Banner
Liječničke udruge najavile štrajk - očekuju sastanak s premijerom
Erlić: Zbog učinaka kohezijske politike naš BDP veći za pet posto
Ministar Erlić: Iz EU fondova osigurano nikad većih 680 milijuna eura za 22 grada
Za HND-ove nagrade stiglo 97 kandidatura
Sabor ovaj tjedan o zakonu o osobnoj asistenciji, idući tjedan stanka za Uskrs
Zagreb: Kamen spoticanja u spomen na Borisa Hanžekovića
Klub Mosta predlaže univerzalni dječji doplatak

  Obavijesti

Javni poziv za sufinanciranje izgradnje spomen obilježja žrtvama stradalima u Domovinskom ratu

  vpž           27.04.2010.         1209 pogleda
Javni poziv za sufinanciranje izgradnje spomen obilježja žrtvama stradalima u Domovinskom ratu

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, objavilo je Javni poziv za sufinanciranje izgradnje, postavljanja ili uređenja spomen obilježja žrtvama stradalim u Domovinskom ratu, sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2010. godini na području Republike Hrvatske.

Zahtjev za sufinanciranje izgradnje spomen obilježja po ovom Javnom pozivu mogu podnijeti Udruge iz Domovinskog rata koje ispunjavaju slijedeće uvjete: registrirane su u Republici Hrvatskoj i djeluju na području Republike Hrvatske najmanje jednu godinu te imaju uredno financijsko poslovanje; provode djelatnosti usmjerene potrebama zajednice i očuvanja održivog razvoja; svojim programima, kao i svojom sveukupnom djelatnošću promiču ostvarenje najviših vrednota ustavnog poretka i čuvaju moralni dignitet hrvatskog naroda i svih građana Republike Hrvatske koji su sudjelovali u obrani Republike Hrvatske od velikosrpske agresije. Ukoliko je nositelj izgradnje spomen obilježja jedinica lokalne ili područne (regionalne) samouprave ili drugi pravni subjekt, Udruga iz Domovinskog rata mora dokazati svojstvo partnera u projektu izgradnje spomen obilježja kroz Sporazum o suradnji ili drugi odgovarajući pravni akt.

Zahtjevi se dostavljaju isključivo poštanskim putem na adresu: Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Povjerenstvo za spomen obilježja žrtvama stradalim u Domovinskom ratu, s naznakom „sufinanciranje spomen obilježja“, Zagreb, Trg hrvatskih velikana 6. Prijave na Javni poziv podnose se u roku od 30 dana od dana od ove objave (objavljen je 26. travnja 2010. godine).

Sve dodatne informacije, kao i obrazac zahtjeva za sufinanciranje prilagodbe mogu se dobiti u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i na službenoj internetskoj stranici (www.mobms.hr), a tekst navedenoj Javnog poziva može se vidjeti i na službenoj internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji“. Istodobno se zainteresirani mogu javiti u VIDAR-u Agenciju za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije (www.ravidra.hr) na telefon 033/800-207.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obavijesti