Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Politika

Liberalizam i položaj HNS-a u Hrvatskoj

        22.09.2014.         1222 pogleda
Liberalizam i položaj HNS-a u Hrvatskoj

U sklopu redovnog rada Političke akademije HNS-a, njezinog 2.Odjela za dodatno obrazovanje iz opće politike, HNS poziva članove, simpatizere i javnost na tribinu Liberalizam i položaj HNS-a u Hrvatskoj.

Tribina će se održati u utorak 23. rujna 2014. godine u prostorijama Udruženja obrtnika, u Virovitici, na adresi ulica Tomaša Masaryka, s početkom u  18sati.

O liberalizmu i položaju HNS-a u Hrvatskoj će govoriti Boris Blažeković, voditelj Političke akademije i saborski zastupnik HNS-a. Javnu tribinu će otvoriti Marijan Rengel, predsjednik HNS-ove virovitičko-podravske organizacije.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

joda
23.9.2014. 17:19
Naš narod je često selektivno liberalan, dobar primjer tome bili su osnivači HSLS-a Vlado Gotovac i Dražen Budiša, gdje je Vlado bio liberal cijelim svojim bićem dok je Dražen liberalizam 90-tih doživljavao kao oslobođenje od Jugoslavije JNA i komunizma, kad je svega toga nestalo, nestala je i njegova potreba za političkim djelovanjem. HSLS-a je tu još samo u tragovima. Ideja liberalizma nije potrošena i HNS tu nalazi svoj politički prostor, a njegovi birači nisu brojni,ali su dokazani liberali. Izabrati na čelo stranke ženu i k tome još pravoslavnih obiteljskih korijena, zahtijeva priličnu dozu liberalizma od tabua kojima je opterećen naš narod.
Autor Lj.R.W.
22.9.2014. 23:39
Potrošena politička opcija! Još gori su reformisti sa Čačićem na čelu! Što taj novoga ima donijeti Hrvatskoj? Potrošena stara kanta koja pušta vodu na sve strane!
I tko još sve to može pušiti???


Još iz kategorije Politika