Banner
Prosvjednici protiv protuepidemijskih mjera - Dosta je!
Na Festivalu slobode bačena plastična boca na vozilo hitne pomoći
HLK upozorila: Onemogućavanje pružanja liječničke pomoći je kazneno djelo
Beroš: Poštujem slobodu, no ne mogu podržati neznanstveni pristup Covidu
Milanović: Prosvjed je demokracija; odlazak pred domove umirovljenika je idiokracija
Komora medicinskih sestara osuđuje napad prosvjednika na tim Hitne pomoći
Selak Raspudić: U Saboru ćemo otvoriti raspravu o zakonu o diskonekciji

  SDP

Konvencija SDP-a: Izabrani novi potpredsjednici Županijske organizacije

        03.05.2010.         2760 pogleda
Konvencija SDP-a: Izabrani novi potpredsjednici Županijske organizacije

Jučer je održana 7. Izborna Konvencija SDP-a Virovitičko-podravske Županije gdje su 92 delegata iz svih Općinskih i Gradskih organizacija SDP-a birala novo rukovodstvo u Županijskoj organizaciji SDP-a. Novi potpredsjednici SDP-a Virovitičko-podravske Županije postali su Saborski zastupnici Nada Čavlović Smiljanec i Vlatko Podnar.

U predsjedništvo SDP-a VPŽ izabrani su Vlado Hanžek, Josip Troha, Božo Milivojević, Mato Vučinić, Veseljko Domjanović i Nikolina Matić. Osim ovih tijela izabrana su 38 članova Županijskog odbora i 5 članova Nadzornog odbora.

Gost Konvencije bio je predsjednik SDPH Zoran Milanović koji je pozdravio nazočne na Konvenciji i poželio puno uspjeha u radu.   Na kraju Konvencije obratio se Tomislav Žagar novi Županijski predsjednik SDP-a VPŽ koji je delegatima predstavio Program i smjernice rada za naredno razdoblje.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

anakonda
8.5.2010. 22:04
koja tišina?????gdje su svi nestali??????

Karamarkova konjica - Zašto je Karamarko isti Kirin
KAD JE došao na mjesto ministra unutarnjih poslova govorilo se da se radi o vrhunskom stručnjaku, imao je auru tajanstvenog špijunskog "masterminda", sve oko Tomislava Karamarka bilo je obavijeno velom tajne. U zadnjih godinu dana pokazalo se da je on kapacitet Ivice Kirina, samo s malo boljim PR-om.

Karamarkov identitet

Bilo bi zanimljivo nabrajati sve bizarne izlete koje je "novi Kiro" imao otkad je zasjeo na mjesto prvog čovjeka MUP-a. Ipak, nekako najviše o Karamarkovu profilu govori činjenica da već, kako je sam priznao, mjesecima razmišlja o formiranju policijske konjice koja bi se trebala baviti uličnim neredima i obuzdavanjem navijača.

Karamarkov ultimatum

Situacija u kontroli nereda je slična. Konjica, uvjetno rečeno, ima smisla ako se s jedne strane ulice nalazi ona, a s druge prosvjednici. Onda se može koristiti konje da bi se raspršilo gomilu, što je u nekim slučajevima prihvatljivije nego koristiti gumene i prave metke, ali pokušati kontrolirati navijačke nerede nakon nogometne utakmice konjicom je jednostavno glupa ideja. Navijači se nakon utakmica ne kreću kao jedinstvena masa, nego u manjim skupinama koje dolaze s različitih strana. Poslati u takav metež konjicu ima jednako smisla kao u digitalnom dobu, kad se podaci dijele preko svih zamislivih servisa, usmjeriti istragu o nestalom registru branitelja na "svojevrsni inventar CD-ova", zbog "nestalog" CD-a koji je cijelo vrijeme bio u sefu.

"Taktička briljantnost" Karamarka, vidljiva u ideji o konjici, vjerojatno najbolje pokazuje o kakvom se tu tipu "stručnjaka" radi, a u nekim trenucima čovjek se zaželi Ivice Kirina i njegove jednostavne iskrenosti. Jednostavno rečeno, Kirin i Karamarko su po sposobnostima otprilike na istoj razini, samo "kralj špijuna" ima malo širi vokabular i malo bolju PR službu.
anakonda
8.5.2010. 11:15
i to nije sve!
GLAS SLAVONIJE-08.05.2010.
U SANADEROVOJ HOBOTNICI SLAVONCI KLJUČNI AKTERI!!!!!
USKOK je otkrio kako je ugovore s fimi-medijom navodno buconjić nosio na potpis KIRINU I RONČEVIĆU.
OPET ĆE STRADATI SLAVONIJA, U DALMACIJI SE GRADILO, A U SLAVONIJI???????
KAKO JE HDZ IZIGRAO SLAVONSKI I PODRAVSKI HDZ???????????
anakonda
7.5.2010. 20:56
ajmo malo o karakterima pojedinih političara, pogledajte što muči JACU:
Kosor: Nemojte me zvati Jaca, to me vrijeđa!
"KAD ME u medijima nazivaju Jaca, to je direktna uvreda", požalila se Jadranka Kosor ....
A NE BRINE JU OVO:
Polančecova poruka iz pritvora: Ako sam kriv ja, kriv je i vrh Vlade i HDZ-a!
Polančec, Mravak i Koštan osumnjičeni da su oštetili HEP za 600 milijuna kuna!
Polančec: Ako sam kriv ja, kriv je i vrh Vlade i HDZ-a!
Doista, nemoguće je ne primijetiti da je u posljednje vrijeme za svaku aferu koja se povezuje s visokom politikom kriv Damir Polančec. Stoga se neizbježno nameće pitanje: je li bivši potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva doista bio toliko moćan da sam upravlja korupcijskom hobotnicom bez znanja bivšeg premijera i njegovih najbližih suradnika ili ga HDZ jednostavno koristi kao žrtveno janje sada kad su shvatili da mu više ionako nema spasa?

Iz afere u aferu
Hrvatska elektroprivreda je kupovala struju na međunarodnom tržištu po najskupljoj mogućoj cijeni, a zatim je prodavala u BiH po najjeftinijoj tarifi. Na ovaj način je "sprženo" oko milijardu kuna državnih sredstava! To je samo najveći HEP-ov grijeh, ali nipošto nije jedini.........

Tu su zatim i unajmljeni stanovi u Zagrebu za koje je HEP isplaćivao vrtoglave svote, a u njima žive šefovi te tvrtke. Neke se druge face u HEP-u, pak, nisu zadovoljile unajmljenim stanovima pa su ih otkupili od HEP-a po smiješno niskim cijenama. Trošilo se i na skupe automobile kako bi se šefovi HEP-a, unatoč krizi, mogli voziti sigurno i luksuzno, a nikad nije objašnjena ni imovina bivšeg predsjednika Uprave Ivana Mravka koji je još prije dvije godine optužen za iznuđivanje novca od kooperanata.
Kap koja je prelila čašu bila je zajednička afera HEP-a i HAC-a, u kojoj je HEP za 300 milijuna kuna kupio elektroopremu od Hrvatskih autocesta iako su sve uključene strane znale da se HEP ne može zakonski uknjižiti kao vlasnik kupljenih objekata. Ivan Mravak i kompletna Uprava HEP-a nakon toga su smijenjeni, ali pred zakonom dosad za ni za što nisu odgovarali.
POKRAJ TOLIKO PROBLEMA JACA BRINE O GUZAMA, KONJIMA.......

anakonda
7.5.2010. 14:26
"limun
MARINKO KUKIĆ DRUGOVI ! "
pa kakve veze ima neka stranka sa nacionalnošću neke osobe.
po tome bi vjerovatno ispalo da u sdp nema članova srpske nacionalnosti????a ima u svim strankama, pa čak i u hdz-u! u čemu je onda kvaka????
cuccurin
7.5.2010. 13:44
a ja mislio nešt malo komentirat-ali ne ide. od ovolikog žutila i ovih trudbenika koji su četrdeset godina grijali stolce a sad opet isto ne možeš ništ pametno čut pa onda samo-do slijedećeg pisanja-zdravo.
limun
7.5.2010. 12:48
I to je sdp.
limun
7.5.2010. 12:45
A pitajte ga zašto je morao promjeniti nacionalnost 2008. godine?
limun
7.5.2010. 12:42
MARINKO KUKIĆ DRUGOVI !
ladno pivo
7.5.2010. 12:40
"PLATIO ČLANARINU" , nisam znao da još moram i crtati!!!
anakonda
7.5.2010. 12:23
"limun
Netko spomene nacionalnost. Pa hajde neka mi netko objasni - osoba je 2007. godine bila Srbin a sada ulazi u naše Gradsko vijeće Virovitice i više se ne piše Srbin. Jel to bio uslov drugovi!!!??? "
ako sve tako dobro znaš limun, onda bi bio red i izjaviti koja je to osoba?????

ladno pivo
tko brani glavaša?????ONAJ TKO JE DOPUSTIO DA POBJEGNE U BOSNU JER PREVIŠE ZNA O HDZ-U, ILI NETKO DRUGI?????? KAKVA JE STRANKA HDZ KADA GOVORI SVE NAJGORE O SVOJIM OSNIVAČIMA STRANKE: GLAVAŠ, PAŠALIČ, ROJS...PA ČAK I O POČASNOM PREDSJEDNIKU SANADERU???????
postavlja se pitanje tko je izgubio izbore????izbore je izgubila koalicijska vlast u gradu, to je činjenica a sve ostalo je magla.
po tome ja sam izgubio par mlrd. kuna jer igram loto i bingo i nisam dobio ništa.
da se bi nešto izgubilo, prvo se mora posjedovati, zar ne?????

"Ekipa koja gubi mora otići i to je demokracija a ne ovo vaše glasanje kad pozivate one za koje se zna za koga će glasati a ostale ste istjerali jer nisu plaćali članarinu."
onaj tko gubi ima se pravo ljutiti, ali ovo je najveća glupost koju sam pročitao. kako će netko sudjelovati u radu stranke ako nije spreman niti platiti članarinu. pa takvi neka idu u hdz, tamo nije bitno raditi po statutu stranke, dovoljno je samo slušati predsjednik i biti uvijek "ZA"........
nadam se da je tako u svim ostalim strankama osim u hdz-u?????
kako bi taj platio porez državi??????


mišo111
7.5.2010. 11:48
Ako mislimo na istu osobu, onda virenja ne može biti jer onaj tko je nakon odrađenih 40 godina staža i odlaska u mirovinu i to u 2 sustava, a da u oba sustava nije dana radio izvan struke i proizvodnje, niti dana na mjestu gdje je trebala politička podobnost kako SKH do 90 ili njegovog sljednika HDZ-a nakon 90, onda je valjda svima jasno da ta osoba nije morala nikome viriti ni iz čega i da je uvijek mogla imati svoje mišljenje, a bogami ga je i imala. Tko nevjeruje neka pogleda zapisnike bilo županijske skupštine bilo gradskog vijeća pa će mu sve biti jasno.
Sa onima koji govore zašto je SDP izgubio izbore slažem se, ali sam zadovoljan jer su ti isti izgubili izbore nakon tih pogrešaka i u stranci.
ladno pivo
7.5.2010. 11:05
To što govori Limu je istina ali na žalost nije usamljeni slučaj u našoj demokraciji. I sdp se ponekad ponaša kao da zastupa desnu poziciju. Pa jesu li ušli sa Glavašem u koaliciju branivši Glavša da možda čovjek nije kriv.
Poslije te koalicije spomenuta gospoda su izgubili izbore slijedom stvari trebali bi prihvatiti činjeniu te kao kreatori nečega što nije moglo proći povući se i prepustiti politiku nekim drugim ljudima. Ekipa koja gubi mora otići i to je demokracija a ne ovo vaše glasanje kad pozivate one za koje se zna za koga će glasati a ostale ste istjerali jer nisu plaćali članarinu.

Jel to ta demokracija zbog koje su vam prsa plava.
limun
7.5.2010. 10:56
Mišo , ti dobro znaš šta ja govorim. Da spomenuta osoba koja je bila Srbin 2007. godine ostala to i 2008. godine onda hdz ne bi davao Srbina sa svoje liste jer se po popisu stanovništva izjasnio kao Srbin i to je bio do 2007 godine a poslije (da bi ušao sa liste sdp u vijeće) morao je promjeniti nacionalnost.
cuccurin
7.5.2010. 9:00
mišo o foteljama!!?? poznaješ li ti mišo tipa (M.B.) koji je osam godina virio zbog "fotelje" jednom tipu iz guze, zatim jednoj isto tako iz guze četiri godine, i eto u duhu promjena, promjeni se guza a M.B. i dalje viri.....
mišo111
7.5.2010. 8:30
Po nacionalnoj kvoti ulazi vijećnik sa liste koja je osvojila najviše glasova, znači u Virovitici sa HDZ-ove liste, ako na njoj nema pripadnika te nacionalne manjine onda sa slijedeće po broju glasova.
Osim toga kriterij nije izjašnjavanje nekoga već popis stanovništva.
limun
7.5.2010. 7:58
Netko spomene nacionalnost. Pa hajde neka mi netko objasni - osoba je 2007. godine bila Srbin a sada ulazi u naše Gradsko vijeće Virovitice i više se ne piše Srbin. Jel to bio uslov drugovi!!!??? , ili ćte reći da nije istina a može s lako provjerii o kome se radi.
Te pošto na lsti SDP-A NEMA sRBINA hdz SA SVOJE LIT DVA aLAVANJU ....
mišo111
6.5.2010. 18:08
Anakonda slažemo se nas dvojica bile su to velike greške u tadašnjem Virovitičkom SDP-u.
No bilo je i onih koji bi se vjerojatno bez obzira na te greške prodali za fotelje. Hercigonja nije među njima ona je i danas istiski socijal demokrat
anakonda
6.5.2010. 17:46
mišo111 - normalno da pojedinci pišu samo ono što njima paše u odreeđenom trenutku, tako cucurin ne želi pričati o poštenju pojedinaca jer je tu tanak, baš kao i kirin, đakić....
ovo je bio velika greška rukovodstva sdp-a u to vrijeme:

ZLATKO LANŠĆAK
Prema zaključku Gradskog odbora HSS-a, za gradonačelnika nećemo podržati nijednog drugog kandidata iz SDP-a osim njihove nositeljice liste. U tome ćemo ustrajati i vjerujem da će sljedeće sjednica Gradskog vijeća uspješno završiti na takvoj platformi.

* Znači li to da će Virovitica vrlo skoro dobiti svog gradonačelnika, ili gradonačelnicu, i nove poglavare? - Moram sada kazati da smo od SDP-a očekivali više ozbiljnosti i više političke odgovornosti, kako prema njihovim biračima, tako i prema koalicijskim partnerima. Otvoreno moram reći da je dosadašnjim svojim ponašanjem SDP prevario i birače i partnere. Prošlo je već mjesec i pol dana od izbora, a još uvijek ne znamo njihovog KANDIDATA za gradonačelnika bez obzira na to što smo se jasno izjasnili da ćemo isključivo za mjesto gradonačelnika prihvatiti nositeljicu liste (V. Hrecigonja). O tome se SDP još nije izjasnio i mislim da sada ulazimo u razdoblje u kojem nam vrijeme nije na ruku. Grad mora funkcionirati i stoga ponavljam da je neozbiljno i neodgovorno od SDP-a što dovodi u pitanje funkcioniranje grada.
nemoguće je da su se svi žalili na određene ljude u sdp-u bez razloga: bičanić, vesna hercigonja, lanščak, car, simonović, korotaj.....

pametan uči na tuđim greškama a ............
cuccurin
6.5.2010. 13:34
mišo (ili božo m.) nisam uopće spominjao ničiju nacionalnost, smatram to nevažnim u kontekstu da li netko nešto vrijedi ili ne. ( skoro u svim ministarstvima ima na čelnim mjestima netko od nacionalnih manjina pa ne rade zato lošije od s. mikolčića, zar ne?). neznanje ili prešutno prihvaćanje nečega kao kolektivnog tijela ne opravdava nikoga pa niti tvog predsjednika. i nije čovjek učinio ništa loše, recimo...
mišo111
6.5.2010. 13:19
Od svih gradskih i većih općinskih organizacija jedino ponovo izabrani predsjednik SDP je Slatinski koja jedino nije bila u koaliciji sa HDSSB-om.
No moj cucurin ti po običaju lupetaš ili pišeš samo ono što tebi u tom trenutku odgovara.
Npr. Bićanić je prošlost sdp, Hercigonji nije daleki predak srbin, već otac. No pogledaj kako u SDP-u budi birani srbi. Na nivou države od 7 kandidata za podpredjednika najviše glasova dobije kandidat srpske nacinalnosti, za županijsko predsjedništvo pripadnik srpske nacionalnosti dobije 86 glasova od 91.
ili problem Glavaš evo dvije izjave:
1. Glavaš je vizionar HDZ-a autor Ivo Sanader
2. Procesuiranje Glavaša je procesuiranje HDZ i Hrvatske države, Autor Vladimir Šeks.
Kako to da on danas nije podoban ni za što jeli zato što se zamjerio ovom dvojcu?
cuccurin
6.5.2010. 11:11
taj bićanić je baš mjerilo za relevantnost u toj stranci ili bilo gdje drugdje......"prijeti, etiketira, ucjenjuje, daje lažna obećanja članovima stranke, vodi konspirativne razgovore i kadrovsku politiku u četiri oka te pronosi subjektivne i netočne informacije rukovodstvu stranke"-kažu da je to bila osnovna odlika pobjednika ovih izbora u gradskom sdp-u!! znakovito, ne? a o koaliciji s glavašem-pa nju su složili gradska predsjednica, njen zamjenik, predsjednik sdp slatina, zamjenik sdp županije, bivši tajnik sdp županije. zar nisu svi idalje u "novom" sdp-u?? ili se to "ne broji"....?
srebrozlato3
6.5.2010. 11:01
koliko smo uvidjeli ovih dana u sdp-u su nastupile promjene na bolje:
- vukušić nije prošao za predsjednika go...
- blažinčić nije prošao za predsjednika žo....
nove predsjednike su birali svi članovi, ako sam dobro shvatio. izabrane osobe vjerovatno nemaju nikakva kriminalnu prošlost.
prema tome u sdp-u su nastupile demokratske promjene........
kako je u drugim strankama?
hdz, hss, hsp, hns.........
Feral
6.5.2010. 10:25
i sad se postavlja pitanje ;
tko će normalan glasati za sdp, hdz, hss ...
Opet će se galsti za one manje ili više katastrofalne
limun
6.5.2010. 8:26
Prije toga izbacuje Vesnu H. jer joj je netko nekad bio Srbin a Žarković je najuren iz istog razloga samo što ovaj uporno svaki put kritizira SDP i pravi srpske liste na izborima.
Kada će SDP shvatiti da takve fašiste (koji prave koaliciju sa Glavašem ) treba izbaciti iz stranke koja je , usput rečeno, lijeva opcija.
anakonda
6.5.2010. 7:55
u ostalom, svejedno, ti si svoje odavno već rekao...
VARAŠ SE??????OVAJ JE DAVNO VEĆ SVOJE REKAO, ZAR SI ZABORAVIO?
Uoči izborne konvencije u virovitičkom SDP-u

VIROVITICA, 11. lipnja – «Samovolja i nepotizam čelnih ljudi Gradske i Županijske organizacije SDP- a, kršenje Statuta, loši međuljudski odnosi i niz propusta u radu zbog kojih su neki članovi istupili iz stranke samo se neki od razloga koji već mjesecima potresaju virovitički SDP. Iz tih je razloga dvanaest članova Gradskog odbora svojim potpisima, u obliku svojevrsne peticije, tražilo izbornu konvenciju stranke, odnosno, poštivanje Statuta u kojem piše da se stranačka Konvencija održava u pravili svake četiri godine, a obavezno do 90 dana nakon izbora za predstavničko tijelo jedinice lokalne samouprave», piše u današnjem «Glasu Slavonije».

Dio članova stranke smatra da čelništvo treba snositi posljedice gubitka vlasti jer su bili neodlučni i popustljivi prema koalicijskim partnerima, nedovoljno otvoreni i odlučni prema biračima, izgradili loš odnos prema medijima i nekontrolirano trošili članarinu. Predsjedniku Gradske organizacije Mati Vukušiću zamjeraju se i dogovori s predsjednicima drugih stranaka bez znanja i dogovora s vijećnicima vlastite stranke, nesnalaženje pri pravomoćnoj presudi kazne zatvora na šest mjeseci uvjetno bivšeg SDP-ovog gradonačelnika Zdenka Deskara te loša organizacija i provođenje izborne kampanje.
"Umjesto da sazove Konvenciju on se uz potporu svog strica, predsjednika Županijskog odbora Dragana Vukušića, svim sredstvima tome opire. Nameće se isključivo volja Dragana Vukušića koji prijeti, etiketira, ucjenjuje, daje lažna obećanja članovima stranke, vodi konspirativne razgovore i kadrovsku politiku u četiri oka te pronosi subjektivne i netočne informacije rukovodstvu stranke", ističe Bičanić i pokazuje izvode iz zapisnika Nadzornog odbora koji potvrđuje njegove riječi.
KAO DA JE TO BILO JUČER?
cuccurin
6.5.2010. 7:44
ljigavi, hdz i hss su mi dragi kao i ti, samo govorim da radiš kao i oni kada ih se kritizira, ili si i ti - "oni"!! u ostalom, svejedno, ti si svoje odavno već rekao...
anakonda
5.5.2010. 10:18
limun, sada si ga pogodio ravno u sridu, neda cuccurin da se kritizira hdz i hss. pravi demokrata, samo nije naveo primjer pljačke i usporedio težinu istih.
cuccurin
5.5.2010. 10:16
ne prilazi blizu...
limun
5.5.2010. 9:27
Cuccurin (lat: pušpurin) nemoj vređati ionako ste popušili i uvijek ćete pušiti!
cuccurin
5.5.2010. 9:02
e ovaj zadnji je po uzoru na ( valjda njegov ) uzor-HDZ. čim netko prigovori, dobronamjerno kritizira-idemo loptom na drugu stranu-te pljačke, hdz, hss....nije ovdje riječ o njima nego o socijaldemokratima ili nekima koji misle da to jesu...
anakonda
5.5.2010. 8:07
a što nedostaje istima, nisu valja gori od ovakvih:
Naime, u Sanaderovom mandatu ta je marketinška tvrtka (Fimi Medije) zaradila 137 milijuna kuna na promociji dvadeset državnih poduzeća, ali i projekata državnih institucija. Najveći potrošači među njima su Hrvatske autoceste, na kojima je Jurakičina firma od 2006. do 2009. godine zaradila 19,900.000 kuna, dok je apsolutni prvak u promociji putem te tvrtke Ministarstvo unutarnjih poslova s čak 26 milijuna kuna uloženih u promociju putem Fimi Medije.

Tu je navodno najodgovorniji državni tajnik Ivica Buconjić, koji je ugovore nosio na potpis Karamarkovim prethodnicima, IVICI KIRINU i Berislavu Rončeviću. .....
ILI
U zajedničkoj akciji USKOK-a i policije uhićen je član predsjedništva HSS-a Ivan KOLAR zbog sumnje da je nezakonitim radnjama oštetio općinu Molve za nekoliko milijuna kuna.....

tiberije
5.5.2010. 7:48
Izbori jesu bili provedeni na demokratski način ali nisu bili pošteni. Kada izbori u SDP-u budu i demokratski i pošteni zasigurno nebudemo među pobjednicima gledali ove face koje sada gledamo.Pozdrav!
cuccurin
4.5.2010. 22:32
ovo žuto ne vonja ka limun nega ka g.....
limun
4.5.2010. 22:00
Jebeš demokraciju kad o njoj priča Božo Milivojević do jučerašnji Vukušićev kadar. Božo odi u penziju i ne zajebavaj ljude.
anakonda
4.5.2010. 21:32
pobijedila demokracija, sjetimo se kako je to bilo u sad-u i demokratima.
obama protiv clintonove.
mišo111
4.5.2010. 15:38
Nitko nikome ne može podmetnuti nogu ako se bira demokratski, a ovaj put u SDP-u je bilo tako. Prvi put u Hrvatskoj po ugledu na velike europske stranke princip "Jedan član jedan glas" Čovjek sam pred kutijom i tu i Nada i svi ostali imaju samo jedan glas.
Zato ne prihvaćam da je Blažinčić izgubio, ne samo je ovaj put voljom članstva Žagar pobijedio. To je suština demokracije.
Za to poruka ostalim strankama, "SLIJEDITE SDP-e" jer jedino tako možemo u stvarnu demokraciju.
cuccurin
4.5.2010. 15:08
e, da...čovjek podmetnuo leđa nekoliko puta za svoju kolegicu i ona mu to lijepo vratila...podmetnula mu nogu..
srebrozlato3
4.5.2010. 14:32
nije trulo, nego gospodin nije uspio u izboru za župana, za predsjenika žo... logika, koliko poraza netko mora doživjeti???????
limun
4.5.2010. 12:44
Pa i nije normalno ako se zna da je Nada lobirala protiv Blažinčića i ako se zna da je ista ta spodoba bio kandidat za župana a i da je neki jebeni predsjednik kluba opozicije u skupštini.
Slijedom stvari vidi se da je nešto trulo ...
srebrozlato3
4.5.2010. 10:29
normalno da ga nema, izbori su bili demokratski. htjele ili ne i ostale stranke će uskoro morati provoditi izbore u svojim strankama na demokratski način!?
u protivnom nema niti potrebe za izborima, ako za svaku funkciju nema barem dva kandidata.
čestitam izabranima.
janez
4.5.2010. 8:52
A gdje je Blažinčić , mogao je bar biti čuvar pečata !
lovac
4.5.2010. 0:18
čestitamo
ivan2
3.5.2010. 22:27
Čestitamo izabranima nadamo se da će voditi stranku na demokratskim načelima i jačati razvoj demokracije u našoj Županiji !


Još iz kategorije SDPVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.