Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Sport

Ljetna škola nogometa

  Slatina.hr           27.06.2009.         5675 pogleda
Ljetna škola nogometa

SLATINA - Nedavno je završila natjecateljska sezona pa je prva ekipa nogometaša Slatine na zasluženom godišnjem odmoru. No, aktivnosti nogometnog kluba ne miruju. Naime, od 1. će srpnja s radom početi Škola nogometa. Trajat će mjesec dana, a provodit će ju Marko Kragujević i Ivan Drokan, treneri s UEFINOM C licencom i Zvonko Butek, voditelj škole nogometa, a ujedno i vlasnik UEFINE A licence. Razloge ponovnog djelovanja Škole nogometa iznio nam je Zvonko Butek. - Nogometna škola ima širi značaj jer obuhvaća veći dio naše regije te ne djelujemo samo kao treneri, već i odgojno-pedagoški predstavljajući našu sredinu kao centar uspješnog sportskog djelovanja.

Interes nam je doprinijeti što boljem radu škole nogometa, većem omasovljenju mlađih uzrasta u samoj školi, jer ni jedan ozbiljan klub ne može računati na dugoročni uspjeh ukoliko nema kvalitetan pomladak, a isto tako ni zajednica u kojoj se klub nalazi. Stoga smo osmislili ljetno druženje djece, kao ljetnu školu nogometa, gdje bi se sva djeca naše regije sastala, učila osnove taktike i tehnike, družila se. Samim ćemo tim u Školi nogometa vidjeti naprednu djecu koju ćemo ispravno usmjeriti prema intenzivnijem radu i boljem sportskom napretku. U sklopu je ovog plana i detaljan plan svakog trenera posebno koji sadržava godišnji, polugodišnji, mjesečni, te plan treninga kroz tjedne, odnosno situacijski po treninzima. Svaki je trener dužan pratiti napredak pojedinog igrača, njegovo vladanje, kako unutar škole tako i izvan nje.

Za rad smo Škole nogometa potpunu podršku dobili i od direktora kluba Tomislava Vukelića, kao i od sportskoga direktora Igora Mikloševića, uz zalaganje svih zainteresiranih za boljitak NK Slatine vjerujem da je moguće dignuti rad s mladima na jednu višu razinu. Sportski direktor kluba Igor Miklošević posebno se osvrnuo na buduću suradnju Škole nogometa i roditelja djece polaznika iste, za koju vjeruje da je temelj koji će polučiti dobar konačan rezultat i to na obostrano zadovoljstvo. Kao donedavni trener prve ekipe koji je uvijek pružao šansu mladim igračima, nada se da će Škola nogometa ubrzo iznjedriti mlade talentirane igrače koji će biti spremni uskočiti u kadar prve momčadi.

U Školu nogometa pozvani su svi klinci bez obzira na nogometnu vještinu i znanje, i to od onih najmlađih od 8 godina pa sve do onih juniorskog uzrasta (18 godina). Bit će raspodijeljeni u četiri po godištu usklađene selekcije ( 8-10, 10-12, 12-14, 14-18). Svaka će selekcija imati svoj program primjeren uzrastu i razini znanja pojedinih grupa igrača i njihovoj prijašnjoj razini znanja kao i njihovoj fizičkoj pripremljenosti.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport