Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Gospodarstvo

Krojačka radnja Darija Slivca ipak dolazi u Slatinu

  Dragutin Fišli/Domovina blog           18.07.2011.         7130 pogleda
Krojačka radnja Darija Slivca ipak dolazi u Slatinu

Poslije propalog dogovora poduzetnika i vlasnika krojačke radnje SD iz Orahovice sa Mjesnim odborom ulice Vladimira Nazora, ipak se pronašlo riješenje uz  zalaganje samog gradonačelnika Ivana Roštaša, koji je, kako je i  obećao pomogao u traženju nove lokacije u Slatini da radnici ne bi morali svakoga dana putovati na posao u Orahovicu.

Gospodin Darijo Slivac je u  prostorije doma u Nazorovoj namjeravao uložiti oko 400,000 kn za obnovu i uređenje prostora za svoju vrstu poslovanja.Slivceva ozbiljnost u poslovanju naglašena je i činjenicom da zapošljava oko 30 radnica/ka iz Slatine koji svaki dan putuju u Orahovicu, a sa samim dolaskom njegove firme u Slatinu bi zaposlio još 20, a možda i više radnica/ka.

Na zadovoljstvo , prvenstveno sadašnjih i budućih zaposlenika ,  grada Slatine ,kao i vlasnika krojačke radnje, našlo se riješenje,odnosno prostor u čiji je najam g. Slivac već ušao .Prostor u čiji je najam ušao Slivac , bivša je samoposluga Maloprodaje( Trgocentar,kod Zg banke) i već je počeo sa adaptacijom prostora za svoje namjene, tako da bi po nekim procjenama mogao početi sa radom poslije sredine mjeseca kolovoza.

Sve u svemu dokaz da ne mora biti sve komplicirano. Nama u Slatini neophodna su radna mjesta i zapošljavanje velikog broja nezaposlenih i svako novootvoreno radno mjesto puno znači.Također se nadamo da će i radnici Gaja uskoro dobiti ovakav epilog svoje priče

Domovina blog by Dragutin Fišli

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo