Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Gospodarstvo

Kreditiranje poduzetnika u sklopu programa „Lokalni projekti razvoja malog gospodarstva – 09“

  vpž.hr           25.03.2014.         1048 pogleda
Kreditiranje poduzetnika u sklopu programa „Lokalni projekti razvoja malog gospodarstva – 09“

Temeljem programa kreditiranja „Lokalni projekti razvoja malog gospodarstva – 09“, povjerenstvo za kredite Virovitičko-podravske županije uz suglasnost nadležnog ministarstva, odobrilo je dva nova kreditna zahtjeva poduzetnika u ukupnoj vrijednosti od 2.100.000,00 kn.

Tvrtka Pilmat d.o.o. iz Pitomače sukladno odobrenim kreditnim sredstvima planira izvršiti ulaganja u izgradnju poslovnog prostora i nabavu opreme u iznosu od 400.000,00 kn, dok se investicijski projekt tvrtke Grafiti Becker d.o.o. odnosi na izgradnju poslovnog prostora u Poduzetničkoj zoni u Virovitici u iznosu od 1.700.000,00 kn.

U cilju jačanja i unapređenja gospodarskih aktivnosti poduzetnika Virovitičko-podravska županija i Ministarstvo poduzetništva i obrta, kroz ovaj kreditni program pratiti će poduzetnike sa ukupnom subvencijom kamata u iznosu od 3%. (VPŽ 1% i MINPO 2)

Sukladno uputama Ministarstva poduzetništva i obrta od veljače 2014. godine, ovaj kreditni program zatvara se zaključno sa 31. ožujkom 2014. godine zbog iskorištenja kreditnog potencijala, a u najavi je novi projekt subvencioniranja kamata poduzetničkih kredita čija se provedba očekuje u drugom kvartalu 2014. godine.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Fabijan
25.3.2014. 9:45
Zanimljivo ... za izgradnju poslovnog prostora i NABAVU OPREME za tvrtku koja se bavi piljenjem i blanjanjem drva 400.000,00 kn a za izgradnju poslovnog prostora jedne tiskare 1.700.000,00 kn... Baš zanimljivo. Bolje da pitomačka tvrtka nije najavila nabavu opreme jer očito da pomisao na bili kakvu proizvodnji donosi manji kredit


Još iz kategorije Gospodarstvo