Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Sport

Josip Strmečki novi predsjednik Ski kluba

  sbg           04.11.2003.         2187 pogleda
Josip Strmečki novi predsjednik Ski kluba
skupstina ski kluba VIROVITICA, 4. studenoga – Nakon što je u rujnu propao pokušaj ponovnog aktiviranja Ski kluba (Propao pokušaj aktiviranja Ski kluba Virovitica), sinoć je u Vatrogasnom domu održana redovna izborna skupština na kojoj je za novog predsjednika izabran Josip Strmečki, ravnatelj Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić.
U novi Izvršni odbor izabrani su, uz predsjednika, Ivica Vargović, Željko Tomljanović, Slavko Iličić i Dinko Filipović, a u Nadzorni odbor izabrani su Vlado Štimac, Zlatko Srbić i Darko Freolich.
Jedan od zadataka novog vodstva Ski kluba bit će izmjena Statuta kako bi se Izvršni odbor mogao proširiti, ali još konkretnija zadaća koju su si zacrtali hitno je uređenje skijališta u Rezovačkim Krčevinama kako bi ono već ove zime bilo u funkciji. Konkretno, plan je osposobiti vučnicu za koju je kupljeno uže, ali i urediti vučnicu za djecu jer je želja novoga vodstva da to skijalište, prije svega, bude dostupno i opremljeno za učenike, koji će ovdje moći učiti i prve korake na skijama.
Spomenuta je i mogućnost da se kupi dio zemljišta sa sjeverne strane kako bi se uredilo i parkiralište i tako omogućio lakši pristup skijalištu. Naravno, tu se računa i na pomoć Grada koji je ovaj projekt već istaknuo kao jedan od prioriteta u radu kada je u pitanju djelatnost sporta (Ove zime skijalište u Rezovačkim Krčevinama!?).

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sport