Objavljena velika lista o korupciji, Hrvatska gora od Kube i Jordana
Sabor u petak o prijedlogu zakona o sigurnosti i interoperabilnosti željezničkog sustava
Državni tajnik Milatić: Cijene plina neće podivljati, povećanje će biti u nijansama
Bošnjaković žali zbog nazadovanja Hrvatske na listi percepcije korupcije
Saborska oporba: Zakon o navijačima je licemjeran i ne pridonosi kulturi navijanja
Povjerenstvo: Kujundžić podnio novu karticu pa shvatio da mu se omakla greška
Odbor za obrazovanje: Promicati radnu definiciju antisemitizma

  Aktualnosti

Ljudska prava: Javni poziv za volontiranje

        26.04.2016.         968 pogleda
Ljudska prava: Javni poziv za volontiranje

GONG i Kuća ljudskih prava pozivaju osobe zainteresirane za volontiranje u područjima zaštite ljudskih prava, demokracije i društvene solidarnosti da se prijave za program volontiranja. Volonterski angažman uključivao bi aktivnosti sukladno interesima i mogućnostima uključenih, između ostalog: Sudjelovanje u organiziranju javnih događaja i edukacija; sudjelovanje u pripremi javne komunikacije putem društvenih mreža i tradicionalnih medija; analize web izvora, javnih politika, propisa i dokumenata; praćenje javnih politika na razini RH i EU; razvijanje istraživačkih, organizacijskih i komunikacijskih vještina; upoznavanje s radom institucija, organizacija i stručnjaka iz zemlje i svijeta; podlogu za izradu seminarskih i diplomskih radova; rad u ugodnom i poticajnom okruženju.

GONG i Kuća ljudskih prava osigurat će edukaciju, pripremu i mentorsku podršku tijekom volonterskog angažmana. Osobama zainteresiranima za volontiranje osigurat će se uvodna edukacija koja će se održati u Kući ljudskih prava 9. svibnja 2016. godine (za one koji su iz drugih krajeva Hrvatske postoji opcija uključivanja u edukacije u Petrinji, Zadru, Šibeniku ili Vukovaru) te mentorska podrška u uključivanju u volonterski angažman.

Volonteri koji pokažu visok stupanj interesa i spremnosti na redoviti tjedni angažman te visoku razinu političke i informatičke pismenosti, motiviranosti i inicijative, moći će se uključiti i u jednogodišnji internship program GONG-a koji se sad već tradicionalno provodi svake godine i primarno uključuje društveno angažirane studentice i studente društveno-humanističkih fakulteta za koje je to prilika da primijene znanja koja razvijaju tijekom studija.

Prijave trebaju sadržavati životopis i motivacijsko pismo s maksimalno 250 riječi te ih treba poslati na gong@gong.hr s naznakom "Za volontiranje", najkasnije do 5. svibnja 2016.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije AktualnostiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.