granicama normale“?????
U americi političar uhvaćen u seks skandalu daje ostavku i izvinjava se supruzi, građanima i gospođi kojoj je poslao fotke na kojima je bio obučen???? Obama ga nije branio niti napadao ali je sam političar shvatio da je naštetio dignitetu političara. Gdje smo u toj prići?


"ISTINA JE VODA PREDUBOKA" - POLANČEC, zašto svi plivaju samo po površini?
MMMM
24.6.2011. 16:59
Baš mi se sviđa priča, ali mene je asocirala na građane i njihovu pasivnost u bilo kakvoj akciji pokazivanja da se neće više dopuštati maltretiranje istih. Svi bi nešto, a nitko ne bi ništa napravio u vezi toga, nego čekaju da netko drugi napravi sve. A sve to zbog straha koji se ustalio nakon dugoročne situacije iz vica, nema nade, nema novaca, nema čuda da popravi sve.
dupla ljuta
24.6.2011. 15:49
anakonda opredijeli se između Bilotko ili Nitko?
dupla ljuta
24.6.2011. 15:46
kaj je anakonda, nemreš se opredijelit dali si ti Svatko, Netko, Bilotko ili Nitko?
anakonda
24.6.2011. 15:00
stvarno nebi išlo iz "tople sobe", koliko neki imaju nickova niti sami neznaju poput: duplja ljuta, pljuska, independente, fitilj, zenga2008, chegy63.....
čemu trošiti energiju za smišljanje novi nickova?

siniša prpić
23.6.2011. 19:25
.....zaista, iz "tople sobe", ne bu išlo.
dupla ljuta
23.6.2011. 18:08
djingis slažem se da je prvi dio `male priče`za odabrane. rekao bi one jogurt revolucionere koji bi mijenjali bandu lopovsku a da nebi digli stražnjicu iz zaprđenog podguznjaka! Takvih nažalost imamo previše, a prepoznajemo ih po tome što su na svakom loncu poklopac. svaka sličnost sa nekim tipovima kao što je recimo anakonda je pun pogodak!
djingis
23.6.2011. 17:04
Vic je OK, no prvi dio `male priče....` je vjerojatno za odabrane....drugi dio razumljiv.....samo da je dokučiti protagoniste:)


Još iz kategorije Kancerogena korupcija i politička prostitucija