Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Viroexpo

Konferencija "Akademija za OPG" na Viroexpo

  vn           11.03.2019.         1864 pogleda
Konferencija "Akademija za OPG" na Viroexpo

Studentsko savjetovalište Ekonomska klinika organizira konferenciju pod nazivom „Akademija za OPG“ koja će se održati u  Virovitici na sajmu Međunarodnom sajmu poduzetništva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, dana 16. ožujka 2019. s početkom u 10 sati. Konferencija se provodi u suradnji udruge Ekonomska klinika (Ekonomski fakultet Zagreb) i organizacijskog tima sajma ViroExpo.

“Akademija za OPG” je zamišljena kao obrazovni program za sve OPG-ove koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja prema poljoprivredi, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova za male OPG-ove, instrumentima financiranja, ekološkoj proizvodnji, marketingu, menadžmentu te poticanju mladih na poduzetništvo u poljoprivredi. Uspješnim organiziranjem “Akademije za OPG” već 3 godine zaredom na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i velikom potražnjom za ovakvom vrstom konferencija, Ekonomska klinika u suradnji sa partnerima širi znanje izvan grada Zagreba u Viroviticu.

Konferencija će započeti predavanjem gospođe Ana-Marije Špicnagel Čurko na temu „EU fondovi i instrumenti financiranja“, direktorice IPS konzaltinga. Nakon polusatne pauze, u 12:30 sati, započet će predavanje „Prodaja s daškom digitalizacije“ pod vodstvom gospodina Daria Begonje, osnivača tvrtke Hero Factory.

Konferencija je namijenjena svim posjetiteljima Međunarodnog sajma Viroexpo, s naglaskom na vlasnike i djelatnike obiteljskim poljoprivrednih gospodarstava.

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Viroexpo