Banner
Obilna kiša poplavila županjske ulice i prodrla u pojedine obiteljske kuće
Nevrijeme poharalo poljoprivredne kuture na istoku Vukovarsko-srijemske županije
Pripadnica Oružanih snaga RH smrtno stradala izvan službe
Horvat: Fond bi trebao biti generator paljenja motora bagera
Prijatelji životinja: Pripazite gdje ostavljate životinje na čuvanje
Još dvije braniteljske udruge osudile istup Vučemilovića i podržale Medveda
Plenković ponovno pozvao građane na cijepljenje

  Komentar

Kako legalno ubiti i živjeti zdravo

  Željko Bošnjak/Malo soli           03.11.2010.         2056 pogleda
Kako legalno ubiti i živjeti zdravo

Molim sve nezadovoljne sugrađane i sugrađanke neka više ne nasmijavaju političare i siledžije! Ako mislite bilo koga maknuti, potrudite se da se ta osoba zabrine. Do sada ste zabijali čavle samo u svoj lijes, ali i nas ostale boli. Dajte, molim vas, prestanite tako "žestoko" tražiti pravdu, pobit ćete nas! Želite li dokrajčiti svoj jadni život, ima boljih načina za to, nemojte se ubijati tako da pravi krivci dalje žive mokriti po našim grobovima i debljati se. Svaki put kada ste upalili svojih par traktora da se na cesti "družite" sa susjedima policajcima produžili ste život lukavim političarima, jer ste zabavni. Uvijek kada ste svojemu mužu siledžiji skuhale omiljeni grah s kobasicom, vi ste u suzama tiho umirale brže nego on. I svaki put kada ste došli do Markovog trga gladovati, mahati neplaćenim računima i čekovima od mirovine, te stisnutim šakama paradirati pred vratima najskupljeg "kazališta" u regiji, vi ste samo ubrzali svoj odlazak liječniku i grobaru. Kako to? Postoji niz istraživanja prema kojima slike iz djetinjstva mogu poslužiti za predviđanje životnog vijeka osobe, stabilnosti braka i karijere. Što više fotki na kojima je dijete nasmijano, to je duži i bolji život kada ono odraste. Nema nikakve paranormalne pojave u samim slikama, već je stvar u mentalnom stavu koji osoba ima kroz život.

To je dokazalo i istraživanje života baseball igrača koji su pozirali za kolekcije popularnih dječjih sličica. Statistika je poveća, jer baseball cards tradicija seže unazad više od 100 godina. Zaključak istraživanja kaže da su u prosjeku baseball igrači koji su se smiješili na tim slikama živjeli duže i bolje od onih koji su bili ozbiljni. Pogledajte samo dvojicu igrača imena "MM" - Mickey Mantle, ovaj frajer koji je na slici "mrtav" ozbiljan, nakon 63 godine života danas je stvarno mrtav, a nasmijani Marty Marion, koji je rođen dosta prije Mantlea, živ je, i trenutno ima 92 godine. Stara biblijska mudrost kaže: "Veselo je srce izvrstan lijek, a neveseo duh suši kosti." Dakle, ako vam se jede bolnički kruh vi samo nastavite biti nezadovoljni, zabrinuti i pokorni. A ako vam se živi, nađite način zauzeti pozitivan mentalni stav kroz život i više se smiješite. Kažu da osmijeh ne košta.

Stoga, ako želite ubiti nekog, maknuti iz svog života, smijeniti nesposobnu vlast ili pak produžiti svoj život zdravljem, nemojte ih zabavljati svojim jadom. Napravite plan da se stvarno zabrinu. Vi se ili maknite od mjesta nerješivog problema dok još imate dostojanstvo ili "udarite šakom o stol" tako da buka prekine zlokobni smijeh. Učinite nešto manje zabavno da im se topi mast i suše kosti od brige dok se vi smiješite i mirno spavate.

Stvarno molim sve nezadovoljne sugrađane i sugrađanke neka više ne nasmijavaju političare i siledžije. Hvala.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mišo111
5.11.2010. 12:41
Turudić je u jednom svom intervjuu na ovom portalu pokazao kakav je kao osoba izjavom da je u komunizmu bio progonjen, a sa nepunih 30 godina bio je sudac općinskog suda u Virovitici.
Hoće li reći da su članovi partije i neprogonjeni postajali to sa recimo 15 godina
Vidi se da je čovjek za sva vremena i za sve sisteme gdje je poslušnost jedini kriterij.
zzzz
4.11.2010. 17:09
svakako, ali ući će u povijest kao sudac koji je osudio petrača bez ijednog dokaza?????
isto tako ulazi u povijest njgova izjava na suđenju polančecu:
gospodine polančec, vi ste akademski obrazovana osoba i sigurno ste znali da činite kazneno djelo....

bilo je još takvih bisera!
tomislav
4.11.2010. 11:31
Ja mislimda taj turudić ne posjeduje nužnu pranvičku elokvenciju niti opće obrazovanje kao sudac a kao npr sutkinja Ivana koja je sudila u procesu stoljeća, a osim toga sa suđenja polančecu i u samo sekundama na tv bilo je vidljivo da ide u nekakve diskusije sa optuženim a jedan sudac bi trebao biti iznad toga.
zzzz
3.11.2010. 21:46
Županijski je sud USKOK-u vratio optužnicu: ima osam dana da je dopuni ili da odustane od progona

Rok od osam dana

Optužno vijeće pod predsjedanjem suca Ivana Turudića danas je, kako je priopćeno sa Županijskog suda, donijelo rješenje “da se optužnica vraća USKOK-u radi boljeg razjašnjenja stvari”.

USKOK gubi predmet?

Optužnom vijeću bila je prvenstveno sporna kvalifikacija da su se Protega te član Uprave HPB-a Ivan Sladonja i financijski direktor Marijo Kirinić udružili u grupu radi činjenja kaznenih djela. Sud je obrazloženje za tu optužbu bilo nedostatno, dok optužbe za zloupotrebe prilikom odobravanja rizičnih kredita u iznosu od najmanje 255 milijuna kuna te za pranje novca nisu bile sporne.

sad bi se narod trebao smijati na ovo ili plakati?????


Još iz kategorije Komentar