Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  SDP

Jovanović: Dok je Kirin gradonačelnik Virovitice nema stvarne borbe protv korupcije

        16.03.2011.         6415 pogleda
Jovanović: Dok je Kirin gradonačelnik Virovitice nema stvarne borbe protv korupcije

Večeras je u pred punom dvoranom Kazališta Virovitica održana javna tribina SDP-a Kako spriječiti korupciju u društvu. Otvarajući skup predsjednica Gradske organizacije SDP-a i saborska zastupnica Nada Čavlović Smiljanec naglasila je već na početku da je Virovitica odličan primjer za ovakvu tribinu jer je na ćelu grada čovjek osumnjičen za jednu od najvećih korupcijskih afera u Hrvatskoj."Kao ministar unutarnjih poslova naš je gradonačelnik Fimi mediji dao milijune proračunskog novca za poslove koji nisu odrađeni, a nije htio uzeti čak ni popust koji su mu nudili jer ne daje iz svog džepa", kazala je Nada Čavlović dodavši kako i Virovitica ima svoju Fimi mediju - tvrtku Euromarket.  

Saborski zastupnik SDP-a i predsjednik Nacionalnog odbora za borbu protiv korupcije, dr.sc Željko Jovanović  kazao je kako se proizvodnja korupcije može se ukinuti samo ostavkom Vlade. „Hrvatska je u gospodarskoj, političkoj, društvenoj krizi i krizi upravljanja državom, a izlaz je pobjeda SDP-ovg Saveza za promjene. HDZ treba podijeliti u tri skupine. Jednu predvodi Ivo Sanader, ona je na putu za Remetinec. Druga skupina su Jadranka i Šeks, neka idu u mirovinu pisati memoare kako smo živjeli s dragim Ivom, a treća skupina su pošteni HDZ-ovci koji trebaju provesti u oporbi barem dva mandata da bi postali poštena i odgovorna stanka", kazao je Jovanović i dodao: U Hrvatskoj imamo sve zakone koje ima moderna Europa  i nitko ne može reći da ne postoji zakonodavni okvir za borbu protiv korupcije. Hrvatska ima i institucije za borbu protiv  korupcije ali nedostaje iskrena politička volja da se u korupciji ne dozvoli nekome da bude jednakiji id nekog drugoga. Dok je god gradonačelnik Virovitice Kirin, čovjek koji je oštetio državni proračun, onda to nije stvarna politička volja za borbu protiv korupcije.

Saborska zastupnica SDP-a i članica Nacionalnog odbora za borbu protiv korupcije Ingrid Antičević Marinović  ustvrdila je kako je Hrvatska bačena u jamu koju je iskopao HDZ. "Naša je zadaća da nakon pobjede izvrćemo Hrvatsku iz te jame, da se iskubelja iz rupe u koju je gurnuta bez svoje krivnje, poliže rane i krene sretnijem putem. Hrvatska danas nije slobodna zemlja, Hrvatske je zarobljena u korupciji protiv koje se HDZ bori s figama u džepovima", rekla je Ingrid Antičević i dodala kako je gora od korumpirane lažljiva vlast kao što HDZ-ova.  

Uskori opširnije

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

anakonda
21.3.2011. 13:55
Đakić sredio dva vrhunska lovišta tvrtki sa samo jednim ...

Bilogoru, godinama isplaćuje stotine tisuća kuna na žiroračun HDZ-a Virovitičko-podravske županije, i to za usluge sponzoriranja!

anakonda
21.3.2011. 13:52
"pa bi ja pitao koliko valja sdp-e kad kraj ovakvog hdz-a nemože doći na vlast"
donat
dobro s PRIMJETIO, U TOME I JE PROBLEM!!!!!

“WASHINGTON TIMES”: JADRANKA KOSOR JE PODMITLJIVA, A HDZ JE OD HRVATSKE STVORIO MAFIJASKU DRZAVU

ISTO JE I NA LOKALNOJ RAZINI:
Euromarket: SDP nas je oklevetao, poduzet ćemo pravne korake
Budući da se u istupu pozvalo na jedan novinski medij, o podacima sponzoriranja, dužni smo Vas obavijestiti da je tvrtka EURO MARKET VTC d.o.o. tada imala sasvim LEGALAN ugovor o sponzoriranju za navedeno razdoblje i to za svotu od 40.000,00 kn.?????????

ILI
JUTARNJI LIST
SUMNJIVI NATJEČAJ

Euromarket HDZ-u uplaćuje stotine tisuća kuna. I baš su oni dobili vrhunska lovišta u zakup

Euromarket je prvo 2006. dobio u zakup jedno, a 2009. drugo lovište. Cijelo vrijeme imali su financijsku potporu HDZ-a

donat
21.3.2011. 10:05
haha zanimljivo ....po svim opužbama ispada da bi oporba bez po muke pobjedila suparnika koji toliko nevalja a stalno dobiva izbore ....pa bi ja pitao koliko valja sdp-e kad kraj ovakvog hdz-a nemože doći na vlast ....ja kao neopredjeljen afere mi ništa neznače znači mi koga će ljudi zaokružiti a to se u virovitici zna ...
fuka
21.3.2011. 8:37
To Manda govori o poštenju, neka se samo sjeti svoga supruga - advokata.
fuka
21.3.2011. 8:34
Kirin priznao kriminal, a još je na slobodi, pa gdje toga ima.
anakonda
18.3.2011. 22:27
dragoner
Po dolasku drugova na vlast prvi zadatak je bio, Bljesak i Oluju staviti pod nadležnost Haaga...

DRUGI JE ZADATAK BIO HDZ KOMUNISTA (KIRO ISPORUČIO GOTOVINU) DA ISPORUČI SVE HRVATSKE I BIH GENERALE U HAG A BRANITELJE U SRBIJU,,,,,

KIRO JE JOŠ ZEZNUO MARKAČA,,,,
dragoner
18.3.2011. 22:11
Po dolasku drugova na vlast prvi zadatak je bio, Bljesak i Oluju staviti pod nadležnost Haaga. To je i učinjeno prihvaćanjem Deklaracije o suradnji sa Haagom. Predsjednik Tuđman, odnosno tadašnja vlada, jasno je stavio do znanja da Haag nema nadležnost nad operacijama Bljesak i Oluja, pa prema tome Gotovina i nije mogao otići u Haag niti kao osumnjičenik. No, drugovi ne bi bili to što jesu pa su bez ikakvog racionalnog razloga donijeli sramotnu Deklaraciju. Nakon toga ispraznili su državne arhive sa vojnim tajnama, transkriptima i dr. dokumentima i progon naših generala mogao je početi.
Hrvatska već vidje dosta raznih čuda,al` ne nađe štrika za toliko Juda. A.G.Matoš 1911.
dragoner
18.3.2011. 21:57
Zbog neopravdanog i neurednog obavljanja državnoodvjetničke dužnosti, glavni državni odvjetnik Mladen Bajić pokrenuo je jučer postupak za razrješenje Dorisa Hrasta s mjesta županijskog državnog odvjetnika u Rijeci. Kako se navodi u priopćenju DORH-a, postoji osnovana sumnja da je državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Rijeci Doris Hrast počinio djelo koje odgovara stegovnom djelu iz čl. 137. st. 1. toč. 2. Zakona o državnom odvjetništvu te su tako ispunjeni uvjeti za pokretanje postupka razrješenja.

Smjena prvog čovjeka riječkog tužiteljstva bila je pitanje dana nakon što su se pojavile informacije o postupanju Odvjetništva u slučaju istrage o nezakonitostima u poslovanju na relaciji Grad Rijeka – Tržnice, zbog čega je glavni državni odvjetnik istragu preselio iz Rijeke u Osijek.

Za gospodarski kriminal kojim je gradska blagajna oštećena za 80 milijuna kuna prije dva tjedna, više od dvije godine nakon što je policija po nalogu Odvjetništva započela kriminalističko istraživanje i završila ga u roku od sedam mjeseci, kazneno su prijavljeni gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i njegovi suradnici, a moguća odgovornost bivšeg gradonačelnika Slavka Linića, koji je osmislio odnose s Tržnicama, i vlasnika Tržnica Ivana Franolića pala je u zastaru – jer je predmet koji je policija obradila dvije godine stajao u riječkom Državnom odvjetništvu.

K tome, Doris Hrast o postojanju policijskog općeg izvješća nije obavijestio svoje pretpostavljene u Državnom odvjetništvu, što je objasnio time da se na predmetu radilo, no očito je da tu ispriku Bajić nije smatrao uvjerljivom.
dragoner
18.3.2011. 21:43
Nisam vidio da je tema bila lažni hrvatski invalidi ili ste to zbog buduće koalicije preskočili!
guru3977
18.3.2011. 8:54
svakako da nije isto, jer ja navodim činjenice A on hdz-ovo kokodakanje!

ja razumijem da proglavašavaju sdp-ovce komunistima, ali kako na zapadu žive komunisti??

hdz I JACA mi sve više sliče na CHAVEZA, GADAFIJA....
CIJELI SVIJET JE PROTIV HDZ-A!!!!!!!!!!???????

- Jeffrey T. Kuhner ekskluzivno za Index: Jadranka Kosor je glupa ili laže

- OTVORENO PISMO
Hrvatski student s Oxforda Kosorici: Carica je gola

- Kajin: Premijerka vodi zločinačku politiku

- Otvoreno pismo Jadranki Kosor (A. Stanković)

- GOSPODARSKI FORUM
‘Gora je hrvatska birokracija od one u bivšem DDR-u’

- S. DELLO: DA SU HRABTI NORMALAN NAROD, HDZ NEBI BIO NA VLASTI

- OPORBENJAK ZAPJEVAO:
`Jaco, tako ti Alaha, dovela si nas do prosjačkog štapa!`

..........

Lynx
18.3.2011. 1:32
Da napišeš svojih stotinjak riječi, ajd, ali ove trakavice mi se stvarno ne da čitati, isto kao kod anakonde.
Vidim da de dragoneer preuzeo isti nastup, pa operi ko maksim po diviziji.
Jel to natjecanje? Tko će više?
dragoner
17.3.2011. 21:51
va godina je započela onako kako se moglo i očekivati, primitivizmom, ali se nije moglo očekivati da će baš primitivizam krenuti iz Rijeke iako su postojali nagovještaji "kvarnerske bure".

"Zadnji puta kada je partija nekoga proglašavala zločincem to je značilo metak u čelo", piše u sjajnoj kolumni jedan od najeminentnijih hrvatskih komentatora

Na konferenciji za tisak u Splitu šef splitskog HDZ-a Duje Marasović bio je vrlo kritičan na račun Željka Jovanovića.

- Jovanović je loša kopija Jovana Raškovića ( jedan od zločinaca iz devedesetih i jedan od lidera velikosrpske pobune ), uskro možemo oćekivati o balvane iz Rijeke - konstatirao je Marasović.Istaknimo kako je zastupnik vladajuće stranke u parlamentu, Vedran Rožić, poručio kako će saborski zastupnici pokrenuti postupak za smjenjivanje SDP-ovca Jovanovića s mjesta predsjednika Nacionalnog vijeća za korupciju.- Željko Jovanović ne daje na uvid u slučajeve korupcije u Rijeci, poglavito riječkim tržnicama, bazenima i brodogradilištu Viktor Lenac - rekao je Vedran Rožić.

Kruno Peronja, šef dalmatinskog HDZ-a, pozvao je Jovanovića da sam podnese ostavku na mjesto predsjednika Vijeća za korupciju s obzirom kako on to mjesto zloupotrebljava te da širi govor mržnje.

HDZ-ovac Živko Nenadić napomenuo je kako se radi o govoru mržnje kakav se u Hrvatskoj nije čuo još iz vremena velikosrpske pobune, dakle 1991. godine.

caesar
17.3.2011. 21:42
baš vas boli ovaj brutalni jovanović, a dragoner? tko zna što ćete mu još pripisati, srećom pa vam građani više ne vjeruju
dragoner
17.3.2011. 21:38
kad se počne otkrivati prljavo rublje naših domaćih političara mnogi će plakati ali sami su to tražili! Istina je svetinja koja se izdiže iznad doline laži i zla. Onaj koji ju slijedi naći će životni put i mir duši za sve vjekove vremena!
dragoner
17.3.2011. 21:35
Jedan Riječanin napisao je ovako: Mogući razlog, kako je rekao, `histeričnih izjava` Željka Jovanovića o kriminalnoj organizaciji je bojazan da će se možda početi istraživati kako je netransparentno potrošeno 149 milijuna kuna iz riječkoga gradskog proračuna. Natječaji za gradnju preskupih bazena i športskih dvorana u Rijeci su provedeni, ali je gradonačelnik mogao reći da je ponuđena cijena previsoka i ponoviti natječaj uz određivanje najviše cijene, rekao je Mance. Nikada Jovanović ni predsjednik SDP-a nisu javno poduprli borbu protiv korupcije, dodao je i ocijenio da Jovanović upućuje teške riječi bez argumenata, izražava se vulgarno i stalno ponavlja isto.
caesar
17.3.2011. 21:33
vidi dragonera kako se trudi :D
vi više ne pokušavate reći da hdz nije krao, već vam je preostalo samo "da, krali smo, ali i oni su". zašto ti sve te afere ne prijaviš nadležnom državnom odvjetništvu? zašto to ne učini netko od tvojih kolega iz stranke? zašto nitko ništa ne poduzima u vezi tih afera? što čekaš?
NOVI
17.3.2011. 21:07
dragoner-pa zar nemisliš da u tim optužbama,da su svi lopovi,a ne samo HDZ-ovci ima imalo istine, ova vlast bi ih već odavno zatvorila.
Teška je i žalosna istina da je ova vlast postavila političke podobnike na sva bitna mjesta u ovoj državi,a ne ljude iz struke.
Zato i jesmo u banani.
Ili si slijep moj dragoneru,ili moraš po poznatoj HDZ-ovoj stranačkoj stezi pričati prazne hvalospjeve!!!!!!!!!!
dragoner
17.3.2011. 21:05
Počinje kampanja dokazanih boraca ali ne protiv nego za korupciju dogradonačelnik Rijeke neka nam objasni Antunovičku, Čavlovičku, Sobola, Lučina, Linića tržnice i banka, sebi dva stana i kako posluje farmacija u modernoj Hrvatskoj te kako se posluje sa doktorima da nam prepisuju baš te skuplje lijekove na račun HZZO.
Afera u kojoj je sudjelovala tadašnja ministrica pravosuđa Ingrid Antičević-Marinović kada je 2002., suprotno važećim propisima, omogućila Dragi Jurišiću, klijentu svoga muža Marka Marinovića, da postane vlasnik benzinske crpke u Lužanima. Nakon što je zbog te, a i druge afera vezane uz supruga, podnjela ostavke na sve stranačke dužnosti, ostala je zastupnica u saboru, nije se mjesecima pojavila na poslu, a i dalje je primala plaću od 16.000 kuna.
dragoner
17.3.2011. 20:59
Otvoreni sukobi sa koalicijskim partnerima bili su vidljivi u i slučajevima samovoljnih privatizacijskih odluka koje su provodili Linić i SDP. Očiti primjer je privatizacija Večernjeg lista gdje su Linić i kompanija prodali Večernji list Styriji za 24 milijuna DEM. Kasnije se potvrdilo kolika je ta privatizacija bila promašena: Večernji list, odnosno Styria, za prodaju polovice svojih dionica u VIPnetu zaradila je 25 milijuna eura. Dakle samo prodajom polovice dionica u VIPnetu Styria je zaradila dvostruko više negoli je platila za cijeli Večernji list i 10 posto dionica u VIPnetu.
Afera sa Sunčanim Hvarom, kad su kao mnogo bolji ponuđač prezentirane Terme Čatež koje su ponudile samo 45 milijuna eura, dok je Kompas ponudio ulaganje od 62,6 milijuna eura. Ta afera je izazvala najveću krizu koalicije.
mastermind
17.3.2011. 16:07
Pa ne mogu vjerovat da je radio Vt čak pustio dio Jovanovićevog govora...
mastermind
17.3.2011. 15:54
Bilo bi dobro da Ivo Sanader napravi jednu tribinu o borbi protiv korupcije!
guru3977
17.3.2011. 13:55
EVO I POTVRDA MOJE TVRDNJE! UĐEŠ U HDZ MLAD I POŠTEN, A IZAĐEŠ IZ HDZ-A STAR I ......

Predizborni skup u Sv. Đurđu najbolji dokaz pobjede na predstojećim lokalnim izborima


...U posebno emotivnom govoru kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Željka Grahovac obećala kako će se ovi ljudi ovdje boriti za svoj grad, te posebno naglasila da ova koalicija nema pravo niti na bahatost niti na lijenost kakvim nas upravo takvi bezuspješno pokušavaju prikazati. Naglasila je i činjenicu da iako je Ivica Kirin NAJMLAĐI od SVIH KANDIDATA da ima najviše političkog iskustva


Tomislav Tolušić - najmlađi župan u Republici Hrvatskoj

Tomislav Tolušić, rođen je 12. veljače 1979. godine u Virovitici gdje je završio osnovnu i srednju školu.....

ŠTO JE ČUDNO U TIM LJUDIMA DA SE IZGUBE U HDZ-U?
guru3977
17.3.2011. 13:13
Vezano za sdp-ovce:
Ž. jovanović je doktor znanosti, doktor medicine i magistar ekonomije. Pa nisu li to dovoljne reference da može razgovarati o bilo kojoj temi u hrvatskoj?

I. antičević, dipl. pravnica, dugogodišnja odvjetnica, tj. jedna od najcjenjenijih odvjetnica u zadru. Imala uspješnu karijeru prije ulaska u politiku!

Doktorica B. borzan, mlada liječnica, završila specijalizaciju medicine rada. Radila kao liječnica prije ulaska u politiku!

A SADA:
- J. Đakić, naftni radnik prije ulaska u politiku,
- Kirin, izbacivač i stručni suradnik u županiji,
- Tolušić, samostalni referent u gradu virovitici.

Tko, ima više titula i bolje reference od ž. jovanovića u hdz-u?
U sdp-u ima rajko ostojić, mirando mrsić...

I što je najvažnije, u sdp-u stari i mladi, obrazovani i neobrazovani, svi su pošteni

guru3977
17.3.2011. 12:57
"Treba više ozbiljnosti, a manje strastvenog stranačkog navijanja."

TO I JA ŽELIM. HOČEŠ REĆI DA BI SADA TREBALO DATI PONOVO DATI ŠANSU NOVIM HDZ-OVCIMA?????
KAKO SI PLITAK????
PA GDJE SU TI PAMETNI BILI DO SADA U HDZ-U, AKO SU IH VODILE BUDALE?????
NAJBOLI JE PRIMJER ROKS, PARDON TOLE, IGRAČKA U RUKAMA ĐAKIĆA , KIRINA....

MLAD , OBRAZOVAN, POKVAREN...ALI HDZ-OVAC! PASTIRI, OSTAJU PASTIRI!
OPET JE PRIPADNIK KRIMINALNE ORGANIZACIJE BIO OBRAZOVAN ILI NE!
MALO IRONIJE:

ŠTO MISLIŠ DA LI "ŽENA LAKA MORALA" SVOJIM ULASKOM U CRKVU POSTAJE POŠTENA ŽENA ILI ČASNA SESTRA? ISTO VRIJEDI I ZA HDZ-OVCE??????
KAKO MOŽE OPSTATI POŠTEN I OBRAZOVAN ČOVJEK MEĐU LOPOVIMA?????
JEDNOSTAVNO JE TO NEMOGUĆE, JER SE SVAKI OBRAZOVAN GRAĐANIN OVE ZEMLJE SJETI SE ONE NARODNE:
"S KIM SI, TAKAV SI"

pone
17.3.2011. 11:59
Guru,
Vrijeme Kire, Jope, Toleta i sličnih je prošlo vrijeme.
Ovdje se govori o budućem vremenu.
Nije za Hrvatsku rješenje "sjaši kurta, uzjaši murta". Vrijeme je hrvatske prekretnice.
Treba više ozbiljnosti, a manje strastvenog stranačkog navijanja.
Sorry, ali trudim se i dalje koristiti svojm mozgom.
guru3977
17.3.2011. 11:24
pone
pitaš se za rarna dostignuća doktora, a zar se ne pitaš za radna dostignuća KIRE, JOPE, TOLUŠIĆA.........
HOČEŠ IH SAM NABROJITI, TEBI NA IZBOR???????
pocelo je
17.3.2011. 11:14
mislim da na svijetu nema vlade u kojoj nema korupcije i da je u sdp-ovoj vladi bilo par slucajeva ali da je korupcija u hdz-ovoj vladi pravilo.od laznih branitelja do popljackanih firmi do ispraznjenih drzavnih i gradskih blagajni i ako je kiro za to malo vremena u ministarskoj fotelji popalio 17 milijuna bas me zanima koliko je u virovitici zajedno sa gradskim mocnicima popalio kroz sve ove godine????????
pone
17.3.2011. 11:11
Zanimaju me dosadašnja radna postignuća dvoje doktora (Borzanice i Jovanovića), te Ingridice Antičević.
Prvih dvoje, katapultirali su se iz doktorske stolice kao liječnici početnici, čim su osjetili miris politike.
I Indgrica, osim poremećaja u krizi identiteta, nudi nam praznu radnu biografiju.
---------------------------------------------------
Ostaje nažalost i dalje, jedino za baviti se politikom (čitaj vođenja države!) nisu potrebne nikakve reference!
guru3977
17.3.2011. 11:10
I ŠTO JE NAJGORE, KIRO LOCIRAO, UHITIO I ISPORUČIO GENERALA GOTOVINU U HAG UZ POMOĆ SRPSKIH TAJNIH SLUŽBI???????

I KIRIN ČEKA NA POSLJEDICE
PRVI pendrek u Hrvata, Ivica Kirin, karijeru na ministarskom mjestu, koje je do tada samo za njega grijao Marijan Mlinarić, započeo je obećavajuće, predstavljajući se kao mlad i kompetentan i, što je najvažnije, pun ideja. Prvo nečisto donje rublje koje su mediji iskopali vezano za njegov ministarski lik, poput one da je bio član partije, ovaj je bivši virovitički redar, koji je zanat pekao po zadimljenim disko klubovima davne 1995., glatko odbijao kao stvari iz prahistorije koje političari obvezatno prodaju pod "puj-pik, ne važi" i koje su ga "eto, kao trebale kompromitirati, a kao nisu".

Kao svakoj zvijezdi u usponu, i njemu je trebalo nešto što će ga baciti u samu žižu medijskih zbivanja, pa je tako 2005., odmah po njegovu dolasku na ministarsku fotelju, svim policajcima u Hrvatskoj poslan upitnik u kojem se od njih traži da navedu imaju li kakvih saznanja o mjestu skrivanja odbjeglog generala Ante GOTOVINE.

Da druženju s generalima optuženima za ratni zločin nikako ne valja ostavljati slikopisni trag, naučio je, bolno i na vlastitoj koži, sam ministar. Iako, nakon svih njegovih gafova, čovjeku dođe da se zapita što je njemu trenutno u glavi i predstavlja li mu barem ova posljednja afera ikakvu lekciju. La La Landu u kojemu mu je Sanader od samog početka, praštajući mu grijehe, dopustio da (pre)živi, a u kojemu ministri unutarnjih poslova po kojekakvim Bilogorama trčkaraju za veprovima dok im pušku drže haški optuženici, sada je definitivno došao kraj.

Kiro je ovaj put toliko uneredio motku da ne samo da su mu zabranili da za javnost daje komentare (kao što je to bilo privremeno nakon njegove nauke o "onima s JuBiToa"), nego se ni čelnici njegove stranke već nekoliko dana, otkada je afera na snazi, nisu oglasili. Do nikoga se ne može doći, a ako se i dođe, nemaju komentara. Maček se ne javlja, a u ime Kire glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun doživljava svoj tko zna koji po redu medijski de ja vu, kada mora ponavljati kako "ministar trenutno nema komentara". Mnogi bi vjerojatno dali i više nego novčić za tekst koji se zaista nalazi u prešućenom mjehuriću ponad Mehunove glave u trenutku dok govori o svom nadležnom.

Statusna konferencija u slučaju Ante GOTOVINA, Ivan ČERMAK i Mladen MaARAKAČ zakazana je za 18. siječnja, kada će Haag donijeti svoj sud o izigranom povjerenju, a ako Markača zadrže u pritvoru, Kiro bi se, osim zbog uglavnom bezazlenih JuBiTo gafova, na meti ovaj put mogao naći i s nešto ozbiljnijim optužbama. Već sada ga se, naime, proziva kao krivca koji je, ukoliko haški sud u siječnju ne bude tako milostiv kao u slučaju Čermakova nepoštivanja suda, presudio Markačevoj uvjetnoj slobodi i onoj Gotovine, koji sada ima još manje šanse da ju dočeka.

guru3977
17.3.2011. 10:59
dragoner
zar JE KIRO BIO MINISTAR MUP-A, ZAŠTO ON NEZNA TE STVARI, A TI ZNAŠ??
ONDA JE STVARNO BIO NESPOSOBAN ZA MINISTARSKU FOTELJU?
A ŠTO RADI KARAMARKO, ISTRAŽUJE JOŠ UVIJEK ZLOČINE DRUGOG SV. RATA?
dragoner
17.3.2011. 10:31
Jovanović je dogradonačelnik a afere riječka tržnica, riječka banka, Vikotr Lenac, Jadranski pomorski institut itd itd nema što pravi borac protiv korupcije, koje licemjereje ali na hrvatski način.
guru3977
17.3.2011. 8:06
I SADA NAJSTRAŠNIJE:
AMERIČKI MAG ZA ZLATO: HRVATI PROSVJEDUJU JER SU GLADNI

Bob Moriarty, američki stručnjak za plemenite metale i osnivač web stranice 321gold.com, dao je zanimljiv intervju za The Gold Report, koji se fokusira na ulaganja u plemenite i rijetke metale. U razgovoru se osvrnuo na nemire na Bliskom istoku, te nemire u HRVATSKOJ.

Upitan smatra li da će se neredi preliti u naftom bogate zemlje poput Saudijske Arabije, Moriarty odgovara: `Svakako`. Objašnjava kako su se svjetski mediji fokusirali na nerede na Bliskom Istoku, no da su nemiri izbili i u HRVATSKOJ, Albaniji, Francuskoj, Engleskoj i Grčkoj.

NIJE LI I TAJ GOSPODIN SIMPATIZER SDP-A?
guru3977
17.3.2011. 7:56
veseli činjenica da nitko iz sdp-a ne govori ono što se o hdz-u na piše u medijima zapadnih zemalja.
ovo je dokaz:

Jeffrey T. Kuhner ekskluzivno za Index: Jadranka Kosor je glupa ili laže
ili

OTVORENO PISMO
Hrvatski student s Oxforda Kosorici: Carica je gola
Nikšu Spremića, dobitnika Rektorove i Dekanove nagradu za izvrsnost Sveučilišta u Zagrebu, iziritirala je reakcija premijerke Jadranke Kosor i HDZ-a na kritike Washington Timesa, pa je i sam Vladi uputio oštro pismo.....
ili

PALE TEŠKE RIJEČI
Washington Times: Kosor je prazna i podmitljiva!
ili

OPORBENJAK ZAPJEVAO:
`Jaco, tako ti Alaha, dovela si nas do prosjačkog štapa!`
ili

Kajin: Premijerka vodi zločinačku politiku
ili

Otvoreno pismo Jadranki Kosor (A. Stanković)

Čime su vas ucijenili lopovi, lažovi, sjecikese, mlatimudani, ništarije, protuhe, lijenčine, pa da s njima sjedite skupa i igrate preferans. Čemu više ta lažljiva muška banda, ta prijetvorna momčad ratnih profitera? Imate već neke utakmice u nogama, što ne birate društvo, zar nije bio dovoljan obožavani Sanader? ....
ili

GOSPODARSKI FORUM
‘Gora je hrvatska birokracija od one u bivšem DDR-u’.........
guru3977
17.3.2011. 7:46
kao je moguće da su linić i lučin pošteni?????

Lj.R.Weis - zar vi sumnjate u pravnu državu? sdp s kolaicijskim partnerima predao vlast DAVNE 2003 GODINE i što bi se čekalo svih ovih godina da je netko počinio kazneno djelo??

zar uskok, dorh, mup i pravosuđe postoje u hr, koliko ja znam primaju velike plaće, znači postoje!!!!!

ONDA NEKA PROCESUIRAJU SVE VRSTE POČINJENOG KRIMINALA BILO OD STRANE VLASTI I OPORBU????
U STVARI, DA LI BI BAJIĆ SMIO VODITI RAČUNA O POLITIČARIMA VLASTI ILI OPORBE, PRED ZAAKONOM SMO SVI ISTI!
NAVEDITE SAMO JEDAN RAZLOG ZAŠTO BAJIĆ NE PROCESUIRA GOSPODARSKI KRIMINAL SDP-OVACA.
A ZAŠTO GA NE PROCESUIRA? JER GA NEMA!!!!!
AKO IMA, TREBA GA I DOKAZATI. NE MOGU - A ONDA ISPADA DA SU NESPOSOBNI! OPET NE VALJA.

KADA JACA IZJAVI DA ZNA DA JE NETKO UKRAO LOVU 2003, ZAR I SAMA NIJE TOM IZJAVOM POČINILA KAZNENO DJELO?
janez
17.3.2011. 7:33
Šta rade ovi HSP-ovci ovdje?
Lj. R. Weiss
17.3.2011. 2:30
Jovanović mi se čini časnim i hrabrim čovjekom, daleko je energičniji od Milanovića. Ingrid, tako-tako... Međutim, zar je točno da su svi SDP-eovci čisti kao suza, zar je moguće da u tri godine vladavine nisu i neki od njih omrstili brk??(Linić, Lučin..?) I drugo, još važnije: kako može SDP biti u kukuruiku koaliciji sa HNS-om, strankom koju vodi tajkun Radimir Čačić, ujedno čovjek koji bi upravljao Hrvatskom, a ne zna upravljati autom, pa iza sebe ima dva mrtva u Mađarskoj, a hrvatska javnost i nakon više od godine dana, nije od njega obaviještena o sudskom epilogu tog cestovnog masakra??
------------
Nadam se gospodine Jovanoviću da ćete imati hrabrosti pitati i njega za zdravlje?
Sve dobro vam želim!


Još iz kategorije SDP