Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Politika

Kupnjom srpskih glasova premijerka čini korak unazad u borbi protiv korupcije

        31.01.2011.         2659 pogleda
Kupnjom srpskih glasova premijerka čini korak unazad u borbi protiv korupcije

Koalicijska Vlada HDZ-a, HSS-a i SDSS-a, na zatvorenom dijelu sjednice "na teret Posebnog dijela Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2011. godinu odobrila je Srpskom narodnom vijeću ukupni iznos od 1.350.000 kuna, i to za razvoj institucija srpske zajednice u Hrvatskoj u iznosu od 1.200.000 kuna te za provođenje zajedničkog programa obnove spomenika u Srbu u iznosu od 150.000 kuna". Nastavak je to višegodišnje političke korupcije u kojoj Milorad Pupovac prodaje tri zastupnička glasa koja kontrolira za novac. I ako nekome nije bilo jasno kako su Milorad Pupovac i Jadranka Kosor riješili po premijerku vrlo neugodno "stambeno pitanje" sada su dobili odgovor. Pupovac joj je udjelio "oprost grijeha" a ona njemu 1.350.000 kuna. Premijerka i Pupovac nastavljaju dvokorak koji je igrao i Sanader s Pupovcem dodjeljujući mu milijune iz Pričuve Proračuna bez obrazloženja.

Osuđujući ovaj eklatantan primjer političke korupcije, Koalicija SRPSKA SLOGA upozorava na političku štetu koju srpskoj zajednici u Hrvatskoj ali i svim manjinama i njihovoj percepciji u najširoj javnosti stvara ovakva prodaja glasova u Hrvatskom saboru.

Kupnjom tih istih tzv. "srpskih glasova" Jadranka Kosor čini ogroman korak unazad u odnosu na proklamiranu borbu protiv korupcije. Jer dodjela 1.350.000 kuna udruzi SNV koja je gotovo privatno poduzeće Milorada Pupovca, iz kojeg je on izbacio sve koji su se usudili misliti drugačije i koje je predmet cijele serije kaznenih prijava zbog zloupotrebe javnog novca i nepoštovanja zakona, šalje poruku da borba protiv korupcije u praksi znači samo obračun sa onima koji više nisu članovi ili podrška HDZ-a a da se simpatizere HDZ-a ne samo ne istražuje već se i dalje nagrađuje novcem poreskih obveznika.

Koalicija SRPSKA SLOGA dovodi u pitanje i vrlo kratko "obrazloženje" odluke Vlade i zatražit će temeljem Zakona o pristupu informacijama sve dokumente i obrazloženja kojima je SNV zatražio navedena sredstva za "razvoj institucija srpske zajednice u Hrvatskoj". Ako Vlada dodjeljuje 1.200.000 kuna za razvoj institucija javnost mora znati o komu i čemu se radi, što uključuje taj program razvoja, koji su očekivani rezultati i temeljem čega i u kojem roku će se mjeriti uspješnost ostvarenog razvoja. Posebno je pitanje Vladi zašto srpske institucije ne "razvija" na transparentan način i kroz Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina utvrđene institucije. Pitanje je također zašto Ministarstvo kulture ne brine o obnovi i zaštiti spomenika već SNV preuzima "paradržavnu" funkciju u tom pitanju izlazeći iz svoje uloge kao udruga građana.

Naša je sumnja da se ovaj "razvoj institucija" koristi za prikrivanje dodjele novca poreskih obveznika Pupovčevom SNV-u kako bi kupio izbore za vijeća i predstavnike nacionalnih manjina koji bi se trebali održati u svibnju ove godine. Cilj je vjerojatno izbjegavanje otvorenog kršenja zakona kao nakon prošlih izbora za manjinska vijeća 2007. godine, kada je Vlada Ive Sanadera naložila svim općinama gradovima i županijama da sukladno zakonu plate troškove tzv. "izborne promidžbe" za izbore vijeća i predstavnika a onda paralelno iz Pričuve i suprotno zakonu dodijelila 500.000 kuna za te iste troškove samo Pupovčevom SNV-u od svih udruga nacionalnih manjina u Hrvatskoj koje su sudjelovale u izborima, što je klasičan primjer "farbanja tunela dva puta" odnosno kaznenog dijela. Naravno, kaznena prijava i u ovom slučaju još nije rezultirala otvaranjem istrage.

Koordinator Koalicije SRPSKA SLOGA
Staniša Žarković

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mastermind
5.2.2011. 16:43
Anakonda pa logično je da je HDZ odbio već i prijedlog zakona, pa koliko bi ih ostalo u HDZ-u? :)))
anakonda
5.2.2011. 11:01
KOGA ŠTITI ĐAKIĆ, VLADU, HDZ, SEBE, UDBAŠE, KOMUNISTE, KOS-OVCE, PUPOVCA I SDSS, KOMUNISTE.......A BRANTELJI MU ĐOĐU SADA KAO TERET!!!!!??????

Hrvatska lustracija?!

Zakoni o lustraciji, iako nisu ZAŽIVJELI u potpunosti, doneseni su čak i u ALBANIJI i SRBIJI, dok su u Hrvatskoj već i prijedlozi zakona ODBIJENI, PRVI puta 1998., a DRUGI 1999. godine i to VEĆINOM VOĐENIM HDZ-om. Oba puta zakon je bio predložen od strane HSP-a (prije okupacije HSP-a). Dakle, dok je u ostalim zemljama bivšeg komunističkog sustava, osobama koje su sudjelovale u radu ili na bilo koji drugi način surađivale sa TAJNIM službama bivšeg sustava otvoreno dano do znanja da se SKOLONE iz javnog života, to u Hrvatskoj NIJE bio SLUČAJ.
Tko zna koliki još sudjeluju u javnome životu Hrvatske, a bili su u KOMUNIZMU umiješani u koješta, jer nije PROVEDENA lustracija. U Hrvatskoj su lustracija i osuda komunističkih zločina izostali i jednostavno stoga što je dolaskom demokracije došlo do velike ideološke SEOBE bivših KOMUNISTA u novu VLADAJAĆU PARTIJU, ili po NOVOME stranku, kao i stoga što bi ona dokačila mnoge koji su nam se svih ovih godina PRIKAZIVALI kao borci za hrvatsku STVAR (ČITAJ PLJAČKU HRVATSKOG NARODA)…., ...
A ŠTO ĆE BITI S UDBAŠIMA ŠEKSOM, ĐAKIĆEM, BEBIĆEM, JARNJAKOM....
ČLANOVIMA SK: KIRINIM, JACOM, MILINOVIĆEM, VUKELIĆEM, RONČEVIĆEM, KALMETOM....
anakonda
5.2.2011. 10:57
koga u stvari štiti ĐAKIĆ????

Josip Đakić: Ne bih htio biti u koži onog tko je objavio registar

"ONAJ tko je objavio registar branitelja, učinio je protuzakonito djelo. Ogriješio se o tri zakona, odredbu o tajnosti podataka, kao i Ustav. Nadam se da će se na tog čovjeka ili osobe primijeniti zakon", rekao je predsjednik Hvidre Josip Đakić za Index, dodajući kako on osobno nije vidio registar te ne može reći je li riječ o autentičnom dokumentu. Kako je Đakić pojasnio, zakon i Ustav brane objavu registra branitelja, a oni koji budu mijenjali te zakone, morat će staviti branitelje u ravnopravan položaj s ostalima. "Zašto samo branitelje? Zašto se ne OBJAVI LISTA svih onih koji DOBIVAJU novac iz državnog proračuna po POSEBNIM pravima? Gdje su oni koji dobivaju POVLASTICE NOB-a, gdje je taj POPIS? Gdje je LISTA onih koji su bili u KOS-u, OFICIRI JNA i OSTALI? Gdje je lista AGRESORA koji žive u Hrvatskoj? Zašto se onda sve to ne OBJAVI?", upitao se Đakić u odgovoru za Index, dodajući kako više od pola branitelja ne koristi povlastice.

A ŠTO JE RADIO ĐAKIĆ U SABORU KADA SE JE O TOME GLASALO 98 I 99 GODINE????
GLASAVOA JE PROTIV SVIH TIH OBJAVA????
KOGA LAŽE ĐAKIĆ????

guru3977
4.2.2011. 14:16
GDJE SAM?
PALE TEŠKE RIJEČI
Mladi Jastreb: Premijerka Kosor mi je zaprijetila!

STVARNO GDJE SMO - U SRBIJI??????

KAKO JE MOGUĆE DA JEDNA JACA VLAISAVLJEVIĆ PRIJETI JEDNOM LEGENDARNOM GENERALU?????

A GDJE JE SADA ĐAKIĆ I SDSS?????
A TU JE:

ĐAKIĆ TRAŽI SMJENU BOŠNJAKOVIĆA
Kosor ga neće kazniti za napad na ministra. Previše joj je važan...

Šef Hvidre, ali i HDZ-a virovitičke županije, štiti ‘RUKU KOJA GA HRANI’ koliko GOD MOŽE

ZAGREB - Bolje da se pokaže kako IZA Hvidre i branitelja stoji HDZ NEGO SDP - tako nam je jučer jedan visokopozicionirani HDZ-ovac tumačio poziciju njihovog SABORSKOG zastupnika i ŠEFA Hvidre Josipa Đakića.

Smirila ga Kosor
Đakić je kasnije objašnjavao da je KRITIKU zbog Purde uputio kao PREDSJEDNIK Hvidre, a ne kao ZASTUPNIK. Predsjednica Vlade Jadranka Kosor također se priklonila tom tumačenju.

Sve to POKAZUJE kako u HDZ-u SMATRAJU da imaju više KORISTI od toga što je na čelu JEDNE od najjačih BRANITELJSKIH udruga NJIHOV čovjek nego što imaju štete zbog njegovih istupa protiv Vlade. Zato je VJEROVATNO i IZOSTALA bila KAKVA sankcija.

U HDZ-u znaju da je Đakić, inače čelnik HDZ-a virovitičke županije, prije svega VOJNIK STRANKE i da će koliko god bude mogao štititi Vladu.
Otkada je 2004. godine došao na čelo Hvidre iz te udruge vrlo rijetko stižu reakcije. I oko slučaja Purda Đakić je uspijevao dosta dugo držati Hvidru pod kontrolom: Purda je uhićen 10. siječnja, a prva reakcija stigla je tek 17 DANA KASNIJE. U međuvremenu Đakiću i Hvidri bilo je PUNO VAŽNIJE OŠTRO REAGIRATI na izjave urednika Aleksandra Stankovića u “Nedjeljom u dva” oko broja branitelja u registru.

ZAR ĐAKIĆ NEĆE STATI U ZAŠTITU GENERALA MLADOG JASTREBA?????????
guru3977
3.2.2011. 12:25
GDJE SU NESTALI BRANITELJI?????
toliko straha nije bilo niti 1990???????????
guru3977
3.2.2011. 8:43
a gdje je jaca bila do 95?
čekala da vidi KOJA ĆE STRANA POBIJEDITI I ONDA SE UČLANILA U HDZ????????
DO TADA JE BILA U POKRETU ZA JUGOSLAVIJU?????
guru3977
3.2.2011. 8:01
BURAN SASTANAK
Kosor Mladom Jastrebu: Rat je gotov, sada ja zapovijedam!

Borković je VIKAO, PROZIVAO ministre, LUPAO šakom o stol. SMIRILA ga je Jadranka Kosor
ZAGREB -Na nedavnom sastanku s premijerkom Kosor u povodu slučaja Purda, Branko Borković zvani Mladi Jastreb podizao je ton i vikao na članove Vlade, ministre Tomislava Karamarka , Davora Božinovića i Tomislava Ivića, pa i lupao šakom o stol, sve dok ga premijerka Kosor nije UŠUTKALA riječima: “Gospodine Borkoviću, mi znamo DA STE VI BILI ZAPOVIJEDNIK Vukovara, ali u Vukovaru i u Hrvatskoj više nije rat, a u Vladi JA ZAPOVIJEDAM!”.

Radikalna desnica
U posljednjih nekoliko javnih istupa on je upozoravao na opasnost TREĆE JUGOSLAVIJE, inzistirao naTUŽBI protiv Srbije............

TKO "ŠAMARA" BORKOVIĆA, ŠEKSA, ĐAKIĆA I BRANITELJE.....

JACA VLAISAVLJEVIĆ??????
guru3977
2.2.2011. 14:18
hdz neće s glavašem a hoće sa sdssom????????

Uzoriti kardinal Puljić posjetio uzoritog ratnog zločinca Branimira Glavaša

UZORITI kardinal Vinko Puljić posjetio je danas u KP zavodu Zenica ratnog zločinca, uzoritog Branimira Glavaša, javlja Radio Sarajevo. Osim njega, posjetio je i Tihomira Purdu, osumnjičenika za ratni zločin.

Glavaš "guli" u Zenici zbog mučenja i ubojstava srpskih civila u Osijeku. Podsjetimo kako su pripadnici Glavaševe bojne tjerali zarobljenike da piju kiselinu iz akumulatora, premlaćivali ih i zlostavljali na druge načine. Neki su s metkom u potiljku završili u Dravi.

Ovaj sveti pohod kardinala Puljića kulminirao je misnim slavljem u zatvorskoj kapelici.

kojim se kriterijima povede pojednci???????
guru3977
2.2.2011. 10:00
ima li hdz viziju s kime može ostvariti svoju viziju hrvatske??????

IVIĆ DEMANTIRA KOALICIJU
`HDZ neće surađivati s Glavaševim klaunovima`

Uznemireni medijskim napisima o mogućim koalicijama s HDSSB-om u Osijeku i Kerumom u Splitu, oglasili su se HDZ-ovi Branko Bačić i Tomislav Ivić poručivši da ni o kakvim koalicijama nema govora
`Nikakvog razgovora o bilo kakvoj koaliciji HDZ-a i Keruma nije bilo. Sve što se vezuje uz moguću koaliciju nije točno i predsjednica Vlade ne bi o tome razgovarala bez čelnika HDZ-a s područja Splita i splitsko-dalmatinske županije`, rekao je Bačić pojasnivši da se Kosor tek kratko susrela sa splitskim gradonačelnikom. Razgovaralo se, kaže Bačić, samo o dvije investicije - ulaganju u splitsku luku i dogradnji kompleksa Lore.

Navodnu koaliciju HDZ-a i HDSSB-a u Osijeku demantirao je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osječko-baranjske županije Tomislav Ivić.

`Nikakve suradnje s HDSSB-om nije bilo niti će biti. S tim političkim cirkusom Glavaševih klaunova, klonova, potrčakala, razno raznih kapetana, vojnih `lekara` i SKOJ-evaca s kojima se upravlja daljinskim upravljačem iz susjedne države iz zeničkog zatvora, suradnje nije bilo niti će biti`, poručio je Ivić..........
guru3977
2.2.2011. 8:19
Kriza vlasti u osječkom HDZ-u
Uzburkalo se u osječkom HDZ-u ovoga vikenda, a razlog su pismene ostavke na svoje funkcije pet visokopozicioniranih članova.

Ostavke na svoje funkcije tako su podnijeli Josip Salapić, politički tajnik Gradskog i Županijskog HDZ-a, član Gradskog odbora Mate Jurčević, dopredsjednik Gradskog odbora Petar Lagator, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Višnjevac Josip Marković i Milan Kekez član Nadzornog odbora osječkog HDZ-a iz najvećeg temeljnog ogranka JUG II.

Razlog ostavki su odnosi unutar osječkog HDZ-a, odnosno neslaganje s Draganom Kovačevićem predsjednikom osječkog HDZ-a.

da li se jaca rješava slavonskog hdz-a ili su neki hdz-ovci došli pameti?
guru3977
2.2.2011. 7:56
Potresi u osječkom HDZ-u Šeksovo su maslo?

što se događa u hdz-u?
mastermind
2.2.2011. 1:47
Stole ti si možda iznimka, ovi drugi će svi glasat za hdz pa da ne znam šta ovi naprave! :D
stole123
1.2.2011. 22:22
guru hdezeovci nisu sigurni birači hdza jer mi hdzeovci nikad nebi dozvolili koaliciju sa sdsom ili sdpeom hdz da je otišao u koaliciju sa hspeom ili hdssbeom ili nekom strankom koja vodi desno onda u redu ali otići u koaliciju sa sdsom to je potpis propasti za hdz od njegovih birača
anakonda
1.2.2011. 21:08
nešto se ipak događa:
ĐAKIĆ TRAŽI SMJENU BOŠNJAKOVIĆA
Kosor ga neće kazniti za napad na ministra. Previše joj je važan...

Šef Hvidre, ali i HDZ-a virovitičke županije, štiti ‘ruku koja ga hrani’ koliko god može
ZAGREB - Bolje da se pokaže kako iza Hvidre i branitelja stoji HDZ nego SDP - tako nam je jučer jedan visokopozicionirani HDZ-ovac tumačio poziciju njihovog saborskog zastupnika i šefa Hvidre Josipa Đakića.

Upravo je Đakić, naime, zatražio ostavku ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića ako branitelj Tihomir Purda bude izručen Srbiji. PRVI PUTA se tako dogodilo da netko od HDZ-ovih zastupnika traži ostavku svog ministra......

Kasna reakcija
U HDZ-u znaju da je Đakić, inače čelnik HDZ-a virovitičke županije, prije svega VOJNIK STRANKE i da će koliko god bude mogao štititi Vladu.

Otkada je 2004. godine došao na čelo Hvidre iz te udruge vrlo rijetko stižu reakcije. I oko slučaja Purda Đakić je uspijevao dosta dugo držati Hvidru pod kontrolom: Purda je uhićen 10. siječnja, a prva reakcija stigla je tek 17 dana kasnije. U međuvremenu Đakiću i Hvidri bilo je puno važnije oštro reagirati na izjave urednika Aleksandra Stankovića u “Nedjeljom u dva” oko broja branitelja u registru.
Na dan kada je Hvidra tražila “preispitivanje Stankovićeva rada” Đakić je, kako smo saznali, DVAPUT bio kod ministra branitelja Tomislava Ivića. No, zato je nekoliko DANA kasnije HVIDRA POZIVALA ČLANOVE DA NE PODRŽE prosvjedni skup u ZAGREBU potaknut Purdinim uhićenjem.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg list


guru3977
1.2.2011. 13:44
još malo o morali jace:
STANKOVIĆ ODGOVARA NA TUŽBU
`Mučno mi je sudjelovati u premijerkinom igrokazu!`

Na najavu tužbe premijerke Jadranke Kosor protiv HTV-a i Aleksandra Stankovića zbog klevete, odnosno povrede njezine časti i ugleda, urednik i voditelj Stanković odgovara da mu je `tužno i mučno sudjelovati u premijerkinom igrokazu`
`Premijerkino je pravo, kao i bilo koje druge građanke, da tuži koga hoće, ali tuga je i jad da se premijerka, nakon svega, odlučila na tužbu, a ne na pomoć Momiru Dropcu. On sedam godina živi bez primanja, bez struje i grijanja, ali njoj su povrijeđeni čast i ugled?! Ma, tužno mi je i mučno sudjelovati u premijerkinom igrokazu!`, ističe Aleksandar Stanković u izjavi za tportal. ..

JOVANOVIĆ ŽESTOKO NA VRH HDZ-A
`Glumica Kosor bez grižnje savjesti živi u tuđem stanu`

`Pogriješio sam kada sam izjavio da je vrh HDZ-a u političkom smislu zločinačka organizacija, jer sve što se događa posljednjih tjedana pokazuje da je to preblaga ocjena`, rekao je danas u Rijeci SDP-ov saborski zastupnik Željko Jovanović
`Pojedini pripadnici HDZ-ove vrhuške pravi su zločinci od kojih su jedni pokrali vojne stanove, drugi opljačkali državni proračun i državne tvrtke, treći neshvatljivom politikom izdali hrvatskog državljanina Purdu, a svi zajedno doveli Hrvatsku

`Jadranka Kosor je glumica, jedno govori, a drugo radi. Javno poziva oporbu na razgovore o gospodarstvu, ali zapravo ne želi da joj se itko pridruži u traženju rješenja`, nadovezao se Jovanovićev stranački kolega Slavko Linić...

KRALJICA MORA
Premijerka krstila brod pa izbjegla novinare

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor boravila je danas u Veloj Luci na otoku Korčuli povodom svečanosti primopredaje prvog Školskog broda u samostalnoj Republici Hrvatskoj - motornog jedrenjaka Kraljica mora. Premijerka je Kraljici postala kuma...........

svi je u hdz-u i vladi moraju zvati ŠEFICA i zato nosi sa sobom kUhaču. ŠTO GLUMI?


hdznedajboze
1.2.2011. 13:26
SFRH

HOĆEMO LI IMATI OVAJ NAZIV USKORO????
Jesmo li se za njega borili,jesmo li tolike živote dali uzalud.Apetiti rastu a hrvatski narod zbunjen,Pupavcu iz PLITIKE 5 ima svoj pravac i zna što hoće.Gospođa Kosor nesvjesno ili namjerno uhvaćena u mrežu.Dali joj je toliko stalo do vlasti pa nezna šta radi,ili možda zna??Gubimo li ono što smo krvlju stekli politikom kurvom,ili će mo znati obraniti svoju čast to ovisi o nama.
guru3977
1.2.2011. 12:22
prevario bi se. Koliko je zlobna najbolje govori podatak da je svog zemljaka opljačala za stan, a isti se zbog toga ubio! iako je dobila stan na tu foru nije čak niti platila porez na stan, zatim je dobila stan za sebe i svoju majku od 95 m2 iako za 2 osobe nema pravo na to.....

SAMO DA SE NE ZABORAVI JEDNA ČINJENICA:

HDZ/HSS/SDSS NAS GURA U NOVU JUGOSLAVIJU!!!!!????

POSTAVLJA SE ONDA PITANJE ŠTO ĆE BITI S HR BRANITELJIMA, NEKA SE NEKI DOBRO ZAMISLE???

PRIČAM GLUPOSTI, NEKA POJEDINCI PROČITAJU:

Nove strategije u napadu na Hrvatsku - BRITANSKE TAJNE SLUŽBE NAS GURAJU U NOVU JUGOSLAVIJU!!!!

DAVOR DOMAZET LOŠO (GENERAL)

hoće reći general DOMAZET, MESIĆ JE BIO POSLJEDNI PREDSJEDNIK SFRJ A JACA BI MOGLA HRVATE UVESTI U NOVU JUGOSLAVIJU, ZAPAMTITE????????

tomislav
1.2.2011. 11:51
Guru je opisao etničko stablo kosoričino, i nije baš sve tako jasno, tj. ona potječe iz bučja koje je gnijezdo osvojeno od 123 brigade. Ona je nosila ime vlaisavljević po ujaku a to znači da je njega majka nosila isto prezime kao djevojka. Kosor je pak nije onda (zaključujem) priznao, i možDa je tek preko suda promjenjeno prezime. Prikaz je dosta nejasan.
Makar me nije briga kolika krvna zRNca tko nosi ipak dođe na povraćanje kako se ta već 20 godina dodvorava istima koji joj blate barem pola krvnih zrnaca koja pripadaju ujakovoj strani. Meni je to degutantno. Ne mogu shvatiti takove ljude. Pa i vidi se iz govora tijela i izraza lica i iz njenih govora koji ništa baš ništa ne kažu, tko je naš P M. Ali kad bi birao između nje i austr. zarobljenika, staljiničara, ipak bih se priklonio kosorici i od nje kupio polovni auto.
djingis
1.2.2011. 11:04
Banda HDZ-ovska, ljudi (Hrvati) gladuju,smrzavaju se, a ona `ko kokoš koja zlatna jaja nese.....neću se niti osvrnuti na HR branitelje u srpskim,bosanskim i HRVATSKIM zatvorima.
guru3977
1.2.2011. 9:17
a kome će jaca dati ako neće svome pupovcu, tko zna što se još izrodi iz te ljubavi?????
a zašto da kupuje hdz-ovce, oni su sigurni??
stole123
31.1.2011. 23:10
možda bi joj bilo pametnije da je taj novac potrošen na kupovinu glasova hdezeovaca jer će joj tu trebati puno više nego tri glasa od sds,a


Još iz kategorije Politika