Banner
HAK zbog olujnog vjetra zatvorio A1 kod Sv. Roka te niz cesta prema jugu
DHMZ: Oblačno, vjetrovito i kišno vrijeme, u višem gorju snijeg
Osječki KBC nabavlja PET/CT uređaj
Piletić: Vlada pomaže umirovljenicima petim paketom mjera
Okrugli stol o umjetnoj inteligenciji - Hrvatska još nema nacionalnu strategiju
Vrhovni sud: Sudska odluka nema značenje kakvo joj pripisuje udruga Franak
Feministička udruga Ženska soba u kampanji za prava žrtava kaznenih djela

  Kota Lj. R. Weissa

Ljubo R. Weiss: Kako nam HRT i Gazimir Čačić pljuckaju u lice

  Ljubo Ruben Weiss           09.06.2013.         2301 pogleda
Ljubo R. Weiss: Kako nam HRT i Gazimir Čačić pljuckaju u lice

Dakle, kada je prije neku večer   preko TV ekrana u 19 i 10, banuo u moju sobu Radimir Čačić kao da me je netko maznuo maljem po glavi, ili pljucnuo mi u lice!
Svaki normalan čovjek ima bar jednu osobu koju nerado vidi odnosno nerado sreće. To je, je onaj trenutak kada vidite tu osobu i kada prođe vam tijelom nelagodan osjećaj i ulica vam se učini pretijesnom za mimoilaženje. Meni je Radimir Čaćić zvan Čačko ili Pipi, crvena krpa, taj okidač nelagode jedan uvelike potrošen političar, zapravo simbol posljednjih 25 godina hrvatske nesreće i agonije. Ta nepodnošljiva lakoća obećavanja, to „majstorstvo" branjenja neobranjivog, poslovična bahatost, to pripisivanje zasluga kojih nema, to širenje osjećaja vlastite nezamjenljivosti, to podcjenjivanje drugih, cinična spretnost laganja, taj hinjeni smijeh očajnika, ta sljepoća pri zdravim očima, ta socijalna bešćutnost oličena u turboliberalizmu gdje ON je sve, a ostali masa, tijesto koje zaslužuje samo da se mijesi po volji ogromnog EGA, velikog kao neboder...
Osobno imam neke neraščišćene račune s tom personom (dinamitom srušena skromna vikendica početkom 1992., nikad obnovljena ili obeštećena, denacionalizacija), ali s protokom vremena Gazimir Čačić postao je simbol tipa tajkuna i tajkunčića, apsolutno (njegov izraz) negativna osoba koje su nas jahale (i jašu) najmanje 25 godina, od vremena prve privatizacije u socijalističko vrijeme kada je zapravo prijevarom iz Zagorja-Tehnobetona, u Varaždinu, građevinske firme gdje je stolovao njegov tast, izdvojen dio koji je kasnije postao „epohalno uspješan" Coning, firma koja je isticana kao primjer i hrvatskog „snađi se druže" socijalizma i hrvatskog brutalnog kapitalizma, s poslom stoljeća u Izraelu, da bi prije nekoliko mjeseci stropoštala se u paramparčad, i uz pomoć državnog novca kojeg mu je osigurala nerazdvojna Seka, izbjegla definitivan stečaj.
ŠTO RADI HRT???TKO JE TU LUD?
I onda, kada čovjek, o apsurda, naglo traži da bude pozvan na izdržavanje kazne nakon presude na koju više nema prava žalbe (zadnja mu je odbijena iako je navodio zasluge za narod u Domovinskom ratu), HRT za udarnu emisiju „Tema dana" poziva takvog tipa da bude gost u studiju na Prisavlju. I ne samo to, koju minutu kasnije odlazak u zatvor 17. lipnja je vijest za TV dnevnik.
E, tu se već postavlja pitanje tko je u ovom kolopletu likova i događaja, lud, tko zbunjen, tko normalan, ali i i odgovoran: Čačićevi pijarovci, koje-desetljećima plaća (ali nema za plaće radnicima Coninga), tek postavljeni urednici HRT-a, glavni boss HRT-a Goran Radman, Sanja Miklaušević Pavić koja bira temu i goste dana, ili mi gledatelji koji gledamo ovu ludoriju od TV emisije u utorak, 4. lipnja, dva dana nakon drugog kruga lokalnih izbora u RH?? Tko uistinu određuje temu dana, i još važnije, JAVNI interes na HRT-u, tko je taj (ili oni) koji su nam, ili bar meni, zagorčali do te mjere tu večer u utorak da pomišljam ne gledati ubuduće HRT, odjaviti pretplatu od 80,00 kuna, jer koji sam to mazohist (s tisućama drugih koji plaćamo da nam netko povisuje ionako visoki tlak i ionako povišeni šećer u krvi??) Nakon lokalnih izbora pojavili su se novi likovi na političkoj sceni, zar ne bi bilo za očekivati predstaviti te likove i vidjeti koliko su novi, a koliko tek manje-više loši učenici, đavolovi šegrti mentora ala Čačić?? Umalo da dođe do općeg štrajka u Hrvatskoj, i to nije tema dana, ili sam ja zadnji koji shvaća da je sva ova strka oko štrajka bio osrednje režiran politički igrokaz?

Na HRT-u inače kadrovske turbulencije ne prestaju mjesecima - tamo se ne zna tko će početi, a tko završiti TV emisiju, toliko je smjena i promjena. A ne zna se i zato što nema dovoljno ni obrazovanih novinara, ni novinara s feelingom za aktualnost tema. Pretpostavljam da u studijima i radnim prostorima zvrje telefoni i da direktive stižu s raznih strana, od stručnih ljudi, dobronamjernih gledatelja, ali i od grupa i pojedinaca koje služe kao lobističke i pijarovske grupe. Koliko zaposlenih, a koliko samo promašaja, koliko centralizacije programa, koliko improvizacija, posebno u informativnom programu?? Zar stvarno sva pamet - analitička i druga - stanuje u Zagrebu???
LAGANO URUŠAVANJE VLASTI, A HRT O ČAČIĆU
Dok u zemlji horvatskoj prisustvujemo laganom urušavanju vlasti, dok je nezaposlenost rekordna, dok su mediji u hropcu, dok pravna država klipše, zar stvarno gledatelje može zanimati što će Gazimir Čačić raditi u zatvoru - da će naći više vremena za čitanje, da će raditi na „dizanju fizičke kondicije", i nada se, smršavjeti nekoliko kilograma!!??
Zemljo draga, otvori se i progutaj nas zajedno s onim koji je najavljivao megalomanski Zagreb na Savi, fasadizaciju, nove investicije, novu zaposlenost, posebno državne investicije poput HE Ombla, Plomin C, hrpe katarskih dolara, drugačiju INU... a zapravo priskrbio si titulu koja je izmišljena samo za njega: PRVI POTPREDSJEDNIK VLADE Republike Hrvatske (PPVRH). I u temi dana nonšalantno kaže kako će u zatvoru zamrznuti političke aktivnosti, ali da on nije ni izašao iz politike, on Gazimir Čačić nezamjenljivi! On ne vidi razloga za smjenu Koračevića, čovjeka koji je zajedno s Čačićem ENORMNO povisio cijene plina i struje, e da bi HEP dijelio sada nešto poput božićnica dok neplatišama isključuju struju. I ovo cinično kritiziranje hrvatske Vlade (koja zaslužuju kritiku), ali ne od tipa koji je žario i palio oko sebe, udarao na sve i svakoga tko bi mu se suprotstavio (slučaj Mirele Holy), taj šaptač Milanoviću, koji ga je slušao i branio kao opčinjen, On koji ne može shvatiti da je mali oporavak HNS-a počeo otkako je on napustio kormilo HNS-a, a ne otkako on vodi Sjeverno-atlantski savez, pardon sjeverozapadni savez HNS-a...Jer, evo, u utorak navečer osim samohvale i pohabane priče o povijesnom uspjehu HNS-a čuli smo i to, vezano za moguću rekonstrukciju Vlade: „da bi trebalo naći kvalitetne ljude za bitan pomak", kao da on nije bio PPVRH!? I žalosno je da se sada ne zna tko zapravo vodi HNS: on ili Seka mu Vesna Pusić!??? Ili on priprema teren za primjenu Glavaševa recepta - vladati i iz zatvora???
Zapravo, njemu,Pipiju, i ne treba puno zamjerati - radio sam to zamalo pišući i objavljujući opsesivno najmanje pet godina baveći se tim likom i njegovim (ne)djelima, ali sve je to bilo pišanje u vjetar, jer u nas se slabo pamti, puno oprašta i junak vidi u lopini i prevarantu, a ne u časnom političaru (koje jedva da svijećom može čovjek pronaći) ili kritičarima lika i djela lopina i prevaranata!
HRVATSKI NAROD U NARKOTIČKOM SNU??
Da li je hrvatski narod definitivno digao ruke od politike, da li spava teškim narkotičkim snom, da li očekuje od manu s neba, pečene jarebice, da li mu je radićevština, mačekovština, pavelićekovština, špiljakovština, tuđmanizam, bobanovština, sanaderovština, kerumovština... definitivno popila pamet, zaista ne znam.
Sjedim i blejim u „temu dana" na HRT-u i pitam se zašto sam zahirio i zašto vozim suprotnim smjerom od stotina tisuća Hrvata koji voze ispravnim smjerom!??
Veliku nezaposlenost ne mogu riješiti lokalni političari, nikakvi političari, kriminal i potiho djelovanje mafije također, pravna država na svim razinama ostat će blokirana, dobro umrežena klijentela od 1991. malo će biti promijenjena nekim novim likom, mediji će i dalje životariti, umirovljenici također. Ostat ćemo jedna od evropskih zemalja koja najsporije izlazi iz svjetske krize započete 2008.
Najkraće, treba ponoviti ocjenu: "učili učili, od ponedjeljka do petka, al se nismo makli, dalje od početka!".
Jer, kada izađe iz zatvora, možda i prijevremeno jer će mu biti slabo u knjižnici koja ga čeka (alergija na prašinu?) opet će nas častiti Gazimir Čačić vozeći 140 na sat, prodajući nam iznenadnu maglu i šarene laže, kao da to radi prvi put!
I dragi moji, pazte koji TV program gledate i u kojem smjeru vozite!??

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
15.6.2013. 8:28
@Ljubo R. Weiss dali si ti gledao onaj film Tisuću očiju doktora Mabusea?
Ljubo R. Weiss
15.6.2013. 0:52
NO COMMENT - UPISE BOLESNIKA!
fitilj
14.6.2013. 21:42
@Lance Poole kakva slučajnost da se registriraš 13.06.2013. i prvi ti je komentar pisanje hvalospjeva Ljubi R Weissu! Još samo da se javi jedna i evo nas kao nekada bio DAN KO noćna mora!
Ljubo R. Weiss
14.6.2013. 15:38
@Lance Poole
Hvala ti puno na razumijevanju moje kolumne. Pretpostavljam da si duhovan čovjek jer nitko do sada nije uočio ovu dimenziju zatvorske kazne - ne ide se u zatvor radi stjecanja fizičke kondicije i čitanja, ide se zato da si ispašta grijeh počinjen spram dvoje ljudi koji nisu više živi! Javi nam se češće s upisima - ovaj tvoj kratki upis doživio sam kao minijaturni esej o zločinu i kazni! Bravo!
Lance Poole
14.6.2013. 0:21
Korektura: spretna i nepobjediva polemika!
Pardon
Lance Poole
13.6.2013. 21:35
Protiv polemike prema članku, to jest gospodinu Weissu:
U zatvorima su razmišljali, planirali i pisali niz njih spasitelja. Naprimjer Hitler.
Ako se nekoga, tko je kriv za dva života, pita što će raditi u zatvoru...moj prvi spontani odgovor bi bio: da spaštam.
Ne bih se u ugodnoj fotelji romantično zamislio i maštao o čitanju knjiga, pisanju koncepata vodstva društva, povratku otpisanoga i slično.
Ne bih se usudio romantično uživo nostalgirati o životu u zatvoru...u smislu: "ono iskustvo, koje je svakom pravom vođi nužno".
Rekao bih - idem spaštati.
Ako to nije rečeno, onda se može sve govoriti u korist te osobe i okretati argument - protuargument do mile volje...ali ostaje, da ta osoba to tako nije rekla.
I time osoba dokazuje svoj karakter...neovisno od argumenta - protuargumenta.
Ako čovjek koji zbog smrti dvoje ljudi ide u zatvor sa željom da čita u stilu jednoga disidenta i pravednika, mučenika i heroja, onda taj čovjek nema poštovanje prema pokojnicima čiju smrt je zadužio. A ako uz to entuzijastički propagira fiskulturu u zatvoru kao šansu, koju u slobodnom svijetu nije uspio koristiti, onda je to vrh ignorancije prema umrlim osobama i njihovim bližnjima.
Zatvor kao izvor prosvjete i tjelesnoga zdravlja - blasfemija made in Croatia...
Lance Poole
13.6.2013. 21:01
Spretna i pobjediva polemika.
stole123
11.6.2013. 22:14
mirovnjak dobar vic samo bi dodao da bi se trebali i današnji političari otrjezniti krajnje je vrijeme.
mirovnjak
11.6.2013. 15:46
Mikeš!
Ima jedan vic.
Vozi se pijanac u tramvaju i kaže jednoj srednjovječnoj gospođi " Joj gospođo što ste vi ružni"
Ona njemu "Vi ste pijan kao svinja", a on njoj
"da, ali ja ću se otrijezniti"
jedna
11.6.2013. 13:21
Nažalost, istina je da se kod nas TV pali sa strahom...Strahom od političara koji su, kako analitičari tvrde, malo gde kao kod nas-zvezde, umesto to da budu pevači, glumci, itd, a da političari rade svoj posao iz senke i budu poznati više po svojim delima, manje po liku! Inače nam je zaista svima dosta prežvakanih tema, istih stvari koje se unedogled ponavljaju, i da - obećanja, tih silnih obećanja koja su, više no ikada, zaista ludom radovanja! Bilo bi bolje pogledati ljubavni film, naučnu emisiju, ali gde je naći??? Sve je preplavila aktuelna tematika koja se raspreda i raspreda, bez ikakvih izgleda da se ikada rasprede do kraja...Zaista nezgodno...
fitilj
11.6.2013. 12:19
@Mikeš09 dok čitam tvoje komentara, tješim se. Ali u pravi su da si pod gasom bilo kada bi se možda otrijeznio, ovako .................... nazdravlje!
Mikeš09
11.6.2013. 8:43
@fitiljko
Eh da ti imaš malo tog gasa ne bi ti bio taj volumen tako isprazan...zajedljiv, nedosljedan...licemjeran...prostački...
francek
10.6.2013. 12:27
Štovani g.Ljubo !
Čista petica za ovaj tekst. Ja na HTV-i u zadnje vrijeme gledam samo vremensku prognozu i ponekad drugi program, ako je prijenos športskih događanja. HTV-u doživljavam kao "bilten kukuriku koalicije"
fitilj
10.6.2013. 12:04
@Mikeš09 tek je 9:57:12 a ti možda već pod "gasom"?
Mikeš09
10.6.2013. 9:57
Fitiljka...svaka tragedija je mučna,tužna i nešto nejgore što se može dogoditi ljudskom biću ali prisjeti se svega...načina kako se pod svaku cijenu htjelo izvrnuti istinu...kojim sve pritiscima i načinima...od trkanja nogom dokaznih materijala do izjava da su bili vezani...bolje bi prošli...traljavog uviđaja ali sreća što je sudstvo koliko toliko...ja bih rekao barem nešto presudilo jer u drugim zemljama tu ne bi bilo baš previše rasprave pa čak i po našim zakonima da je suđenje bilo kod nas i ``regularno`` dobio bi više...a što je s onom običnom ljudskošću,žaljenjem, pokajanjem,suosjećanjem...ni trunke toga nije bilo...mislilo se samo o svojoj karijeri...umjesto da se poklopi ušima i ljudski prizna očigledna pogreška...javljala se bahatost i cinizam...
Niste u pravu kada pišete da je Ljubo popljuvao nečije stradanje i da se naslađije...pročitajte još jednom...on samo spominje očigledne stvari...
Fitilj...pa sad ispada po komentaru žensko ili mu se omaklo...imaš li ti uopće 18 godina...čovječe...
Mikeš09
10.6.2013. 9:32
Pitanje za ljubomira...iz kojeg mentalnog sklopa mu dolazi radman???
...ne...ne... o tome ljubo nema pojma...ne pada mu napamet...ne može se sjetit...a kako će kad ju ljubo tako voli i ljubi...jugoslavenština i titoiština...eto to je zaboravio spomenut u svojim nabrajanjima a iz tog vremena potiče i čačićevština obiteljskog tipa po piscu... ...članak je vrlo dobar ali onda se autor počne češat o pripadnike naroda čije poznavanje povjesnih relacija ne zna niti shvaća (a potrudit se da shvati još teže) ili po tko zna koji put zaboravi popit tablete jer spominjati radićevštinu u tom kontekstu u kojemu ju spominje može samo ``opasno`` bolestan ili politički...društveno i kulturno...neupućen tip...da ne napišem nešto gore...
fitilj
10.6.2013. 8:03
O tome da je Čačić samo jedan iz niza negativaca kako se ono kaže "par excellence" mislim da je suvišno o tome raspravljati, s tim prije što takve moralne nakaze godinama vode državnu politiku. Prema tome nisu sporni lik i nedjela Radimira Čačića, niti bi smjelo biti sporno da je Radimir Čačić osoba iz javnog života te je kao takav uvijek na meti medija, koji što bi se reklo već po "službenoj dužnosti" morali izvjestiti javnost o tome da Čačić odlazi na odsluženje zatvorske kazne.

Naravno nije ni sporno da svatko od nas može birati što će i kada će gledati i pri tome sam odlučiti hoće li pritisnuti onaj "plus" za prebacivanje na drugi program, ili crvenu tipku za mraka na televizoru, a isto tako sami odlučujeme hoćemo li baciti novac za žutu štampu i čitanje šupkanja ovoj ili onoj stranki, osobi iz politike, javnog života ili jednostavno šupkanje nekoj "pobjegulji" kojoj autor želi dignuti rep iznošenjem svojih viđenja s čime se možemo i ne moramo složiti.

Ona jedna narodna kaže; "sto ljudi, sto čudi", a druga; "tko će svima ugoditi", pa su tako i mediji, čak i da nisu ovako katastrofalno loši kao što jesu, pred nemogućom misijom da svima udovolje. Naravno HTV, ili kako je ja od milja volim zvati prisavska maloumnica je poseban problem, ali u ovom slučaju ne vidim da je za razliku od tisuće drugih prigoda učinila nešto što nije bilo u interesu javnosti.

No ono što je po meni sporno je "čerećenje" Čačića zbog njegove osobne tragedije, a koja se tragedija može dogoditi svakome od nas koji smo, pod svim vremenskim uvjetima svakodnevno u saobraćaju. Povezivati i zlorabiti tu osobnu ljudsku tragediju s nečijim javnim djelovanjem je degutantno, podlo i krajnje nemoralno, a naslađivati se tuđom tragedijom saobraćajke sa smrtnim posljedicama, ili bilo kojom osobnom, privatnom i obiteljskom tragedijom, te javno prozivati i polemizirati o tome smatram krajnje neciviliziranim, primitivnim i za svaku osudu, bez obzira što se u velikom dijelu teksta pravilno detektira i opisuje lik i nedjelo Radimira Čačića, vezano za njegov negativni politički i javni doprinos.

Osim toga Čačić je pravomoćno osuđen i slažem se sa svim što je kolega kišni napisao, što je samo dokaz da, kako je kolega kišni napisao, u apsurdsistanu nisu svi ravnopravni, ali to je druga tema, jer hrvatsko pravosuđe je kao i hratska politička oligarhija močvara sa puno plutajućih govana u njoj, ali kako je sanitarna služba koja stoluje u Banskim dvorima i Markovom trgu manje, ili više iste sorte, ništa se ne mijenja na bolje.
kišni
10.6.2013. 6:23
nisam želio komentirati čaćića ali me jedan pasus od gospodina fitilja potaknuo da iznesem svoje mišljenje, "čaćić na robiju odmah", čaćioć ne želi na robiju on i ne ide na robiju nego na ljetovanje, stara majka koja nije platila smeće (koje joj i ne odvoze), ona ide na robiju to ima samo u apsurdsistanu, čačić traži kao da fol ide u zatvor jer se žuri na sljedeće izbore jer on onako bahat u nedozvoljenim radnjama do grla smatra da netko treba voditi ove ovce od naroda pošto je u rangu faraona u stvarno pravnoj državi bi zauvjek zaboravio politiku. Draga moja gospodo uzmite si u ruke knjigu "malia", imate ju u gradskoj knjižnici pa će te vidjeti kako je svjetski kriminal od strane mafije od slova do slova preslikan na hrvatsku stvarnost.
Ljubo R. Weiss
10.6.2013. 1:55
@Mate Vukušić, evo, sada ćeš vidjeti kako sam pričam sa sobom. Dakle, Ljubo, kada polemiziraš, ne samo sa Matom, priije KLIKA, još jednom pročitaj napisano! Žuriš, i nisi usredotočen, dakle, treba (uz manje dopune):
--------------------
@Mate Vukušić
U nečemu si u pravu, u nečemu si u krivu!
U pravu si da je masa željna tuđe krvi, masa i mediji su u stanju stvoriti mit (ili pokušati ga stvoriti), masa i mediji naprosto uživaju u rušenju mita. Za razliku od te mase, nisam stvarao mit o Čačiću, dapače, među prvima sam u hrvatskim medijima, javno, upozoravao na njegovu BAHATOST koja je nespojiva (ili bi trebala biti) s političkim djelovanjem. Zanimljivo, nakon HRT-a neuobičajeno veliki medijski prostor dobio je i u subotnjem broju Jutarnjeg lista!
U krivu si ako misliš da se radi o nekom posebnom animozitetiu spram njega. Jer, kako onda objašnjajvaš na desetke tisuća IZRAZITO NEGATIVNIH očitovanja čitatelja spram njega i njegova nemoralnog djelovanja i ponašanja??? Da sada ne dozivamo njegove KATASTROFALNE POLITIČKE GREŠKE, a kojima je kumovao i Zoran Milanović!
Što, svi ti ljudi, njih tisuće i tisuće, imaju neki osobni problem s Gazimirom Čačićem, pokazuju OSOBNi animozitet spram Čačića??
Ljubo R. Weiss
10.6.2013. 1:44
@Mate Vukušić
U nečemu si u pravu, u nečemu si u krivu!
U pravu si da je masa žečlna tuđe krvi, mas i mediji su u stanju stvoriti mit (ili pokupati ga stvoriti), mas i mediji naprosto uživaju u rušenju mita. Za razliku od te mase, nisam sz`tvarao mit o Čačiću, dapače, među prvima sam upozoravao na njegovu BAHATOST koja je nespojiva (ili bi trebala biti) s političkim djelovanjem.
U krivu si ako misliš da se radi o nekom posebnom animozitetiu spram njega. Jer, kako onda objašnjajvaš na desetke tisuća IZRAZITO NEGATIVNIH očitovanja čitatelja spram njega i njegova nemoralnog djelovanja i ponašanja. Da sada ne dozivamo njegove KATASTROFALNE POLITIČKE GREŠKE!! Što, svi ti ljudi, njih tisuće i tisuće, imaju neki osobni problem s njim, pokazuju OSOBNi animozitet spram njega??
mastermind
10.6.2013. 0:24
Ljubo po milijunti put o Radimiru.. :D
Mate Vukušić
9.6.2013. 23:26
Televizija (HTV, NOVA, RTL, OTV, BHTV, SLOTV, RAI....) je općenito jedan čisti relity show! Gledatelji su žedni krvi, negdje doslovno, negdje figurativno. I što vas onda, LJubo, muči HTV i emisija s Čačićem? Da, može to nekome dizati tlak ili ne, dopasti se ili ne.
Naravno, Ljubo, ne morate to gledati. Ne znam kako je s pretplatom-znam da je teže nju odjaviti nego li dobit na lotu.
To Vam je kao s Jergovićem: po meni je obična guzica. Vas je tamo negdje pohvalio. I što sad? Da ja više ne kupujem jutarnji list? ( istina, i ne kupujem ga.. ).
Vaša neskrivena mržnja prema Čačiću je očita, svima ste već na nos izašli s tim ( nije niti meni posebno simpa ...) i zato Vaše postavljanje kriterija televizijske vrijednosti ( bez obzirta o kojoj se radi ) prema Vašim animozitetima nema uopće smisla. Apsolutno.
UooH
9.6.2013. 22:57
Aaaaaaaa ljubo napokon nešto dobro napisano, nadam se da se popravljaš i da nećeš na tome stati.
englez
9.6.2013. 20:42
hahahaha!!! Bravo fitilj!!
fitilj
9.6.2013. 20:20
Umjesto bilo kakvog komentara na gornji tekst citirati ću dva odgovora jedne pravnice upućene Ljubi:

1. "Stvarno je vise degutantno citati te kako koristis necije stradanje da bi pljuvao covjeka koji ti ne pase.
Jesi li ikada cuo za predbacivanje pocinjenja kaznenog djela? Ja bih na tvome mjestu zaguglala jer svojim konstantnim jahanjem po "Gazimiru" upravo to radis."

2. ""Red gluposti, red floskula.
Jedini koji relativizira si ti. Cacic je osudjen i to ne valja. Postupak koliko god da je trajao me bi valjalo. Cacic ode na robiju - ne valja. Da ne ide isto ne bi valjalo. Cacic bi na robiju odmah - ne valja. Da odgadja isto me bi valjalo. Sudio mu je madjarski sud - ne valja. Da je hrvatski tek ne vi valjalo. Jednostavno je sve krivo osim ljube rubena weissa koji je prav. Nevjerojatno.
A sto ce ti google? Rekla bih ti da zaguglas ali to bi vec za tebe bila kvaka 22.

3. "Ono sto je sokantno je koliko ti je logika losa. Zar na politologiji nema logike? Cudno. No ipak ima nesto u srednjoj skoli.
A iskreno, nema mi nista goreg od onih koji se hvale svojim dvjema diplomama koje su redovno utemeljene na mozda 120% studijskog rada (umjesto ocekivanih 200%). Da se pohvalis da si uz politologiju zavrsio i recimo matematiku ili kemiju ili mozda engleski ili graficki dizajn smatrala bih to impresivnim, a ovako to smatram jefinim pumpanjem zivotipisa. No dobro, to je samo moje misljenje.
A za griotte si mi vec rekao, maloprije u privatnoj poruci. Zar igras dvostruku igru?"

A ovako izgledaju Ljubini odgovori koji su zbog velikog broja minusa koje Ljubo zbog svog svađalačkog i przničkog karaktera i pametovanja koje redovito i to rekorderski kupi minuse i time korisnici portala Ljubine komentare čine nečitkim. evo dijela takvih komentara:
1. "Št zprv tb n vlj!???? Mn SV vlj, sm d s PRVMĆN SĐNJ SB STP JVN, MDJSK PRSTR!!! Kd zdrž kzn, mž!
Prvnc, js rzmjl l d pnvm???
zgld d pjm nmš krmnlstc, k pjm KZN čm j z zlcj, prdgjnj, svrh kzn?? (pnlgj, čl z t???) rzmšljm pćnt - zr j mgć d svtk tk s sjt mž, zdnjh dvdstk gdn, kpvt spt???
P t čm rsprvljm s, ndm s, prv lkcj n Prvnm fkltt!!???
l, zr j mgć d jdn pltlg, s nklk klgj prv zn vš vm tmm ng ntk tk j čtr gdn stdr prv??? Nvjrjtn!???

Lj.R.Weiss"

2. "T lgk?? msl sm d j rsprv zvršn, n t lpš k Mksm p dvzj!
d dm n Vnr, vrtm s, d t dkžm d s n Stdj nvnrstv vrl zbljn rdl, rcm 190 %, d t pkžm klk m ljd slvljv s "rb", d t kžm d 40 gdn psnj bjvljvnj m k 1000 člnk (tkstv) z mn, nklk knjžvnh ngrd ( pjsm prč bjvljjm ljvm rkm), d sm mjtnčk ftgrf kjg ljp mld žn vk z rkv d h ftkm, d t čnm s vlkm zdvljstvm, nk kž spjhm (nj Lpn, l blz!) sv b t t nzvl - pmpnjm žvtps.
kkv dvstrk gr?!! S tbm grt (plst), k s mlđ, sm jdn gr (pls) bl b m nprn! l, znmljv, rd bh t pzn l sr, nk č (mšk) č (žnsk), brnt!
k dzvlš CMK, sltk grtc!
Lk nć!
Ljl tv!

Lj.R.Weiss"

3. "@htzvlks
Phvl b s t, kd b m s čm! d l t j t pć prv m przm, tk s t pć??? k lksndr Htzvlks z mn s bčn nnmc!! sm prtjskg drknj, n znm št tt pć (vrjdng) rdš???
bš m brg km s t prsl svj blg!
št j t ng trpnj????

Lj.R.Weiss"

Pametnom dosta no ne i Ljubi za kojeg je pravomoćno osuđena osoba i nakon izdržavanja kazne crvena krpa, a sve to samo zato što ga nije htio primiti u HNS.

Kada čitam ovakve stvari dolazim do zaključka da je Siniša Prpić izvrsno prošao, i to ne samo zato što se je riješio kako narod kaže "maramice sa dva lica"!


Još iz kategorije Kota Lj. R. Weissa