Sabor u petak o prvoj grupi zakona za pomoć gospodarstvu u krizi
Hrvatski osiguratelji donirali 500.000 kuna za borbu protiv koronavirusa
Vlada donijela odluku o obnavljanju strateških robnih zaliha pšenice
Božinović: Bez nužne potrebe nitko ne bi trebao putovati
HND osuđuje fizički napad na novinara Domagoja Margetića
Oporba podržava Vladine mjere, ali najavljuje amandmane za njihovo poboljšanje
Nove procjene pokazuju da je 25 do 50 posto nositelja virusa bez simptoma
  Biljana Kovačević           25.11.2019.         1473 pogleda
Kad...

Kada silujete ženu, silovali ste cijeli svijet. Ubacite u nju sjeme razdora i zla koje rodi neželjenim plodom. On se razvija u majčinoj utrobi zatrovanoj sramom i mržnjom. Prema sebi, svijetu i majci koja će ga roditi. Kada silujete ženu, silovali ste ljubav.Željenu.Ubacili u nju osjećaj krivnje , postiđenosti i neshvaćanja.

Ta krivnja će urasti u svaku kost budućeg djeteta. Ono će rasti sa njom kao sa tumorom. Lomit će kosti i prije no što prohoda. Poželjet će umrijeti. Nanositi bol sebi i drugima. Grist će svoje usne do krvarenja, rezati žile i bosti ih zmazanim iglama. Dijelit će otrov kroz vene i pišati krv. Umom će mu rasti hobotnice zla i pružati svoje ljigave pipke gdje god se makne. Postat će čudovište, produžena ruka pakla. Mrak. Širit će smrad nepovjerenja i neprihvaćanja kamo god korak pruži.

Postat će zlikovac koji otima drugima, siluje druge. Jer to mu je zapisano u genima. Svaki krik njegove majke dok se otimala, dok je primala udarce, dok su je grubo svlačili i nasilno penetrirali u nju. Modrice po tijelu možda će se pretvoriti u nečije plave oči.

Djetinje, nevine. Ali u njima nikada neće zablistati pogled njihove majke. S gađenjem će okretati glavu gledajući u dokaz svoje nemoćnosti, svoga poraza pred životom koji je bio tako nesmiljeno zao prema njoj. Polako će gasnuti u tim nevinim očima plam. S vremenom će prepoznavati lice svoje majke u grču svaki puta kada ga pogleda. Sjetu i nemir. Užas proživljenog. Nekažnjen čin. Slobodu onoga tko ih je zarobio svojom praznom i gadljivom pohotom.

Trenutkom proživljenog uzbuđenja i olakšanja svog nabreklog uda koji će potražiti novu žrtvu i nikada se neće okrenuti za svojim činom. Koji je prazninu svoje duše zamijenio grubom gestom uništavanja tuđih života. Onoga koga nitko nije naučio svetosti.

Teritorija, žene, obitelji, tijela i duše. Onoga koji nikada nije ni čuo za dušu, za život poslije smrti, karmu ni kaznu grijeha. Ili jednostavno u svom poremećenom umu ne mari ni za što do čega ne može doći odmah, nasilno i sebično. Onaj koga je glad za ljubavlju natjerala da postane lopov svih ljubavi.

Da ukrade svijetu budućnost. Svijetlu. Bez mrlje na odjeći i savjesti. Bez čina kojega se svi gnušaju. Bez želje da neovlašteno stupa na područje za čiji prolaz nema dozvolu.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije biLJanaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.