Sabor: MIP predložio pokretanje kaznenog postupka protiv Kuščevića
Sabor u petak o konačnom prijedlogu Zakona o službenoj statistici
Saborski odbor prihvatio izvješće pučke pravobraniteljice za 2018.
Saborski odbor prihvatio izvješće pučke pravobraniteljice za 2018.
Kina: najranije cjepivo protiv koronavirusa biti dostavljeno na ispitivanja krajem travnja
Samsung se ispričao zbog slučajne obavijesti poslane korisnicima
Amsterdam planira erotski kompleks umjesto Crvene četvrti

  Obrtništvo

Jozo Đeveljekaj otvorio novi ugostiteljski objekt vrijedan 2,5 milijun kuna i zaposlio 5 novih radnika

  vj           16.08.2013.         9633 pogleda
Jozo Đeveljekaj otvorio novi ugostiteljski objekt vrijedan 2,5 milijun kuna i zaposlio 5 novih radnika

Slatinski poduzetnik pekar Jozo Đeveljekaj otvorio novi ugostiteljski objekt u kojeg je uložio 2,5 milijuna kuna. Prigodnim cjelodnevnim  čašćenjem dobronamjernika i čestitara Jozo je slatinskoj javnosti predstavio i ponudio  objekt veći  100 m2 koji se sastoji od cafe-bara, pizzerije, slastičarne i prodavaonice pekarskih proizvoda. Ova nova ugostiteljska ljepotica nalazi se   u ulici V. Nazora, kod križanju prema tržnici i nazvana je  TINA po njegovoj kćerci Martini. Osim postojećih, bit će zaposleno i novih 5-6 djelatnika što je Slatini gladnoj radnih mjesta i investicija samo kap u moru potreba, ali možda i nagovještaj izlaska iz dugogodišnje ekonomske i svake druge krize.

Naš poznati pekar Jozo,  katolik je Albanac koji se 1990. doselio u Slatinu iz sela Zjuma kraj Prizrena na Kosovu. Marljivim radom i hrabrim ulaganjima proširio je svoju pekarsku djelatnost na više prodavaonica u Slatini, Virovitici i Varaždinu. Iako je ovaj objekt mogao napraviti i u nekom drugom, gospodarskih jačem gradu, otvorio ga je u Slatini jer u njoj za život stasaju njegovo troje djece, koja ovdje žele i ostati. Jozo je zahvalan svim svojim djelatnicima, a najviše supruzi Viktoriji koja mu je životna  suradnica i podrška. 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Evolucija
20.8.2013. 18:59
Da li Albanac katolik isplacuje minimalac radnicima od kojeg jos moraju vratiti pola iznosa? Da li Albanac katolik drzi na platnoj listi inspektoricu rada iz Slatine i sanitarnu inspektoricu koja je sad sa suprugom zbrisala u Zg gdje ih btw mlate kamatari?
kišni
20.8.2013. 16:27
ne trebaju hrvatskom narodu ugostiteljski objekti nego tvornice koje će stvarati nove vrijednosti, i zapošljavati gladni narod( a kako će ljudi ići u gostionicu ako nigdje ne rade)
mirovnjak
19.8.2013. 8:58
Pa zar ovo najbolje ne pokazuje svu jad i bijedu ovoga grada.
5 radnih mjesta udarna vijest danima i to u ugostiteljsku gdje prijeti realna opasnost da svaki novi lokal zatvori neki postojeći ili u njemu smanji promet i što se tiče zaposlenosti opet isto.
Fabijan
17.8.2013. 8:59
Pohvalno i hvale vrijedno, svoj na svome, a ne kao što je mafija - zajašila Poljopromet, isisala i uništila!
fitilj
17.8.2013. 8:02
Uspješan gospodarstvenik je onaj koji korektno obavlja svoj posao i ispunjava sve ono što od njega traži zakon, a bać joza živi u Slatini i sve zna!
bać joza
16.8.2013. 23:04
Poštovani!

Uspješan gospodarstvenik je onaj koji korektno obavlja svoj posao i ispunjava sve ono što od njega traži zakon, i nije vezano za njegovo vjerničko opredjeljenje.

U svom komentaru sam namjerno spomenuo da je obitelj Joze Đeveljekaja uspješna albanska katolička obitelj, jer mnogi čitatelji nemaju dovoljno informacija o Albancima, osobito o Albancima katolicima. Nema nekog drugog razloga za moje isticanje ove obitelji članova Katoličke Crkve!
mirovnjak
16.8.2013. 22:42
Bać Joza!
Koja je razlika između uspješnog gospodarstvenika iz katoličke obitelji ili recimo muslimanske?
bać joza
16.8.2013. 20:45
Čestitamo i želimo obilje Božjeg blagoslova, kako vlasnicima, tako i radnicima i svima koji budu koristili usluge ove vrijedne katoličke obitelji!


Još iz kategorije ObrtništvoVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.