Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Virovitica

Ledena kiša okovala Viroviticu

        09.01.2004.         1116 pogleda
Ledena kiša okovala Viroviticu

 Cijeloga dana na virovitičkom području pada kiša koja se ledi na tlu. Brza reakcija gradskih cestara i zimske službe spriječila je da cijeli grad bude okovan ledom, ali ukoliko šećete izvan centra budite oprezni jer su nogostupi zbog leda prilično opasni. Zimska služba posula je solju, naime, samo nogostupe u središtu grada.
Zbog neprilagođene vožnje uvjetima na cesti na području Virovitičko-podravske županije danas se dogodilo sedam prometnih nezgoda. Sve su nezgode, srećom, završile samo s materijalnom štetom.
No, služba hitne medicinske pomoći imala je ipak pune ruke posla. Tijekom dana desetak su puta intervenirali zbog padova i zabilježili šest prijeloma i dva blaža potresa mozga.
Prema njihovim saznanjima nije bilo mnogo padova na gradskim ulicama već su im se uglavnom javljali ljudi koji su pali pred kućnim pragom – na stepenicama, pred garažama.
Krećete li na put predlažemo Vam da se o stanju na cestama, ukoliko ćete se kretati cestama na području Županije, informirate na stranicama Uprave za ceste Virovitičko-podravske Županije (http://www.uprava-za-ceste-virovitica.hr/stanje.htm), odnosno, ukoliko putujete negdje dalje, na web stranici HAK-a

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica