Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Obrtništvo

Jozo Đeveljekaj otvorio novi ugostiteljski objekt vrijedan 2,5 milijun kuna i zaposlio 5 novih radnika

  vj           16.08.2013.         13040 pogleda
Jozo Đeveljekaj otvorio novi ugostiteljski objekt vrijedan 2,5 milijun kuna i zaposlio 5 novih radnika

Slatinski poduzetnik pekar Jozo Đeveljekaj otvorio novi ugostiteljski objekt u kojeg je uložio 2,5 milijuna kuna. Prigodnim cjelodnevnim  čašćenjem dobronamjernika i čestitara Jozo je slatinskoj javnosti predstavio i ponudio  objekt veći  100 m2 koji se sastoji od cafe-bara, pizzerije, slastičarne i prodavaonice pekarskih proizvoda. Ova nova ugostiteljska ljepotica nalazi se   u ulici V. Nazora, kod križanju prema tržnici i nazvana je  TINA po njegovoj kćerci Martini. Osim postojećih, bit će zaposleno i novih 5-6 djelatnika što je Slatini gladnoj radnih mjesta i investicija samo kap u moru potreba, ali možda i nagovještaj izlaska iz dugogodišnje ekonomske i svake druge krize.

Naš poznati pekar Jozo,  katolik je Albanac koji se 1990. doselio u Slatinu iz sela Zjuma kraj Prizrena na Kosovu. Marljivim radom i hrabrim ulaganjima proširio je svoju pekarsku djelatnost na više prodavaonica u Slatini, Virovitici i Varaždinu. Iako je ovaj objekt mogao napraviti i u nekom drugom, gospodarskih jačem gradu, otvorio ga je u Slatini jer u njoj za život stasaju njegovo troje djece, koja ovdje žele i ostati. Jozo je zahvalan svim svojim djelatnicima, a najviše supruzi Viktoriji koja mu je životna  suradnica i podrška. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Evolucija
20.8.2013. 18:59
Da li Albanac katolik isplacuje minimalac radnicima od kojeg jos moraju vratiti pola iznosa? Da li Albanac katolik drzi na platnoj listi inspektoricu rada iz Slatine i sanitarnu inspektoricu koja je sad sa suprugom zbrisala u Zg gdje ih btw mlate kamatari?
kišni
20.8.2013. 16:27
ne trebaju hrvatskom narodu ugostiteljski objekti nego tvornice koje će stvarati nove vrijednosti, i zapošljavati gladni narod( a kako će ljudi ići u gostionicu ako nigdje ne rade)
mirovnjak
19.8.2013. 8:58
Pa zar ovo najbolje ne pokazuje svu jad i bijedu ovoga grada.
5 radnih mjesta udarna vijest danima i to u ugostiteljsku gdje prijeti realna opasnost da svaki novi lokal zatvori neki postojeći ili u njemu smanji promet i što se tiče zaposlenosti opet isto.
Fabijan
17.8.2013. 8:59
Pohvalno i hvale vrijedno, svoj na svome, a ne kao što je mafija - zajašila Poljopromet, isisala i uništila!
fitilj
17.8.2013. 8:02
Uspješan gospodarstvenik je onaj koji korektno obavlja svoj posao i ispunjava sve ono što od njega traži zakon, a bać joza živi u Slatini i sve zna!
bać joza
16.8.2013. 23:04
Poštovani!

Uspješan gospodarstvenik je onaj koji korektno obavlja svoj posao i ispunjava sve ono što od njega traži zakon, i nije vezano za njegovo vjerničko opredjeljenje.

U svom komentaru sam namjerno spomenuo da je obitelj Joze Đeveljekaja uspješna albanska katolička obitelj, jer mnogi čitatelji nemaju dovoljno informacija o Albancima, osobito o Albancima katolicima. Nema nekog drugog razloga za moje isticanje ove obitelji članova Katoličke Crkve!
mirovnjak
16.8.2013. 22:42
Bać Joza!
Koja je razlika između uspješnog gospodarstvenika iz katoličke obitelji ili recimo muslimanske?
bać joza
16.8.2013. 20:45
Čestitamo i želimo obilje Božjeg blagoslova, kako vlasnicima, tako i radnicima i svima koji budu koristili usluge ove vrijedne katoličke obitelji!


Još iz kategorije Obrtništvo