Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Lokalni izbori 2009.

Lista za Županijsku skupštinu koalicije SDP/HNS/HDSSB/HSU/SDSS

        28.04.2009.         2837 pogleda
Lista za Županijsku skupštinu  koalicije  SDP/HNS/HDSSB/HSU/SDSS1. Ivan Blažinčić
2. Željko Majačić
3. Igor Češek
4. Martina Grman
5. Mandica Boloban
6. Vladimir Moslavac
7. Marijan Keserica
8. Vlado Hanžek
9. Mate Vukušić
10. Predrag Kotur
11. Milan Janković
12. Zdravko Čačinović
13. Dragutin Vukušić
14. Franjo Pankasz
15. Mario Bogović
16. Dejan Milivojević
17. Sreten Radaković
18. Vojislav Bosanac
19. Tomislav Mlinjarić
20. Vlado Barčan
21. Antun Mikić
22. Branko Knežević
23. Željko Hunjet
24. Josip Tonković
25. Saša Suhi
26. Ivan Taušan
27. Dražen Posavac
28. Slavica Dori
29. Tomislav Jukić
30. Jadranka Bijelić
31. Zoran Mitrović
32. Vladimir Krstičević
33. Mario Maričić
34. Leila Čiš
35. Robert Četa
36. Vlado Dragojević
37. Mavro Bistrović
38. Tamara Košutić
39. Damir Rakijašić
40. Marko Kragujević
41. Milutin Jovanović

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zagi
30.4.2009. 19:37
ALI BILO BI BOLJE POSTAVITI PITANJE GLAVAŠA SANADERU ODNOSNO KIRINU I ĐAKIĆU...
ZAŠTO???? PA KIRIN JE BIO MINISTAR MUPA I ZAŠTO NIJE UHITIO GLAVAŠA KAO I HRVATSKOG GENERALA GOTOVINU I IZRUČIO HAGU, ĐAKIĆ JE BIO ZAJEDNO U RATU S GLAVAŠEM PA BI ON TREBAO TAKOĐER REĆI ŠTO JE GLAVAŠ RADIO, ISTO VRIJEDI I ZA ŠEKSA....
ETO VIDIŠ DA TO NIJE PROBLEM KOALICIJE VEĆ HDZ-A I OVE BANANE DRŽAVE.
VEĆI JE PROBLEM ŠTO JE UPRAVO SANADER ISKORISTIO NAVEDENU GOSPODU DA UNIŠTI GLAVAŠA.
zagi
30.4.2009. 19:34
crna guja
I zato su ovi naši SDP-ovci Bogom dani da nas spase od jada i bijede ,a ja bih prije rekao da su toliko gladni vlasti i pogodnosti koje vlast nosi da će jednostavno popizdit ako HDZ-e još jednom ih pošalje u oporbu ,a da stvar bude još gora dobar dio ih živi od politike odnosno na krilima politike.
BAŠ ZANIMLJIVO PITANJE????
GDJE SU RADILI VODEČIH LJUDI OVE ŽUPANIJE ???
RECIMO, GDJE JE PRIJE RADIO KIRIN, TOLUŠIĆ, ĐAKIĆ, KOŽNJAK, SANJA KIRIN.....
PA KADA USPOREDIMO POLITIČARE, ONDA MOŽEMO KOMENITRATI TKO ŽIVI OD POLITIKE I TKO SE JE OBOGATIO ISTOM??????
zagi
30.4.2009. 19:29
OVAKO S EŽIVI U RAZVIJENIM DIJELOVIMA HRVATSKE?????
Siromašan si? Preseli se u Zagreb

Zagrepčani su 80 posto bogatiji od ostatka Hrvatske. Iznad prosjeka živi se još u Istri, oko Rijeke te Lici. Dalmaciju vade turizam i cestogradnja. U Slavoniji, što istočnije to tužnije.
E TU SVE ZASLUGE PRIPADAJU HDZ-U VPŽ I SLAVONIJE I BARANJE. INAČE U CIJLOM SVIJETU VRIJEDI: ŠTO JUŽNIJE TO TUŽNIJE (PRVI PRIMJER ITALIJA)

Zagrepčani su od prosječnog Hrvata bogatiji oko 80 posto, stanovnici Istarske županije 38 posto, a Primorsko-goranske oko 18 posto.
Neznatno iznad prosjeka još se drži Ličko-senjska županija, dok stanovnici ostalih dijelova Hrvatske imaju BDP po glavi stanovnika manji od prosjeka zemlje.
Najsiromašnija je Vukovarsko-srijemska županija u kojoj BDP po stanovniku iznosi tek 57,5 posto hrvatskog prosjeka, što znači da su stanovnici te regije oko tri puta siromašniji od Zagrepčana
Provedeno istraživanje bi Vladi trebalo poslužiti kao analitička podloga za izradu regionalne razvojne strategije. Takvu strategiju Hrvatska još nema, a ona je važan uvjet za ulazak Hrvatske u EU.

Središnja Hrvatska i istočna Slavonija izložene su najvećoj prijetnji od daljnjeg zaostajanja.

Razlozi njihovih skromnih potencijala rasta su relativno nepovoljna ekonomska struktura, s visokim udjelom poljoprivrede, tradicionalne industrije koja nije restrukturirana, a prate ih i negativni učinci rata.

Industrijski lideri su Varaždinska i Sisačko-moslavačka županija, u kojima se čak trećina zaposlenih skrasila u industrijskom sektoru.
GDJE SMO MI U TOJ PRIČI`??????

Na koncu, Zagreb i okolica, te sjeverni i južni Jadran nisu izloženi ni tako negativnim demografskim trendovima kao druge regije. Uz ostalo, imaju veći udjel radno aktivnog stanovništva nego ostali dijelovi Hrvatske. Stoga te regije "imaju iznadprosječne izglede za rast, što bi moglo voditi daljnjem povećanju regionalnih razlika".
TO JE ONO ŠTO MI UPOZORAVAMO, DA ĆEMO JOŠ VIŠE ZAOSTAJATI ZA OSTATKOM HRVATSKE
magistar
30.4.2009. 17:13
Stoji junak do junaka
vi ste braća svi.
Nećete u vladavinu
dok smo živi mi.

Idemo dalje
marko
30.4.2009. 16:07
Ja hvala Bogu imam i drago mi je.
crna guja
30.4.2009. 15:42
Moj Marko sit sam ja takvih autohtonih Slatinčana što su veliki Hrvati sve dok se mama Srpkinja na vrata ne pojavi .Ja hvala dragom Bogu ni bližih ni daljih rođaka takve krvi nemam.A u tvom slučaju neznam...
tomislav
30.4.2009. 3:25
Marko makar se osjecaju tvoje humane namjere ali ne ides niti ti dobrim smjerom, pusti tko je sta, srbin, tatar sredoje ili sreten, nije tako dobro ici, lako ce te verbalno pobjediti.
marko
29.4.2009. 22:50
Crna gujo znam one koji su promjenili ime , znam one koji su rekli da nisu Srbi a znam i one (kao što si ti ) koji se dokazuju na krivi način. Žao mi Vas je jel Vi ne možete biti Hrvati ipak ćete morati ostati Srbi - jebi ga.
Možda jednom bude popularno.
marko
29.4.2009. 20:24
Imao sam pravo ipak si "Poturica"!
crna guja
29.4.2009. 16:34
Marko meni sigurno Njegoš nije književni mentor ,a u tvom slučaju nebi se čudio ni da je dobrica ćosić .
xlxs
29.4.2009. 13:02
Ako ste to znali još 91. što ste svi čekali, a ako još imate dokaza zašto šutite. Pustite pravosuđe neka radi svoje. U svakoj stranci ima kukolja i to puno. Usput, pročitajte grafit u haustoru kod posluge na tržnici u VTC. Jako puno govori.
tomislav
29.4.2009. 10:02
Znam jednog koji je uvijek zajbvao oca nediljka da zasto je dobio ime po nedelji a ne po srijedi pa da bude Sredoje a ja imam poznanika Blagoja ali on nije Blagoje nego Blagoja, zasto pojma nemam, i sta sad po crnoj guji - ne bih trebao imati prijatelja Blagoja nego Domjenka, ili kneza Domagoja. Sve je to rubish,sve skupa, kad se tako razmislja. A ja imam i francekov i stefekov, svega kolko hoces.
marko
29.4.2009. 9:44
Crna gujo pa gdje si ti do sada živio da te nisu uhvatili šintari ? Pratim tvoje komentare već duže i u njima ima puno mržnje i frustracije na nac. osnovi. Mora da imaš srpsko porijeklo. Njegoš kaže da nema Turčina do Poturice pa i kod tebe je prisutna doza dokazivanja hrvatstva.
Crna gujo ti si zaista Veliki Hrvat. Mislim da ćeš sada biti sretniji!
tomislav
29.4.2009. 8:26
Zar Tamara nema prezime slavnih unuka, Kosutic mislim? Dolazi od kosuta, zenka jelena.
Zvijezda
29.4.2009. 7:33
Odlična lista - za HDZ
crna guja
28.4.2009. 22:01
uz ove sretene ,dejane, tamare sigurno će dobiti izbore
ladno pivo
28.4.2009. 21:39
Napokon lista K O A L I C I J E S E L O T E J P .
ledeni
28.4.2009. 21:08
Vidim imate i homića kažu da je dvocjevka !
crna ruka
28.4.2009. 21:05
Ovo su potezi očajnika !
SDP je postao higijenski uložak Glavašu !
janez
28.4.2009. 21:01
A šta ako ga optuže još za vrijeme izbora ?Hoćete li vi svi sa liste u štrajk glađu ? Kako će se ponašati ovi nesretni Srbi (Brankovići) na listi ? Znaju li oni šta rade ?
Šta mislite da se digne Hitler i pravi listu za izbore a tamo Židovi i ostali Demokrati !
marko
28.4.2009. 20:21
Miljenko Jergović

SUMNJIVO LICE


Najednom se, tako, na obali Drave kod Osijeka, profesorica Vesna Pusić zatekla cipela poprskanih krvlju i ljudskim mozgom. Nije problem, doista, ukoliko su cipele lakirane, jer se s njih krv lakše briše nego s ljudske savjesti, ali što ako su ove godine u modi plišane cipelice ili brušena koža koja lahko upije DNK službenika osječke pošte, računovodstvenog radnika pravoslavne ispovijesti, djelatnika u gradskom komunalnom, oca zagrebačkog studenta komparativne književnosti kod profesorice Zlatar, ili svejedno kojeg Srbina kojega je za domovinsku stvar ustrijelilo na dravskim obalama, sve s ustima prelijepljenih selotejpom, da njegova samrtnička dreka ne bi ometala misu u osiječkoj katedrali i obraćanje Bogu velečasnog Srakića, dok naspram jugoslavenskih topova moli za milu nam Hrvatsku.

Ako su cipelice, ipak, lakirane, ili barem od glatke kože, lako će se, džentlmenski sagnuti Radimir Čačić, i obrisati krv i mozak pravoslavni, čega se on, kao muškarac i kao liberalni građanski političar nimalo ne grozi, ter ne postavlja pitanja i ne radi problem od toga je li prostrijeljena lubanja srpska, hrvatska ili samo ljudska, nego je pred ove izbore spreman raditi na boljitku svih građana ove zemlje.

Profesorica Pusić bunila se protiv HNS-ova koalicije s Glavašem. Govorila je da to neće proći. Međutim, na kongresu stranke, održanom prije desetak dana, glavni lik te koalicije Ivan Vrdoljak ukazivao nam se u televizijskom izvještaju gotovo u svakome kadru, kao neka vrsta mladoga kralja i iskupitelja stranačkih grijeha, kojem bi se ruka ljubila i noge bi se prale, samo kad HNS ne bi bio strogo sekularna stranka. I naravno, kako slika pokazuje, profesorica Pusić se Vrdoljaku radovala puninom svoga srca i nimalo se nije na njega jedila što su joj cipelice na očigled sviju koji žele da vide poprskane ljudskom krvlju i mozgom, pa će morati da kupi nove.

Ivan Vrdoljak beznačajna je, nižerazredna i mediokritetska figura jednoga provincijskog cirkusa. Da je veća faca, da je ugledniji, pametniji, hrabriji i izvrsniji, bio bi barem petnaesti na listi HDZ-a, HSP-a, Selotejp stranke ili barem SDP-a. No, on je kao predzadnji đilkoš u varoškome nadmetanju morao u HNS, jer mu osim HNS-a nije ništa preostalo. A ta stranka, kao što znamo, osim svoga načelnog antifašizma i građansko-liberalnog stajlinga i lajfstajla ionako nema ništa. S izuzetkom Čačića, koji je svojedobno bio spreman čak i na to da odere novinare za pošteno zarađenu lovu, HNS bio je orijentiran na Festival svjetskog kazališta, na metropolske književne žirije, gradske urede za kulturu i suri elitizam, pred kojim se svatko tko ne zna za Oskarasa Karnišovasa osjeća kao srpski turbo folk. Možda onaj kojemu je na obali Drave ispaljen metak u zatiljak.

Branimir Glavaš vješt je cinik, pa već od početka devedesetih, čisto zabave radi, kao što netko ide u lov a netko briše cipele umrljane krvlju, kupuje sve one koji se po Osijeku i Slavoniji hvale svojom nepotkupljivošću. Ne čini on to da bi ojačao svoju političku moć, nego da bi toj nepotkupljivoj, uglavnom lijevo-liberalnoj i građanskoj inteligenciji stavio zrcalo pred lice i pokazao joj da su po njegovome, Glavaševom, mišljenju posljednji ološ. Nekoliko puta, tijekom devedesetih, on je na taj način komplimentirao i HNS, ali nikada to, ipak, nije bilo efektno kao neki dan, jer više nije riječ o koaliciji s lokalnim HDZ-ovim šerifom, nego se radi o koaliciji s egzekutorima iz afera Selotejp i Garaža, kojoj je, pritom, nazdravljeno u zagrebačkoj centrali HNS-a, sve s kiselinom iz akumulatora, umjesto sa šampanjcem.

Da, budimo do kretenluka dosljedni u pretpostavci nevinosti svih neosuđenih: možda je Branimir Glavaš nevin za zločine na obali Drave i u službenim garažama gradske uprave. Možda je on, doista, čist kao suza i možda je njegov cinizam načelan, sioranovski. No, Ivan je Vrdoljak, kao i vasceli HNS, s njime sklopio koaliciju bezuvjetno, i kao s nevinim čovjekom i kao s nalogodavcem ubojstava, a to podrazumijeva ravnodušnost prema pucnjima u zatiljak, svejedno tko je opalio. Krv i mozak na cipelicama profesorice Pusić ostaju, jer su s koalicijom postali prihvatljiva mogućnost. HNS je, dakle, u savez s Glavašem ušao iz istoga razloga iz kojega je Sanaderov HDZ Glavaša potjerao i progonio. Ono što je Sanader prihvatio kao nužan gubitak glasova u ime moralnoga rasterećenja, to je Vesna Pustić prihvatila kao poželjno jačanje svoje stranke, bez obzira na ljudskost, pijetet prema ubijenima, tko god oni bili.

No, sve će biti u redu i sve će biti lako prebrisano, samo ako su cipelice crne, lakirane.

Nado , imaš li ti lakirane cipelice !!!


Još iz kategorije Lokalni izbori 2009.