Banner
Ministar Marić: Vjerujem da neće doći do nestašice lijekova
Ured Predsjednika RH objavio kompletnu korespondenciju s Povjerenstvom
MUP: Svakoga dana jedna osoba pogine na hrvatskim prometnicama
Grmoja: Novac za pomoć gospodarstvu naći ukidanjem županija
Božinović: Koncentrirat ćemo se na kažnjavanje zbog kršenja mjera
Udruge traže stimulaciju za sestre koje skrbe o Covid-19 pacijentima
Izbori u HDZ-u nastavljaju se u studenome

  Gospodarstvo

Krunoslavu Kovaču pohvala na Ambienti

        21.10.2014.         2534 pogleda
Krunoslavu Kovaču pohvala na Ambienti

Ured ovlaštenog arhitekta Virovitica Krunoslav Kovač dobio je nagradu POHVALA MOBIL OPTIMUM 2014 za „Inovativan dizajn građevine i koncept Panonskog drvnog centra kompetencija“ na 41. međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije “Ambienta 2014” koji je održan od 15. do 19. listopada na Zagrebačkom velesajmu. Autor koncepta i arhitektonskog oblikovanja je Krunoslav Kovač, a suradnici na projektu su Martina Tišljar i Neven Vlahović.

Ovogodišnji ocjenjivački sud je bio u sastavu: prof. dr. sc. Ivica Grbac, prof. dr. sc. Andrija Bognar, doc. dr. sc. Ivica Župčić, doc. dr. sc. Danijela Domljan i mr. sc. Dragutin Maras.

S područja Virovitičko-podravske županije, uspješno su se predstavili i Tvin d.o.o. Virovitica, s kompletnim proizvodnim asortimanom i Tehnohit Pitomača, a u okviru izložbe članica Zajednice za industrijski dizajn Hrvatske gospodarske komore, Krunoslav Kovač predstavio je Panonski drvni centar izvrsnosti.

Ovaj već tradicionalni sajam od posebne je važnosti za hrvatsku drvnu industriju i pruža jedinstvenu priliku da hrvatski drvoprerađivači predstave široki spektar svojih proizvoda.

U sklopu stručnih i popratnih događanja virovitički arhitekt Krunoslav Kovač je održao predavanje: Dizajn građevine i koncept Panonskog drvnog centra kompetencija. Projekt buduće zgrade PDCK izložen je na izložbenom prostoru Zajednice za industrijski dizajn HGK.

“Ambienta 2014”,održana je pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, Hrvatskih šuma, Hrvatske gospodarske komore - Udruženja drvoprerađivača, Hrvatskog klastera konkurentnosti drvno-prerađivačkog sektora i Hrvatskog drvnog klastera.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije GospodarstvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.