Plenković: Grbin kapitulirao, Milanović krši Ustav, Most politička sitnež
Udruga osoba s amputacijom poziva na uvođenje novog standarda proteza i kolica
Bulj: Koruptivnoj hobotnici i Plenkovićevoj vladi uskoro će doći kraj
HZJZ: Pojava hripavca u EU zemljama ne može se dovoditi u vezu s našom situacijom
Možemo: Zabranit ćemo prodaju dugova i uvesti zastaru za dugove do 3 prosječne plaće
WHO: Virus hepatitisa dnevno ubije 3500 ljudi
Zemlja ruši globalne toplinske rekorde deseti mjesec zaredom

  Politika

Jovana Žnidarec izbačena iz SDP-a

        27.06.2013.         5450 pogleda
Jovana Žnidarec izbačena iz SDP-a

Gradski Odbor SDP Slatina na sjednici održanoj 24.06.2013.g. temeljem članka 18 . Statuta SDPH donio je jednoglasnu Odluku o izbacivanju Jovane Žnidarec iz GO SDP, a iz razloga nepoštivanja odluka GO (članak 11. Statuta SDPH ) kojim je naštetila ugledu stranke .

Naime na konstituirajućoj sjednici GV Grada Slatine svojim glasovanjem onemogućila je sastavljanje odbora GV na

način koji je jedini pravedan i koji bi omogućio sudjelovanje svih parlamentarnih stranaka u odborima na osnovu ostvarenih rezultata na lokalnim izborima i koji bi bio jedina potvrdnica da je GV sazrelo i da mora jedinstveno razmišljati u cilju izlaska Grada iz situacije u kojoj se nalazi . Na taj način provodila bi se volja birača jer broj osvojenih mandata pojedinih stranaka i koalicija nikome nije dao apsolutnu većinu i mogućnost samovolje .

Na žalost potez Jovane Žnidarec opet je otvorio vrata raznoraznim špekulacijama, nadglasavanju odnosno sprovođenju  samovolje.

Neposredno prije same sjednice GO SDP stigao je zahtjev Jovane Žnidarec kojim traži brisanje iz evidencije kako bi bar jednim dijelom olakšala svoju savjest . GO zahtjev je jednoglasno odbacio jer je stigao u vrijeme kad je i «vrapcu na grani« bilo jasno da je svojim postupkom zaslužila nečasno izbacivanje.

Svoju moralnost i odgovornost koju duguje prije svega biračima , može jedino pokazati vraćanjem mandata onima koji su joj omogućili da bude izabrana na listi , stranci i ljudima sa kojima je svih ovih godina zajednički kreirala politiku stranke jer je do jučer bila član predsjedništva GO SDP Slatina i glasnogovornica SDP-ovog kandidata za gradonačelnika.

I zato na kraju ostaje pitanje: što se to dogodilo u glavi Jovane Žnidarec, kako to da svoje nezadovoljstvo sa radom stranke nije nikad javno rekla , kako to da je prihvatila mjesto na listi sa ljudima koji ne mogu doprinijeti napretku i razvoju grada, kako to da svoj dogradonačelnički mandat u prošlom sazivu nije odradila volonterski kako je obećala svojim biračima, vrijeme će pokazati zašto je i zbog kojih interesa uskoćila u krilo suprotnoj strani i do kada će birači tolerirati političku trgovinu?                                                                                                                        

Gradski odbor SDP Slatina

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

stole123
3.7.2013. 0:13
vlaado, pa razumio sam ja i mirovnjakovu teoriju, ali to nije demokracija,ako ja moram dignuti ruku za nešto sa čime se neslažem, to nije demokracija, nego stranačka stega, pa bez obzira odakle dolazi dali iz amerike, ili sdpea,ili hdzea,
vlaado
2.7.2013. 23:58
stole je dobar dečko ali, na žalost, ne kuži osnove demokracije - volja većine! da se mlada, lijepa, dama kandidirala kao neovisna glasovala bi kako hoće. međutim, da je kao takva išla na izbore u vijeću bi bila - malo sutra! dakle, nakon što u svojoj partiji usklade stavove, koji su različiti, prema vani imaju jedinstveni stav. naravno, demokracija koliko je dobra toliko je i loša. a povezana je sa "najdemokratskijom" zemljom-amerikom. i tamo svi demokrati ili republikanci glasuju kako dogovore na svom klubu. hrvatska je takvu demokraciju izabrala devedesete. i točka.
sve ostalo je klepetanje i pametarenje u svrhu prodavanja pameti na portalu.
pogotovu komentiranje slučajeva da svaki vijećnik na vijeću podrži koga on hoće, bez obzira kojoj stranci pripadao. gluposti....
naravno, ako je vijećnica obavezna podržati nekog iz hdz-a trebala je biti poštena pa s njima ići na listu. sve ostalo ovdje komentirano, uz dužno poštovanje svima, je demagogija i izmišljanje tople vode. bok..
stole123
2.7.2013. 23:22
mirovnjak, bez obzira o kom se gradu radi, ili kojoj državi, očekujem da svaki vjećnik,gradonačelnok ili bilo tko ima pravo na svoje mišljenje a ne po stranačkoj osnovi, jer ako netko drugi za mene odlučuje a ja samo služim za dizanje ruke , onda to nije demokracija, ili bolje rečeno što će nam vjećnici i svi ostali ako vrh stranke naređuje šta ja moram činiti , pozdrav
mirovnjak
2.7.2013. 14:38
Stole! Kada se bude glasalo većinski a ne za liste biti ća kako ti tumačiš.
Svugdje u svijetu gdje se glasa za liste pa i u Hrvatskoj osim u Slatini vrijedi to pravilo.
Na takav nači su formirana vijeća u Zagrebu, Splitu, Osijeku i još 50-tak gradova u Hrvatskoj.
Slatina je izuzetak, pa jeli Slatina izuzetak u poštivanju demokratskih vrijednosti ili gušenju, Stole ti odluči.
stole123
1.7.2013. 22:13
i da ne protumačiš pogrešno, to očekujem u svim strankama,da svatko glasa po svom mišljenju a ne po mišljenju svoje stranke, pozdrav
stole123
1.7.2013. 21:31
mirovnjak pisao si da u sdpeu vlada demokracija. ako je jovana neovisni kandidat ili sdpeov ili bilo čiji, očekujem da ima pravo na svoje mišljenje a ne da joj netko drugi daje do znanja što treba i kako treba glasati, pozdrav
fitilj
1.7.2013. 10:28
@mirovnjak za lječenje tvoje bolesti i ftamorganski priviđanja nisam stručnjak, pa ti i pored najbolje volje ne mogu pomoći, ali ti preporučam da pročitaš dobar savjet kolege Siniše Prpića u njegovom komentaru od 30.6.2013. 21:27:30. Pametnom dosta, ali ti očigledno imaš neke svoje halucinacije!

a što se tiče pitanja sugovorništva, ja s tobom nisam niti se namećem se ja tebi, već se ti uporno lijepiš na mene, pa prema tome to je i odgovor tko je koga tražio, a tko se na koga ljepi i nameće.

Naravno isto tako ne bježim od onih koji su naučili da im se nesmije proturiječiti, jer se protiv takvih kao što se iz tvojih komentara može zaključiti odmah krečeš metodama pribijanja neistomišljenika, kritičara i glasnika loših vijesti na stup srama, jer istina je samo jedna i to ona tvoja, a istina koje se ne može pobiti koja se ne može argumentirano pobiti, boli, pomračuje um potiče ne mržnju, vrijeđanje, podmetanja i diskreditaciju kritičara.
mirovnjak
1.7.2013. 9:54
@Fitilj još samo ovo!
Ako je udaranje iznad pojasa i u granicama kućnog odgoja nazivati ljude lopovima, govnima, majmunima i prebrojavati im krvna zrnca, a ispod pojasa o ljudima pisati istinu što su kada i kako radili, ponavljam nađi sugovornika koji je na tom nivou, Ja nisam.
mirovnjak
1.7.2013. 9:50
@Stole!
Izbjegavaš odgovor. gdje je pobijedila demokracija u Zagrebu, Splitu, Osijeku i još u 50-tak gradova gdje je poštovana volja birača, glasalo se za liste, a ne za pojedincie i liste su dijelile vlast i gdje je vlast u predstavničkom tijelu podijeljena sukladno rezultatima ili u Slatini gdje je po ko zna koji put promjenom stranačkog dresa promijenjena volja birača.
Ako ti misliš da je demokracija pobijedila u Slatini, a poražena u ostalim gradovima koje sam naveo, onda ću te poštivati, samo konkretno odgovori.
@ Fitilj!
Nađi sugovornika koji će sa tobom razgovarati na način da ga nazivaš Lopovom, majmunom, govnom, i da mu prebrojavaš krvna zrnca ji da je prostak kao ti pa komentiraj.
U meni na tvom nivou odgoja nemaš sugovornika.
fitilj
30.6.2013. 23:56
@stole123 tamo gdje nema osjećaja za odgovornost nema ni ostavki, a one bi u slatinskoj gradskoj organizaciji trebale nakon izbornog poraza i odluke o nominiranju HDZ-ovih krtica na SDP-ovu izbornu listu, samo tako pljuštati.

Osim toga taj istinoljubac i pravdoljubac mirovnjak ti je osta dužan odgovora na pitanje dali je njegov pajdo i politički namjesnik u saltinskom Duhanu Dražen Vujčić uhljebio pod svoje skute svog nesuđenog savjetoprimca Slobodan Perića.

Preporučam gospodinu Perići i slatinskoj gradskoj organizaciji SDP-a da se što prije distancira od pogubnog i štetnog djelovanja njeno prominentnog člana koji ovdje na virovitica.net pod nickom mirovnjak nanosi štetu slatinskoj gradskoj organizaciji SDP, ali i SDP-u u cijelosti.

Mirovnjak pajdo bilježim se sa štovanjem i očekujem tvoj novi komentar i nastavak diskusije u borilačkom tonu. Naravno ako ti to nije problem, ali nema frke ako te i spopadne stara boljka ad hominem napada, sve će biti za pet jer fitilj razumije kada mu protivnik izgubi kompas pa udara ispod granica uljuđene diskusije i pravila kućnog reda!
stole123
30.6.2013. 23:00
mirovnjak, pa birači su izabrali jovanu, ona je razmišljala svojom glavom, i sada kada se njeno razmišljanje nesviđa stranci želite je izbaciti iz stranke, i tražite da vrati mandat odnosno povjerenje koje su joj dali građani, doduše nije mi sve naj jasnije ali zašto je želite izbaciti iz sdpea, po mom mišljenju samo zato što nije igrala kako ste vi pojedinci u sdpeu svirali, možda grešim, pozdrav
mirovnjak
30.6.2013. 20:37
@ Stole! jedino mjerilo u demokkraciji je mjerilo birača.
Prije izbora svako ima pravo očekivati svašta zagovarati svašta, ali kada birači kažu svoje onda se to u demokraciji prihvaća kao gotova stvar, svatko koje sudjelovao u izborima sudjeluje u vlasti sa onim što mu birači dodijele.
Ja to bezgranično prihvaćam.
No ja pitam tebe koji si najveći zagovornik pravdajući to nekakvom "Slobodom" samo tebi zvanom i tvojim miljenicima u Slatinskom političkom životu jeli mijenjanje dresova nakon što su birači rekli svoje demokracija, ako je to u Slatini "Demokracija" jeli demokracija ugušena u 3 od 4 najveća grada u Hrvatskoj i još 50-tak gradova diljem Hrvatske, a samo u Slatini procvjetala.
Ono što se dogodilo u tim gradovima je do u vlas istovjetno onome što je SDP u Slatini predlagao, a HDZ prije sjednice vijeća prihvatio pa nakon što je izabran predsjednik vijeća glasovima i SDP-a izigrao dogovor i vratio se svojim starim navadama i kupnjom vijećnika stvorio si drukčiji odnos u vijeću u odnosu na ono što su građani odlučili.
stole123
29.6.2013. 22:29
mirovnjak do jučer si tvrdio da je u sdpeu demokracija, pa sam smatrao da je demokratski da osoba kao jovana ima pravo na svoje razmišljanje, ako nema pravo zašto je onda postavljena ona u tom slučaju je mogao biti i bilo tko drugi na listi, ali jovana vam je bila potrebna da dobije što više glasova a na kraju netreba da razmišlja svojom glavom već netko drugi treba da odredi za koga će ona dignuti ruku.onda to nije demokracija kako si pisao i više nemojte o demokraciji pisati i hvaliti se. što se tiče tko je platio pa platili su to članovi stranke koji su je i predložili ali su platili da bi dobili što više glasova ,zamisli mirovnjak da su predložili tebe, i ti nedobiješ prolaz na izborima. po tvom razmišljanju bi trebao vratiti pare koji su uplatili tvoji iz stranke, a što se tiče ostalih gradova kako si naveo , zato nam država i odlazi u opsajd baš zbog takvih razmišljanja jer ispada da za cijelu državu razmišlaju par ljudi iz predsjedništva a ostali nemaju pravo čak ni razmišljati ti ljudi služe samo za dizanje ruku i provođenje politike koju vode nekoliko ljudi u vrhu stranke, zar nemisliš da je to promašaj, dali misliš da oni iz zagreba znaju što se dešava u slatini, ili ipak treba da slatinčani razmišljaju o slatini, sjeti se kako si pisao prije izbora, kakve veze ima milanović i ostali koji su napravili velike gluposti na nivou države sa lkalnim izborima, sada ispada da si i tu lagao, dali namjerno ili slučajno ali mirovnjak to ne drži vodu, tvoje razmišljanje prije izbora i poslije izbora, zar nemisliš da su vas slatinčani pročitali i tako glasali prema zaslugama, razmisli mirovnjak o onome što sam napisao , jer su to bile tvoje tvrdnje tada a sada su neke druge pozdrav
fitilj
29.6.2013. 9:53
@Gorane iako po tko zna koji puta u komentaru mirovnjak 29.6.2013. 8:49:27 moj pajdo mirovnjaka krši pravila portala, molim te nemoj brisati ovaj komentar.

I molim te oprosti mu što se je opet "uneredio" iako si mu već toliko puta brisao komentare, ali što ćeš slab mu mjehur pa mu uvijek iznova pobjegne!

Nemoj brisati taj komentar neka ostane kao dokaz poštivanja kućnog reda portala čiji smo gosti, ali se moj pajdo mirovnjak uvijek iznova zaboravi kulturno ponašati.

Nemoj brisati taj komentar i zbog toga da se vidi kako elitni predstavnik slatinskog SDP-a poštuje pravo na anonimnost svojih sugrađana koji bi mu se nedaj Bože trebali s povjerenjem obratiti kada bi imali nekakvih problema.

Nemoj brisati taj komentar i zbog toga da se vidi koliko se moj pajdo mirovnjak bavi "ad hominem" čerečenjem neke osobe, a ne merituma stvari o kojoj ta bez dlake na jeziku i straha od odmazde kojekakvih mirovnjaka koji na ovaj način zastrašuju ljude i žele ih ušutkati u njihovoj hrabrosti da popu kažu pop, a bobu bob.

Nemoj brisati taj komentar i zbog toga da se vidi kako elitni predstavnik slatinskog SDP-a, (a možeš si misliti koliko je žući i srđbe u glavama njegovih pretpostavljenih na Ibleru) reagira na članak "Zakon o legalizaciji je nova masovna pljačka hrvatskih građanki i građana!", tj. pljačku koju provodi njegov klan i mafija iz Banskih dvora i Markovog trga, a kao što se može vidjeti ta je kolumna napravila pravu malu revoluciju ""lajkanja" na Faceboku i oborila sve rekorde na virovitica.net po broju "lajkanja", te u nepuna 2 dana završila na čelu najčitanijih članaka, što je samo po sebi dokaz da postoji kritična masa, koju je samo potrebno probuditi!

Uspur rečeno potrebno je učiniti samo ono što slatinski SDP nije uspio učiniti u proteklih 23 godine i zato cmizdri da nema potporu građanki i građana Slatine, a kako i bi kada mu elitni članovi nisu u stanju poštivati tuđe pravo na privatnost, vlastito mišljenje, kritiku, a kamo li kućni red ovog portala kojeg bi ta bahata, rasrošna, gramziva i ništ koristi dasbalebaroška oligarhija najrađe uništila i ugasila!

Zato Gorane molim te nemoj brisati taj komentar mog pajde mirovnjaka, neka ostane kao trajno sjećanje pokušaja linča korisnika ovog portala koji je trn u oku lokalnih fičfirića, luftbremsera i političkih smutljivaca koji su uvjereni da će u nedogled pljačkati narod!
mirovnjak
29.6.2013. 8:49
Fitilj!
Evo i za tebe jedno razmišljanje.
Ispod tvoje kolumne o legalizaciji pod @ fitilj glavni si komentator i u svakom komentaru se vidi da se tu radi o istoj osobi, odnosno da je Fitilj osobno kolumnist Stjepan Tot.
No to nije bitno već slijedeće:
Zašto se panično bojiš svog pravog imena i prezimena ili zašto se Stjepan Tot panično boji @fitilja ili pljuske, što je taj po meni velika poštenjačina i najobrazovaniji čovjek u ovom gradu pod @ Fitilj napravio da bi ga se Stjepan Tot toliko sramio ili obrnuto?
mirovnjak
29.6.2013. 8:26
Stole!
Nije SDP-e donio ovaj zakon sa listama već tvoji.
1990 se biralo većinski 1993 pola većinski pola sa lista a od 2001 sve sa lista.
No ovo nije bitno bitno je tebi direktno pitanje. Molim direktno odgovor.
Kako se glasa u Bundestagu ili američkom kongresu ili senatu, onako kako se dogovori na klubovima i u strankama ili svatko po savjesti?
Ili drugo pitanje.
Tko je Jovani platio kampanju tko ju je kandidirao, je li to ona napravila sama, da bi mogla iznijetu svoju ruku na političku tržnicu pa tko da više.
Usporedi Slatinu sa Zagrebom Splitom Osijekom, Siskom i još desetke gradova pa ako igdje nađeš Slatinski model reci.
stole123
28.6.2013. 23:59
fitilj pa tako izgleda, a nekad je bolje neke stvari i prešutjeti, a mačka ako vučeš za rep on hoće i ogrebati . tako i naš mirovnjak, ispada da nisu znali što im rade koalicijski partneri? malo sumnjivo ili zašto su onda ponovo sa njima otišli u koaliciju,
fitilj
28.6.2013. 23:48
@stole123 a šta su im se ti koalicijski partneri bez njihovog znanja prošvercali na SDP-ovu listu?
stole123
28.6.2013. 23:28
mirovnjak. pišeš da nije bilo prostitucije u sdpeu već koalicijskim partnerima. kod birača vredi skim si takav si, zar to nisi rekao i kad je bilo pisano o prebrojavanju krvnih zrnaca od jope,
fitilj
28.6.2013. 23:27
@stole123 promenio sam govor da me mirovnjak bolje razumije. Stalno se kači za mene kao nešto na čizmu, ili čičak na nogavicu i nikako ne shvaća da me on i njegova naravoučenja zanimaju kao lanjski snijeg.

U svako doba može komunicirati s fitiljem, i napisati što mu je volja. Ne mora se bojati da ću ga tužiti, ali spominjati mena kojja ne postoje na listi korisnika može samo ili totalni idiot, ili zloćesta osoba koja ob bijesa i mržnje gubi kontrolu nad svojim ponašanjem. Toliko puta su mu zbog toga pobrisani komentari da bi već morao naučiti pravila ponašanja.
stole123
28.6.2013. 23:14
pa dobro fitilj pa nije valjda da ste i vi u slatini počeli brektati, (pa nije sdp dobio izbore) pozdrav
stole123
28.6.2013. 23:12
mirovnjak , nisam dobio odgovor, dali je to demokracija u sdpeu, da osoba kao jovana nesmije razmišljati svojom glavom . već mora glasati onako kako dobije naređenje iz stranke. e moj mirovnjak to pokazuje kakvu demokraciju imate u sdpeu, to jest (kombi stranci)
fitilj
28.6.2013. 18:20
@mirovnjak bre čoveče mlogo mi se bre trpaš tamo gdje te nitko ne vidi!
mirovnjak
28.6.2013. 17:57
Ti Fitilj o svemu samo ne o argumentima ja nisam pravdao poraz već da mi nismo lopovi i profiteri i o stanju u gradu.
Ako si spreman ne nazivati ljude lopovima i profiterima , a to ne podastrijeti organima gonjenja i ne lagati, a raspravljati o stanju u gradu i razlozima ucjene vijećnika egzistencijom, bosanac bi rekao Bujrum.
fitilj
28.6.2013. 16:00
@mirovnjak ma u pravu si, za poraz slatinskog SDP-a krivi su svi drugi osim vodstva slatinske gradske organizacije!
mirovnjak
28.6.2013. 13:10
I još nešto.
Ja Jovanu kao osobu ne osuđujem naprosto je žalim.
Ona pripada generaciji u ovom gradu čijih je skoro pola pripadnika iselilo ( u prvim razredima osnovnih škola broj djece za 20 godina pao sa cca 240 godišnje na cca110), a od onih koji su ostali pola ne radi i jedino svjetlo na kraju tunela im je plava iskaznica za kojom je i ona posegnula.
Za to kao otac i djed ovako reagiram jer sam i sam ostao bez pola srca jedno dijete iselilo, a drugo ne zaposleno i pred iseljenjem, a naši vrli komentatori vide jedino problem u "profiterima" i "lopovima" kojih tamo gdje ih oni vide nema a postoje samo u bolesnim glavama, a ne vide problem u načinu vladanja ovim gradom u zadnjih 20 godina.
mirovnjak
28.6.2013. 12:50
Sada nešto o suštini:
Uporno tvrdim u Slatini se od 1993 od prvih izbora događa "politička prostitucija" Jedino je nije bilo od 2009-2013 godine i uvijek isti ljudi su svodnici i konzumenti, a mi samo pišemo ne sada već od prvih znakova ove pojave o političkim "prostitutkama", a amnestiramo svodnike i konzumente.
Jovana je prvi član SDP koji se bavi ovom pojavom, svi ostali su bili članovi nekih drugih stranaka koji su i sada išli u izbore sa onima koji se uporno amnestiraju od ove pojave.
Istina je jedino da su te stranke bile koalicijski partneri SDP-a i to rekli biračima prije izbora, pa onda pretrčavali.
Ako netko ima dokaze protiv ove tvrdnje molim ime i prezime, jer imena koja se spominju nikad nisu bili članovi SDP-a.
mirovnjak
28.6.2013. 12:42
Svaki profiter ima ime i prezime i to je kažnjivo djelo, za to gospodine Fitilj da si čovjek koji je odgovoran za ono što trabunja ili kako prethodnik napisa lupa po tipkovnici pozvao bih te da te profitere prijaviš državnom odvjetništvu jer onaj tko ima dokaze da netko krši zakone, a to ne prijavi čini kažnjivo djelo i da napišeš njihova imena, pa ako te oni tuže kao Roksa i Jina 1 i daju ti priliku da to dokažeš.
No ne pozivam te jer bolesnog čovjeka treba žaliti, a ne pozivati, a ja tebe zaista žalim.
općinaSlatina
28.6.2013. 11:36
Poštovani!

"to je dokaz da je slatinska gradska organizacija SDP-a sekta nekilicine lokalnih profitera.", napisati ovakvu izjavu a onda i dalje tupiti o svemu a samo ne o tom.

Kvrc kvrc po tipkovnici i opet ništa nije napisano. Reci slobodno ne znam o čemu pišem i nema problema.
Ti linkovi se očekuju.
I te istine.
A bez tih informacija svoja generaliziranja zadržite u tom slučaju za sebe.

Pozdrav!
fitilj
28.6.2013. 11:28
@općina Slatina a koji su to uspjesi slatinskog SDP koji nije u stanju sastaviti izbornu listu kojom bi osvojili vlast u Slatini, a kada je i izbore s plebiscitarnom podrškom birača, onda se ispostavi da su na listi bili trojanski konji HDZ-a i ZNA SE tko je zahvaljujući vijećnicima izabranim sa liste SDP-a, vlast u Slatini!

Nisu valjda birači krivi čelnici gradskog SDP nemaju "sretnu" ruku kod izbora svojih kandidata na listama!

Što je tu neistinito i gdje tu fale činjenice!?
općinaSlatina
28.6.2013. 11:00
Poštovani!

Prepun vtc.net linkova komentatora fitilja o Zokiju i njegovoj ekipi a sad komentator fitilj pita kojih linkova.
"pa istina smrdi do neba i o njoj bruji cijela Slatina" = ništa drugo nego insinuacije i slične gluposti i još uvijek nisam čuo nikakve istine ni činjenice za ono što pitam. E sad negodujem.

A o čemu to bruji grad da i mi čujemo, a Jovana je trenutno novost a ti komentatoru već duže vrijeme spominješ slatinski sdp, nabacuješ se nekim tezama a bez tih istina koje tražim to su još uvijek samo insinuacije.
"@stole123 to je dokaz da je slatinska gradska organizacija SDP-a sekta nekilicine lokalnih profitera."

Pozdrav!
fitilj
28.6.2013. 10:31
@općinaSlatina nigdje nisam vidio nikakve linkove niti se iz tvog komentara vidi razlog tvog negodovanja.

A što se tiče kako si napisao "nabacivanje kojekakvim neutemeljenim činjenicama i proizvoljnim insinuacijama.
Ti linkovi se očekuju.
I te istine."

pa istina smrdi do neba i o njoj bruji cijela Slatina koja je ponovno dokazala da su izbori s takvim SDP-om samo lakrdija u kojoj je vijećnica sa SDP-ove liste prevarila birače i prebjegla u tabor HDZ-a, a ti pišeš: "nabacivanje kojekakvim neutemeljenim činjenicama i proizvoljnim insinuacijama.
Ti linkovi se očekuju.
I te istine."
općinaSlatina
28.6.2013. 9:55
Poštovani!

Dosta je više bilo Zorana Milanovića i njegovih grijeha, njegovi linkova i previše.

Nama su bitni grijesi lokalnog sdpa konkretne činjenice a ne nabacivanje kojekakvim neutemeljenim činjenicama i proizvoljnim insinuacijama.
Ti linkovi se očekuju.
I te istine.

Pozdrav!
fitilj
27.6.2013. 23:06
@stole123 to je dokaz da je slatinska gradska organizacija SDP-a sekta nekilicine lokalnih profitera.

I to je to!
stole123
27.6.2013. 22:08
fitilj po mom mišljenju je ovo dokaz da se u sdpeu nerazmišlja svojom glavom već točno onako kako si pisao za njih sve razmišlja milanović, a oni služe samo za dizanje ruku kao pijuni, ja ne osuđujem jovanin potez čak bi joj čestitao što je pokazala kako se u sdpeu odvija demokracija a to je naš mirovnjak do nedavno tvrdio, sad mu je ovo dokaz iz njegovih redova, pozdrav
fitilj
27.6.2013. 17:28
@francek treba razumjeti da jedna tako prominentna stranka sa ekskluzivnim članstvom od tridesetak ljudi ima problema sa sastavljanjem izbornih lista, pa se eto tako svako malo događa da su najbolji suradnici lokalnog HDZ-a koji ne uspjeva pobijediti na izborima, ali zahvaljujući svesrdnoj pomoći vijećničkih prebijega sa SDP-ove liste uvijek si osigura ostanak na vlasti!

Tko umije njemu dvije, pa tako i Jovana Žnjidarec koja je krenula stopama njenog prdhodnika istog prezimena iz HNS-a.

Ma mi u Slatini uopće nebi ni trebali održavati izbore kada se izborni pobjednik zna već unaprijed! No s druge strane sirotinja se makar svake četiri godine pošteno najede i napije na tim stranačkim predizbornim dernecima!
francek
27.6.2013. 16:32
Šteta,šteta.šteta !
Ma , baš si mislim koliko je izgubio grad ovim Jovaninim činom ? Šteta koja je učinjena nije čak ni mjerljiva, naročito ako se vide SDP-ova "ostvarenja" u bliskom susjedstvu Slatine, a tek kad se vide rezultati na državnoj razini......?
Sulejman veliki
27.6.2013. 15:30
Sram je bilo! Vratiti mandat stranci!
Ljubo R. Weiss
27.6.2013. 15:21
U glavi Jovane dogodilo se - strančarenje! Inače, bez obzira na Statut SDP.a, da se mene pitalo, kaznio bij je opomenom pred isključenje a više pažnje posvetio kriterijima za prijem u stranku, idejnom osposobljavanju, unutarstranačkom životu SDP-a... Jer, da toga ima, znalo bi se kako Jovana diše... Ovo se tiče i drugih stranaka!Još iz kategorije Politika