Divjak: Ukidanje mature posljednja opcija, esej se neće pisati u svibnju
Zbog kršenja samoizolacije naplaćeno 130.000 kuna kazni
Sindikat policije pozvao građane da izbjegavaju konfrontacije s policajcima
Dijabetičari pozdravljaju odluku da se ortopedska pomagala propisuju elektronski
UNICEF dostavio četiri tone zaštitne i medicinske opreme u Hrvatsku
MZO: Raspisan natječaj za znanstvenike u borbi protiv koronavirusa
Snaga predlaže obustavu plaćanja i zabranu otpuštanja

  Kota Lj. R. Weissa

Ljubo Ruben Weiss: Zoran Milanović i Domagoj Margetić – cenzura nasuprot slobodi

  Ljubo Ruben Weiss/Tačno.net           14.03.2013.         2220 pogleda
Ljubo Ruben Weiss: Zoran Milanović i Domagoj Margetić – cenzura nasuprot slobodi

Nisam vjerovao prvi puta kada sam čuo u vijestima, ali kada sam istu intervenciju premijera Zorana Milanovića vidio pred uključenim TV kamerama, zgrozio sam se. Dogodilo se jučer kada je sazvana konferencija za medije da bi Zoran Milanović predstavio kandidata za novog ministra turizma Davora Lorenzina, iz kvote IDS-a. Posebna je priča da je odlazeći ministar Veljko Ostojić još na sajmu turističke ponude prije 5-6 dana u Berlinu objašnjavao da ima povjerenje Milanovića, e da bi ga ovaj „odstrijelio" dan-dva poslije.

Što se to skandaloznoga dogodilo na presici Milanovića i Darka Lorenzina?? Podijeljena je biografija kandidata, a i po starom dobrom običaju, novinari su krenuli s pitanjima, e da bi čuli i glas njegov, iskušali ga na nekim temama iz budućeg djelokruga rada. Predstavljen je kao stručan, kompetentan kandidat, odgovarao na pitanja da bi u presicu intervenirao premijer kod pitanja o tri stambena kredita koje Lorenzin ima vraćati.

ZABRANJENA NOVINARSKA PITANJA

Naime, nije dopustio da se odgovori na pitanje na koji je način novi ministar turizma Darko Lorencin dobio tri stambena kredita:  "Ne, ja ne dopuštam ovaj odgovor, previše je, ovo nije optuženička klupa. To su komercijalni krediti u komercijalnim bankama. Dobio je kao i ja, na kamate. Ima kuću koju iznajmljuje 250 dana u godini i ništa ne skriva. Pitanje je ispod ljudskog dostojanstva, kao da smo svi lopovi??!" Zanimljiv je ovakav stav premijera prema novinarima (podcjenjivački, nadmen!), ali i prema svom novom ministru. Ne ulazeći u to zašto se ne rade sigurnosne provjere i za ministre, ne ulazeći u to da li je Lorenzin uistinu sposoban i pošten, premijer je ponizio novog ministra jer takvom ‘"zaštitom" od novinara je zapravo poručio kako novi ministar nije dorastao izazovu kao što je oštro novinarsko pitanje. Znači li to da ćemo se vratiti u stara vremena kada se političare nije smjelo pitati, ili su pitanja bila režirana i pitati su mogli samo odabrani novinarski djelatnici. Hm, hm, vrijeme cenzure??

Ovu intervenciju Milanovića ne smatram gafom, smatram skandalom i znakom da definitivno ne zna što je sloboda javne riječi, što je novinarski posao, pravo dostupnosti informacijama, pristojno ophođenje s novinarima, predstavnicima medija, ali i javnosti. Premijer je izrazito nervozan, da ne kažem nedorastao dužnosti koju obavlja. Da će se, u tom pogledu, nakon Sanadera i Čačića brzo javiti novi Sanader i Čačić, nisam mogao pretpostaviti mada sam još prije oko tri godine u jednom objavljenom tekstu, pišući o kočničarima hrvatske demokracije posumnjao u vjerodostojnost Zorana Milanovića, spočitavši mu nepoznavanje socijaldemokracije kao političke doktrine, i njegov HDZ milje iz kojeg je potekao.

TATINI I MAMINI SINOVI I KĆERKE

Zapravo, on je tipični predstavnik tatinih i maminih sinova iz socijalističke epohe (oca sam mu imao prilike više puta slušati na nekim sastancima), salonski političar, bonvivan kakvih ima u zagrebačkih obitelji ne mali broj. Zagrepčanac koji to nije nikada postao, šminker daleko od trnjanskih radnika, štreber na Pravnom fakultetu koji si politiku zamišlja kao slaganje figura na šahovskoj ploči, gdje u partiji šaha, po njemu, nije važan rezultat nego je važno da se igra i ima neka besplodna inicijativa. I kada se pogleda njegovo brzo uspinjanje u karijeri, s drskim odstranjivanjem starijih SDP kadrova, koji su istina zaslužili postupnu mirovinu, ali ne na način ostracizma, sumnje se množe.

Ne zna odabrati kadrove oko sebe, ne zna ih čak ni umiroviti na korektan način, ne zna koju moć ima, i kako je uspio u samo 14-15 mjeseci prokockati povjerenje koje su mu birači udijelili, bježeći od zloglasnog HDZ-a. On i Kukurikavci uletjeli su na vlast potpuno nepripremljeni, kao slabi improvizatori - zapravo, Kukuriku vlada uspjela je do sada rastepsti se, ali velikog zaslugom samog Milanovića, gdje izgleda, svatko tko drži do sebe ispada iz igre: Komadina, Holy, Čačić (dobro, on nije ni smio ući u Vladu), Rajko Ostojić u izbornoj trci za gradonačelnika Zagreba, a zdravstvo u kolapsu,Veljko Ostojić, dobar dojam, ali nemoralan, Mimica na putu za EU povjerenika... Šest ministara više nije uz njega, rekord u osamljivanju premijera u hrvatskoj povijesti! O potrebi rekonstrukcije vlade pisao sam još prije 6-7 mjeseci, nitko ni trc - mrc, čak i na jednom specijaliziranom političkom portalu koji se diči nadprosječnošću i dalekovidnošću!

DOMAGOJ PIŠE - NE VOLE NAS VIŠE
I kakve to veze ima s Domagojem Margetićem?? Domagoj Margetić istraživački novinar i publicist, započeo je prekjučer štrajk glađu pred uredom predstavanika EU u Zagrebu, nakon što mu nisu odgovorili ni riječju Zoran Milanović i Ivo Josipović na otvoreno pismo koje je pisao i potpisao kao istraživački novinar koji se posebno bavio aferom Hypo banke, ali i drugim slučajevima korupcije. Domagoj, zvani Dom, kojem to nije prvi štrajk glađu, buntovnik s razlozima, napisao je, pored ostalog i u otvorenom pismu: „Ja sam očito bio glup, jer nisam pristao uzeti novac u zamjenu za šutnju.

Jer u ovom društvu, u ovoj zemlji, u našem novinarstvu najviše su tarife za šutnju, a najniže su tarife za istinu. Ja to očito nisam razumio na vrijeme. Kapital velikih medija u ovoj zemlji, zapravo je na ovaj ili onaj način sumnjivog i kriminalnog porijekla, a o čemu sam brojne tragove otkrio primjerice u mojem istraživanju Afere Hypo, u koju su umiješane praktički sve velike medijske kuće, njihovi vlasnici ili njihovi čelni ljudi, a ti su mediji poslužili samo kao velika praonica prljavog novca opljačkanog iz Hrvatske tranzicijskih devedesetih godina. Zato niti danas nije uputno istraživati porijeklo kapitala u našim medijima, a zbog istraživanja Afere Hypo, logično je da sam u svim medijima povezanima na bilo koji način s ovom aferom među prvim imenima na novinarskim crnim listama."

UŠUTKANO NOVINARSTVO

Domagoj Margetić odlučio se da na drastičan način pokaže gdje je naše, hrvatsko novinarstvo, ali i na tako, zapravo ušutkano novinarstvo, premijer Milanović bahato reagira. Da dubi na trepavicama HRT neće zabilježiti ovaj protestni štrajk glađu, ali stranci hoće, pa je već Margetićevo otvoreno pismo i njegovi zahtjevi poznato dijelu EU parlamentaraca (vidi http://www.seebiz.eu/, ili google). Naravno, kao i obično, netko će mi reći ne znaš ti tko je Domagoj Margetić, ali i da ne znam, vidim što radi premijer Zoran Milanović. I nigdje kao u primjeru predstavljanja Lorenzina i blokiranja novinarskih pitanja, ne vrijedi ona - ne laj pas zbog sela, nego zbog sebe. Naime, šuška se već mjesecima da Zoran Milanović ima nevjerojatna kreditna zaduženja, u što je uključen on i njegova šira obitelj! Što to znači najbolje je pokazao Ivan Jakovčić, enfant terrible istarske i hrvatske političke scene koji si izvoljeva birati političku budućnost, kao da se glasači ne pitaju: naime, on bi u EU, pa da onda sa 7-8 000 eura plaće mjesečno počne sam vraćati svoje enormne kredite, da to ne mora njegova žena!

Ukratko, sve je to manje - više slična ekipa hadezenjara, espedenjara, haenesovaca, ideesovaca, političke pseudoelite gdje vrana vrani tek u nuždi oči vadi i gdje vrijedi pravilo - sve, samo moj interes i moj džep ne!

A novinari, pogotovo istraživački, ne pitajte nezgodna pitanja, marš u kut!

Bez obzira na to što moja maca Jafica osjeća i vrapci na krovovima znaju da nema nezgodnih pitanja, ima samo nezgodnih, glupih odgovora.

Izvor: Tačno.net

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Ljubo R. Weiss
16.3.2013. 22:04
Ispričavam se što sam prenio i dodatke uz komentar dr. Zorana Vitorovića. To je komentar stručnjaka za politiku i medije, posebno radi na projektima pomoći raznim zemljama, posebno zemljama u razvoju, humanitarnim projektima. Organizirao je, pored ostalog, slanje nekoliko tisuća knjiga hrvatskim sveučilištima!
Hvala Zorane na trudu i radu, kao i na pomoći hrvatskim sveučilištima!
Ljubo R. Weiss
16.3.2013. 21:58
Evo, jedan moj prijatelj iz Švicarske, pokušao je upisati nešto ispod kolumne, ali nije uspio. Prenosim njegov tekst upućen mi e-mailom:
-------------
dr zoran vitorovic|Ožujak 16, 2013 at 1:13 pm|
Your comment is awaiting moderation.

Izuzetno dobra analiza “stanja duha” modernih polticara (politikanata ?) na podrucju ex-SFRJ…Koliko god bezali od termina (od Slovenije do Makedonije ) “Balkanski”..na zalost praksa ih u tome demantuje…Kada bi Angela Merkel ili Barak Obama reagovali ovako na novinarska pitanja…a da ne govorim o medijskim “karikaturama, salama, zafrkancijama”..onda bi polovica novinara Nemacke i USA do sada bili na robiji! ..Ali, u tome i jeste razlika izmedju POLITICARA i P O L I T I K A N T A …

Politicar je – umetnik svoga posla, a politikant – zalutalo bice u nekom svetu koji najcesce pogresno dozivljava, dok ne ode sa funkcije..A potom, na Balkanu, obicno zavrsi u aferama ili na sudu…

Evropa je sredjeni pravni sistem. Nije dovoljno biti u EU (formalno pravno) treba to EUROPSKO pokazati i na delu. A to podrazumeva, otvorenost na javne debate, suceljavanja, kritike, a to svakako apriori podrazumeva i teska ili nezgodna pitanja (pa i novinara)..Nije politicar da vlada, on je u sluzbi naroda, i smenjiv..Druga je tema sto generalno nasi politicari misle da su – VECNI I NEZAMENJIVI …
...
14:14Expand
Zoran Vitorovic:
...EVO TI MOJ KOMENTAR NA TVOJ TEKST!:)
...Učitaj starije poruke.Load Newer Messages.
Load More Results.Select messages to forwardOdaberi poruke za brisanjeSelect messages to mark as spamOdustaniObrišiProslijediMark Spam.Napiši odgovor...
Učitavanje privitka...
Add FilesAdd PhotosPritisni Enter za slanjeNe možete više odgovarati na ovaj razgovor...SponzoriranoNapravite oglasSponzorirano.Autoricambi Multimarche
DISCHI FRENO, PASTIGLIE FRENI, Impianti Frenanti Sportivi Tarox, Ricambi Auto, TUNING, AMMORTIZZATORI. CLICCA SU MI PIACE!.38.694 ljudi kaže da im se sviđa stranica Autoricambi Multimarche.
Odaberi svoj vikend odmor
megabon.eu
Besplatnim članstvom do 70% povoljnijih hotela. Klikni sada!.Nissan Qashqai 360
Nissan Qashqai 360 sa 4 kamere i navigacijom. Posebna serija, po posebnoj cijeni!.5.479.819 ljudi kaže da im se sviđa stranica Nissan.EUROCLUB- OXFORD NA ŠOLTI
euroclub.hr
International English Summer Camp za 8-17g! Sunce,more, zabava,izvorni govornici od 1990kn.Sve Me Boli
Tko mi može pomoći?.138 ljudi kaže da im se sviđa stranica Vires Refotae.Facebook © 2013
Hrvatski · Privatnost · Uvjeti korištenja · Kolačići ·
Više..
Učitavanje...
vlad
16.3.2013. 19:04
Pravo na rad je pravni pojam proslih stoljeca. Nekada je trebalo praviti milijardu frizidera i za to je trebalo recimo 10 000 radnika. Danas trebamo 7 milijardi frizidera i to proizvode automatske masine, koje posluzuju 1000 radnika=9000 radnika je ostalo bez posla.
Tako je i u poljoprivredi. Nekada je bilo 90 % seljaka u jednoj drzavi, danas je manje od 20 %.
Znaci da je 70 % stanovnistva bez posla. Vec sada postoji sofware, koji pise poeziju, glazbu itd. Zao mi je, ali je tehnologija na toj razini, da je ljudska vrsta na ovom planetu "nepotrebna".

Tehnologiju moramo brzo razvijati, da bi mogli naseliti neke druge planete i galaksije. Ako nam to ne uspije podaviti ce mo se kao stakori u brodu, koji tone.
vlad
16.3.2013. 18:37
Raduje me vasa nada, da ce padom ove vlade biti bolje ali mi pesimizam kaze da moze biti i gore. Nisu ovo vremena 50-tih, zivimo u "Starwars-vremenima" i mogu vam predloziti da se prijavite za dayli-news
KurzweilAI. U USA razvijaju robote-ratnike, koji sami ulaze stepenicama u kuce i tamo automatski pucaju u teroriste. CIA je narucila kompjutere neopisive brzine, koji odlucuju o potrebnim "akcijama" u ovom kompleksnom svijetu. Onaj,koji nije imao susret sa Navier-Stokesovim parcijalno-derivacijskim jednadzbama, tesko moze razumjeti mogucnosti manipulacije. DI V. Rosic
gvardijan
16.3.2013. 14:23
@vlad, meni se čini da je taj tvoj 16 bitni procesor sa 16K ram-a izbacio neki stack overflow.... hehe!
Ljubo R. Weiss
16.3.2013. 14:19
@vlad
Braniti politiku Milanovićeve vlade koja je zapravo nastavila politiku HDZa zaista ne razumijem! Ima kritizerstva, ali treba razumjeti većinu naroda, a većina naroda u Hrvatskoj je u godinama krize DRASTIČNO osiromašila, dok je pseudoelita obogatila se! Razlike su nepodnošljive i to nema veze s CIA-om nego s osnovnim ljudskim pravom, a to je PRAVO NA RAD!
vlad
16.3.2013. 13:09
Ispricavam se svima, koje moji komentari vrijedjaju;imamo pravo kritizirati vladu, ali to treba biti tzv. konstruktivna (OOP) kritika a ovo mi mirise na destruktivnu (C++) kritiku. Nase nezadovoljstvo neki zloupotrebljavaju (pogledajte "Konspiracy theorie" sa Mel-om Gibsonom ili "Thinking in C++ II" pa ce te razumjeti kako misli elita u USA, a posebno obavjestajne sluzbe, kojima je "komunizam" najveci neprijatelj, a da zapravo nikada nisu ni zivjeli u takvom sustavu ili su par izuzetaka, koje je komunizam "masakrirao" onako, kako je mene HDZ i CIA. Sretno
tolstoj2012
15.3.2013. 22:40
Das heißt, wir sind nicht brav genug in die Wahlen zu gehen. Aber wir können doch unsere Meinung ausdrücken, nicht wahr? Ihre Kritik finde ich doch recht, Vlad.
Französisch könnten Sie bei mir lernen, I would give you free coaching lessons.
mirovnjak
15.3.2013. 22:07
Mikeš!
Za slijedeći sabor stranke u Remetincu, natjecanje u skandiranju DRAGOM IVI!
nadam se da se pripremaš i da ćeš pobijediti
Mikeš09
15.3.2013. 18:59
Bravo Bane...pogodak u sridu...
A nađe se i neki Vlado koji te ne pročita i ne shvati pogrešku... napiše nebuloze...prošlo svršeno vrijeme čovječe...
vlad
15.3.2013. 18:40
Nazalost imamo neopisivu hajku na ovu vladu (dnevnik HRT, novine, radio) Proces zivota pod ovom vladom ovisi o pocetnim i rubnim uvjetima i vjerujem da ih mi ne poznajemo. CIA ima interes da ova vlada "padne" i ovakvim odnosom mi to samo pomazemo. Mi ovu vladu trebamo pomoci a ne podbacivati joj kamenje pod noge. Mediji su stvorili sliku "krize" a dobre "cimbenike" ove vlade niko ne pokazuje (osim EU institucija).
Mislim da je J.F. Kenedy izjavio: Ne trebamo misliti sto mozemo dobiti od drzave, nego sto mogu ja uciniti za ovu drzavu i njen narod.
Krizu smo imali od 1980 do 1995, kriza je u Siriji, Mali-ju i opcenito u Africi, a ako ovako nastavimo mozemo je ponovo napraviti na ovom stoljecima napacenom jugoistoku Europe. Shalom
ban88
15.3.2013. 18:36
J....e,njima je sve sorry.Sorry Čačić ubije čovjeka u Mađi,sorry Holy pogoduje nekoj tamo ženskici,sorry nismo objavili izvješće na vrijeme makar smo prekršili zakon,sorry,ali ne može odgovor na novinarsko pitanje,sorry nema love ,ali obnavljamo vozni park za 25 mil.kn.Sorry što smo poslali u EUparlament žensku kojoj je razina eng,jezika manja nego djetetu u trećem razredu osnovne i koja osramoti cijelu naciju,sorry ode Ostojić,ali za njim i 24mil.kn.Nemam ja od toga ništa niti od takve vlade,a ako nekom smeta komentar sorry.
mirovnjak
15.3.2013. 17:46
Nož!
U kojoj su vladi bila 2 istinska junaka domovinskog rata kao što su Ante Kotromanović i Fred Matić, zar bi ti istinski junaci sjedili u vladi sa ovakvim o kojima ti bez argumenata pišeš
vlad
15.3.2013. 17:31
interesant, sehr interesant:
Jeder von Ihnen (prpic, neutralan, mikes07, tolstoj2012, stole123, gvardijan, noz) glaubt der bessere Minister sein zu können. Leider der liebe Got erlaubt nicht, dass Sie es auch als Minister beweisen.
Let us say: everyone think: I am good and the other is wrong. Egocentrizam.
Je suis desole, je n`pas parler france
Spasibo
nož
15.3.2013. 15:49
Zato mu i abolirani i rade u vladi jer Grčić je navodno 90 godina bio na barikadama kod Knina zašto ne dopušta provjere za svoje ministre takvo što nigdje na svijrtu nema puna vlada onih koji su 90g grćevito branili Jugoslaviju a protiv države u kojoj danas vladaju sramota.
tolstoj2012
15.3.2013. 0:39
Soprano je barem bio samokritičan i priznao sam sebi da ima problema tte išao na terapiju...
gvardijan
15.3.2013. 0:06
U čemu je problem? Čudi se i pita ministar Ostojić.... Za Boga miloga pa nije imao ništa s time što su mu žena i šogorica zavaljale dobit od 25 milona krznatih životinja od prodaje 11,5 hektara atraktivnog zemljišta čija je vrijednost nakon urbanizacije s milijun narasla na 25 milijuna kuna!!!!

Tolikog iznosa i tako dobro obavljenog posla u režiji obitelji ministra Ostojića zastidjela bi se i čuvena obitelj Soprano. A bogec ministar se pita đe ba zapelo? Gdje tu njegov krimen?

Pa u tome što je gospon ministar osobno sudjelovao u tome projektu, što je i priznao, i za sve to vrijeme, kao visoki dužnosnik vladajućeg IDS-a u Istri, obnašao je važne funkcije u županijskom poglavarstvu. Sada se Ostojić u čudu pitata, što se čekalo tolike godine kada je posao obavljen još 2007. godine?

Ako ne znate odgovor odgovorit ću vam i to protupitanjem: A što se čekalo tolike godine pa da policija konačno uđe u bivšu Čačićevu tvrtku Coning? Čekalo se da Čačić odradi svoje u Milanovićevoj vladi, da ga mađarsko pravosuđe procesuira, pa tek kada je bivši prvi potpredsjednik Vlade i Milanovićev gromobran postao politički mrtvac, policija se ohrabrila ući u njegovu bivšu tvrtku. Tako je drug ex-ministar, nakon svega, postao predmetom političke trgovine. Da je njegova stranka IDS bila poslušnik u Kukuriku koaliciji ne bi se morao brinuti za svoju budućnost.

No, ako nešto krene po zlu, te naljutite vaše koalicijske partnere, onda će, možda, institucije početi raditi svoj posao. Tako to funkcionira u našoj obitelji Soprano iliti Kukuriku-koaliciji.

stole123
14.3.2013. 23:52
gvardijane a šta ih je koštalo obećati, baš ništa a narod ovca pa povjerovao, stara narodna izreka, obećaj pa udaj ,udaj pa neddaj.
gvardijan
14.3.2013. 23:47
Još prošli tjedan se bivši ministar Ostojić ponašao kao prvašić kojem se nije išlo u školu pa je neuvjerljivo pred roditeljima glumio da ima virozu, a "tata" Milanović je pred učiteljicom nemušto lagao da mu je dijete bolesno kako bi opravdao njegovu bezobrazluk...

Ovo, kao i slučaj kašnjenja s podnošenjem financijskog izvješća i besramne laži SDP-a su samo vrh ledenog brijega, bezobrazluka, bahatosti i opasnih presedana vladajuće stranke predvođena predsjednikom Zoranom Milanovićem, koji istinski moraju zabrinuti sve hrvatske građane.

Oni su prilikom dolaska na vlast obećali `bolji život svima, a ne samo njima`, trijumfalno mahali `Planom 21`, obećavali su brda i doline, a onda se od svega toga dogodila samo jedna velika laž i obmana. Od Plana 21 nije ostalo ništa, a da apsurd bude veći sada se iz Milanovićeva kabineta najavljuje novi spasonosni `Plan 5`, kojeg u `cvijetu svoje mladosti`, piše, 85-godišnji povijesničar Slavko Goldstein.

Pored tolikih ekonomista, sposobnih gospodartsvenika, profesora ekonomske znanosti, i drugih stručnih ljudi koji bi spremno pomogli bilo kojoj vladi samo da nam zemlja izađe iz ovog Kukuriku kala, bahati i besćutini premijer Zoran Milanović, opredjelio se za gospodina Goldsteina, koji, uz dužno poštovanje prema njegovim godinama cijeli se živor bavio poviješću i istraživanjima ustaških zločina, tako da se u gospodarstvo najvjerojatnije razumije kao i `Mare u krivi k....`!
Ljubo R. Weiss
14.3.2013. 23:39
@Siniša Prpić
E, jesi u stanju zbuniti "protivnika!!!!??? Kako ovu kolumnu uspijevaš povezati s mojim počecima u novinarstvu?? Istina, nakon Studentskog lista, gdje sam prvi veliki članak objavio u svibnju 1973., pisao sam u tvrničkom listu "Kraša"...I velika frka nastala kada sam napisao kolumnu "Nezamjenljivi"!!!
stole123
14.3.2013. 23:09
alo mirovnjak,pa to je demokracija,
jakovina sposoban prodati ime firme za dobru lovu,
ovaj kreditno sposoban da vraća tri kredita.
izgleda da su samo sdpeovci sposobni a mi ostali bi trebali preći u sdp,da postanemo sposobni .
tolstoj2012
14.3.2013. 21:36
Gospodin koji nikad nije uspio postati Zagrepčancem je bahati političar sa očiglednim narcisoidnim poremećajem o kojem više piše i govori jedan Sam Vaknin koji je i sam od njega patio nego psihijatrijska struka. Ako se danas za svaki i najgluplji posao mora ići na neko testiranje, zašto se ne bi testiralo mentalno zdravlje onih koji nas vode (žedne preko vode)? Njegov komentar o znanju engleskog jezika gdje je neskromno istakao i svoje znanje na sofisticiranoj razini, a ljudima koji su za to stručnjaci bahato udijelio dvojku iz znanja u odnosu na Ingrid kojoj bi dao malo više je više nego bljutav. Ja bih mu preporučila da se jednog dana ako mu bude trebala kakva operacija mozga nikako ne obrati nekom eminentnom stručnjaku nego nekome iz svoje stranke kome će on velikodušno dati barem ocjenu tri.
mikeš07
14.3.2013. 18:03
Kako ne razumijete demokraciju?
Ako večina naroda glasa za neku opciju,onda su to seljačine,i držači lojtre.
Kad bi se uspjelo nagovoriti večinu da glasa za manjinu cmizdravaca,onda bi to bila demokracija.
neutralan
14.3.2013. 17:45
Hm, nakon godinu i nešto dana " pila se okreće naopačke".
siniša prpić
14.3.2013. 17:41
Ljubo, skončat ćete u "Krašu".....


Još iz kategorije Kota Lj. R. WeissaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.