Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Gospodarstvo

Konferencija IT industrija kao pokretač rasta i razvoja

        03.12.2021.         1207 pogleda
Konferencija IT industrija kao pokretač rasta i razvoja

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, konferencija IT industrija kao pokretač rasta i razvoja održat će se u utorak, 7. prosinca s početkom u 10 sati u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema (Nova Ves 17). Hrvatska gospodarska komora je izradila i predstavit će Analizu hrvatske IT industrije s detaljnim pregledom ove djelatnosti kroz udio u nacionalnoj ekonomiji te kroz međunarodne usporedbe. Posljednje izdanje nadopunjeno je i podacima o ulaganjima u istraživanje i razvoj te nudi pregled po županijama. Predstavit će se i rezultati pilot ankete o startup okolini u Hrvatskoj te predviđanja za daljnji razvoj IT industrije. Cilj je kvalitetna procjena potreba i potencijala IT sektora, što je preduvjet za stvaranje konkretnog i održivog plana razvoja IT industrije u budućnosti.

Na konferenciji će se održati i dva panela: Budućnost je svijetla uz IT, koji će se baviti Analizom hrvatske IT industrije i predviđanjima za budućnost. Na drugom panelu Viva Las Vegas: Od lokalne zvijezde do globalnog startupa sudjelovat će tvrtke koje će izlagati na CES-u u Las Vegasu u siječnju 2022.  

Konferencija se održava uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Republike Hrvatske i Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva. Za medijsko praćenje konferencije uživo obvezna je Covid potvrda, a bit će omogućeno i praćenje putem live streaminga, za što ćemo poveznicu dostaviti naknadno, kao i informacije o izjavama za medije.

Više informacija o konferenciji i programu dostupno je OVDJE.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo