Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Virovitica

Kirin najavio detaljno uređenje Gradske tržnice

        13.01.2010.         2391 pogleda
Kirin najavio detaljno uređenje Gradske tržnice

Gradska tržnica više neće biti u sastavu komunalne tvrtke Flora već gradskog trgovačkog društva Poslovni park osnovanog početkom prošle godine. Čim budu riješeni imovinsko pravni odnosi započet će aktivnosti na izradi dokumentacije za detaljnu sanaciju „trbuha grada". „Tržnica u ovakvom stanju više nije prihvatljiva, postala je ruglo grada.

Sanirat ćemo ravni krov na starom dijelu tržnice, nadograditi nove poslovne prostore, urediti mjesto za štandove, a dio štandova s vanjskog dijela preselit na unutarnji dio tržnice. Osim toga tržnicu ćemo sada potpuno zatvoriti kako bi prodavačima tijekom zimskih i kišnih dana bilo ugodnije. Na taj način imat će dvostruku namjenu - tijekom dana za prodaju voća, povrća i ostale robe, a navečer će to biti prostor za održavanje manifestacija. U konačnici u tom dijelu grada doći će do nove regulacije prometa, a čim se do kraja budu riješili imovinsko-pravni odnosi bit će izmješten Autobusni kolodvor jer je za njega već davno određena nova lokacija", kaže gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

U prvoj fazi obnove tržnice bit će saniran ravni krov na starom dijelu. Po 27.000 kuna za taj posao izdvojit će Grad Virovitica i tvrtka Poslovni park. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

đole
27.1.2010. 21:13
VOJSKI HDZ-A MJESTO JE NA BAJERU
xxll
18.1.2010. 12:25
je, a gdje uhljebiti vojsku hdz-a??????
freeman
17.1.2010. 8:27
za poslove parkinga i tržnice cijela jedna firma, svašta, to je posao koji "pojede" JEDAN" referent do gableca
peha
16.1.2010. 23:02
Ljudi! U tijeku je opet pljačka!
cuccurin
15.1.2010. 8:32
to je već u pripremi..
freeman
15.1.2010. 7:39
zaboravih reći, pa mogli bi osnovati i novo javno poduzeće koje bi se brinulo o tržnici, dakle direktor, nekoliko savjetnika, tajnica, dva automobila, upravna zgrada....
ivan2
14.1.2010. 21:54
Konačno dobra ideja ,samo bi bilo još bolje da te iste koji su doveli do ovog ragla makneto od grada jer su oni to ruglo i napravili .Poslovni park je skup ljudi koji su od nerada živjeli dugo pa i grad tako izgleda ,očito je gradonačelnik shvatio da se tako ne može više. Gradska kavana i sve lokalne ceste su njihova razglednica.Nadajmo se novom vjetru i početku boljeg , to očekujemo od Vas gradonačelniče.
kole
13.1.2010. 20:51
KIRO,MENI NIJE SAMO JASNO ZAŠTO SI TI IŠAO U "ŠKOLE".FORSIRAŠ KLIZALIŠTE ,NIJE TO LOŠE,ALI NISI SANIRAO CESTE U GRADU.VOLIO BIH DA TE VIDIM KOD FIME I KOD MIROVINSKOG PA DA TE MOGU OKUPATI,A DA NEGOVORIM O ONOM RUGLU NA POČETKI MIHANOVIČEVE,ONA KALJUŽA,AH DA TRŽNICA ,MI MIKEŠI BI REKLI DA SADA IMAMO I CIGAN MALU.IMA JOŠ ZA DRUGI PUTA.
cuccurin
13.1.2010. 12:28
dobro pitanje..."ili možda je!!"
freeman
13.1.2010. 10:38
Evo za početak maknite sve one odurne štandove sa prijeko potrebnog parkinga. Baš je lijepo vidjeti kako vise kineske gaće i drlog od odjevnih predmeta kojeg nema više ni na "Arizoni" u BiH. Čiji je to interes - ne znam, ali svakako grada NIJE, ili možda JE!


Još iz kategorije Virovitica