Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Virovitica

Još 1.800.000,00 kuna za Poduzetničku zonu III

  Virovitica.hr           08.09.2010.         1847 pogleda
Još 1.800.000,00 kuna za Poduzetničku zonu III

Ministarstvo gospodarstva rada i poduzetništva i Grad Virovitica potpisali su Ugovor o dodjeli poticajnih namjenskih bespovratnih sredstava za uređenje Poduzetničke zone III u Virovitici. Sredstva u iznosu od 1.800.000,00 kuna namijenjena su za projekt izgradnje pristupnih cesta u Poduzetničkoj zoni III, a samim tim činom možemo reći da započinje i druga faza izgradnje ove zone rekao nam je u svezi navedenog gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Da podsjetimo 2007. godine započela je izgradnja najveće virovitičke poduzetničke zone - Poduzetničke zone III koja se prostire na više od 40 ha. Do sada je u prvoj fazi u njezino uređenje uloženo 14.548.000,00 kuna, a sada je još preostalo urediti pristupne ceste unutar zone kako bi se moglo doći do svih parcela i popuniti zonu do kraja.

Nastavak radova očekujemo u proljeće kada očekujemo da se počnu graditi i nove hale jer su neki poduzetnici ishodili sve potrebne dozvole, a Grad Virovitica učiniti će sve da i dalje pomogne dolazak poduzetnika u Poduzetničke zone. Koristim ovu prigodu i da još jednom pozovem sve poduzetnike s područja Republike Hrvatske da dođu i investiraju u našu zonu, jer Virovitica nudi najbolje uvjete za investiranje, ne samo što se tiče cijene zemljišta i visine naknada, nego i zbog brzine rješavanja dozvola i svega što je potrebno da bi se investicija ostvarila u najkraćem roku rekao je na kraju gradonačelnik Ivica Kirin.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

zzzz
12.9.2010. 17:26
i to ali najveću odgovrnost ima gradonačelnikpa onda svi ostali:

Kako najbrže otjerati ulagače: Gradonačelnik zakasni dva sata na sastanak s investitorima
keina tvrtka htjela je u Hrvatskoj otvoriti tvornicu furnira. Od Hrvatskih šuma tražila je predugovor za drvo koje će im trebati kroz sljedećih nekoliko godina. Šume su odgovorile da ga ne mogu dobiti na tako dugi rok. Borislav Hrlec, ČLAN HSS-a,!!!! isti je takav papir tražio za svoju energanu, koju bi gradio odmah pokraj Podravkinih i Belupovih pogona, a zbog koje bi ove perjanice gospodarstva mogle ostati bez izvoznih dozvola.

Hrlecu je drvo OSIGURANO za sljedećih 15 godina???????

Formula cijene plina je tajna

Jedna druga velika strana kompanija htjela je kod nas napraviti veliki proizvodni pogon koji troši puno plina. Pitali su kako GLASI FORMULA prema kojoj se računa cijena tog plina da bi otprilike znali kolika će biti cijena u sljedećim godinama. Odgovoreno im je da što im pada napamet, ta je formula TAJNA (VALJDA AKO SI U HDZ/HSS ONDA JE POVOLJNIJE?).

I ZATO SMO TU GDJE JESMO!
Visoka razina korupcije

Hrvatska je prošle godine pala 11 mjesta na ljestvici, ove se godine spustila još pet i danas je na 77. poziciji, prvi put daleko ispod svih članica EU, globalno između Bocvane i Gvatemale, regionalno čvrsto usađena u europskom jugoistoku, tek dva mjesta ispred Makedonije.
freeman
9.9.2010. 9:57
zato što oni nemaju *#"! i +`"#""**?
guru3977
9.9.2010. 9:29
mislim da je ivan2 sve jako dobro objasnio!
ali postavljka se pitanje zašto i kod nas nije kao u varždinu, koprivnici.....
ivan2
8.9.2010. 21:24
Kad sve platiš;komunalnu naknadu , naknadu za prenamjenu poljoprivrednog u građevinsko zemljište , struju , vodu , kanalizaciju , telefon i kad konačno napraviš zgradu onda te počnu derati ko jarca . Za jednu halu od 300 metara četvornih treba platiti komunalnu naknadu 6.000 kuna te ti treba mjesečno najmanje 20.000 kuna za zatvorenu halu mjesečno.Gdje je grijanje , struja , voda , šlin i telefon . Odmah si u banani, Sve što si uložio bolje da si bacio u vodu , ostaje samo dug. Nema to vajde jer u drugim gradovima kao Varaždinu i Koprivnici toga nema i zato nam na tim parcelama raste samo ambrozija i dugo će rasti dok netko ne postane normalan.Zato smo tu sa desetak tisuća nezaposlenih uglavno onih koji nisu ni u jednoj stranci! Strašno , strašno!!!!
djmoslav
8.9.2010. 19:30
prekinite več jednom lupati novac u poduzetničke zone pa i ove stoje prazne ili je to možda samo zato da kirini prijatelji mogo lagano zaraditi debele novce ,to su jako mutna posla sa tim zonama .
mastermind
8.9.2010. 16:24
Izgleda da uvjeti još uvijek nisu povoljni kad su zone prazne...
guru3977
8.9.2010. 14:36
vrijeme će pokazati da li su navedena sredstva ulupana suludo u zonu??????


Još iz kategorije Virovitica