Banner
Večernji list: Hrvati po gorivo opet u BiH
Saborska oporba: Hrvatska nema jasnu strategiju protiv covida
Plenković: Cijena benzina ograničava se na 11,10, a dizela na 11 kuna
Bačić: HDZ nije ni zločinačka niti kriminalna organizacija
Plenković: Sanadera meni prišit neće nitko !
Jandroković: Nosim politički teret, ali ne i odgovornost za ono što nisam kriv
Raspudić: Koruptivni vuk HDZ-a ne mijenja ni ćud, ni dlaku

  Virovitica

Još dva kružna toka u Virovitici

  gg           28.07.2015.         2610 pogleda
Još dva kružna toka u Virovitici

Virovitica će u listopadu dobiti još jedan kružni tok! Gradit će se na križanju ulica Franje Fuisa, Petra Preradovića i Vinogradske Vrijednost radova iznosi 471.823,21 kunu. Kako je prilikom potpisivanja rekao gradonačelnik Ivica Kirin izgradnja kružnog toka bila je nužnost zbog velikog broja nesreća na ovom križanju unatoč svim mjerama ograničenja i upozorenja u prometu.

"Kružni tokovi su najjednostavniji, najsigurniji i najjeftiniji način rješenja prometnih zastoja", pojasnio je gradonačelnik Kirin i najavio postavljanje kružnog toka kod TVIN-a odnosno na križanju koje na kojem je također zabilježen veći broju prometnih nesreća.

Projekt rekonstrukcija ovog križanja je detektiran kao opasno mjesto na gradskim prometnicama obzirom na veliku frekvenciju prometa te vrstu i broj prometnih nesreća. U suradnji Grada Virovitice i Policijske uprave Virovitičko-podravske nominiran je za sufinanciranje iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske. Posjetom predstavnika Centra za vozila Hrvatske koji vode realizaciju projekata iz Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa RH projekt je prepoznat kao osnovan te je odlučeno da se u cijelosti financira iz sredstava Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa 2011-2020 u dijelu „Bolja cestovna infrastruktura“, a sve u cilju povećanja sigurnosti prometa na cestama u Virovitici.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Virovitica