Izumrla jadranska vrsta morskog psa pronađena u Crnom moru
Glavni odbor potvrdio Milanovića za SDP-ova kandidata za predsjednika Republike
Božinović: Država i kompanije moraju činiti sve u zaštiti od kibernetičkih napada
Plenković: Idući tjedan Vlada i predsjednik o imenovanju Markića ravnateljem SOA-e
Voštana replika kipa A. Lincolna rastalila se zbog ogromnih vrućina u Washingtonu
Michael Jackson je umro s 500 milijuna dolara duga
Umjetna inteligencija uči jezik tumora radi bolje dijagnoze

  Politika

Laburisti na lokalnim izborima izlaze samostalno

        15.09.2012.         1810 pogleda
 Laburisti na lokalnim izborima izlaze samostalno

Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar preporučio je danas stranačkim podružnicama i ograncima da samostalno izađu na lokalne izbore, posebice na razini županija i većih gradova.

Svi predsjednici i povjerenici podružnica Hrvatskih laburista – Stranke rada održali su radni sastanak s ciljem pripreme podružnica i ogranaka za lokalne izbore u svibnju iduće godine, a tijekom predstavljanja postupka kandidiranja Lesar je čvrsto preporučio da podružnice i ogranci izađu samostalno na lokalne izbore, a to se posebno odnosi na razini županija i većih gradova.

Podružnice i ogranci će u iduća dva mjeseca pokrenuti proceduru tijekom koje će kandidirati načelnike, gradonačelnike i župane te započeti postupak sastavljanja lista za predstavnička tijela općina, gradova i županija, stoji u priopćenju.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
19.9.2012. 9:11
Templarius što se tiče Siniše ništa protiv, ali s laburistima mislim da nebu išlo.

Lesar je lukavi populista i lovac u mutnome. Pobjeda na parlamentarnim izborima nije zasluga Lesara, već onih koje se je rješio nakon što ih je iskoristio za osnivanje stranke.

Vrh laburista koje je Lersar okupio oko sebe, uz par časnih iznimki, nema kredibilitet i vjerodostojnost. To je gramziva politička bižuterija ovisna o Lesaru koji je stranački statut složio tako da je on apsolutni monarh.

Fakt je da se lokalni ogranci brzo pretvaraju u izvršitelje Lesarovih direktiva, čime je svaki rad za opće dobro i zajednicu već unaprijed osuđen na propast.

Možda griješim, ali budu li laburisti i osvojili koji mandat, teško je očekivati da će ga kod poznate kuplerajske politike velikih stranaka i zadržati!
Templarius
18.9.2012. 20:22
fitilj... moje predvidjanje je da ce sinisa i laburisti dobiti vecinu glasova...
fitilj
18.9.2012. 14:12
Kolega Templarius neću ti proturiječiti, ali prije nego biramo neke Lesarove "pionire", zašto nebi dali povjerenje lokalnoj stranci poput HSPD kolega Siniše Prpića? Naravno ukoliko izlazi samostalno i ovisno o ljudima koji će biti na listi.

Da ne bude zabune ovo je retoričko pitanje i niukom slučaju moje opredjeljenje. Bar ne dok se kao što sam napisao ne vidi tko su kandidati i s kim će HSPD i kolega Siniša Prpić u eventualnu POSTizbornu koaliciju.

Što se tiče Virovitice tu je smatram prognoza puno povoljnije od Županijske razine. Tu je mislim bez ogranaka u Slatini i Orahovici situacija dosta neizvjesna.

Upravo taj faktor ograničenog lokaliteta HSPD me dovodi do zaključka da će HSPD i kolega Siniša Prpić u IZBORNUkoaliciju sa kukulelekovcima, čime je moj glas fuć!
Templarius
18.9.2012. 8:23
fitilje... ovaj Leasr mi izgleda najmanje zlo koje moze streift hrvatsku... hdz i sdp... he he he... Mikes rima ti ono bas stima... 5+
Mikeš09
17.9.2012. 9:11
eSDePe i kraDeZe - svi su isti...možda budu bolji ti laburisti?!
fitilj
16.9.2012. 10:22
Sviđa mi se ovaj lapsus "Labursiti" On se posebno odnosi na sindikalnog i političkog konvertita i profitera Dragutina Lesara i podrepke koje je podlim manipulacijama instalirao u predsjedništvo Laburista.

Nakon što je na prevaru okupio naivne osnivače stranke, Dragutin Lesar si je daljnjim manipulacijama i podlostima osigurao doživotni mandat predsjednika stranke.


Još iz kategorije Politika