Banner
Plenković: Spremni smo prihvatiti kvalitetne oporbene amandmane
Na zagrebačkom Filozofskom fakultetu najviše studenata na anglistici - 120
Milanović nazvao Stožer paraustavnim tijelom
Jandroković: Opet jedna Milanovićeva kontroverzna izjava
Plenković: Optužbe na račun Stožera su ponavljenje, recikliranje tema
Capak ne želi reći koliko je ispričnica za samoizolaciju potpisao
Plenković: Ubrzat ćemo procedure posvajanja djece

  Obavijesti

Javni poziv za subvenciju premije osiguranja usjeva od mogućih šteta od elementarnih nepogoda

  vpž           29.09.2009.         1477 pogleda
Javni poziv za subvenciju premije osiguranja usjeva od mogućih šteta od elementarnih nepogoda

Na temelju članka 5. Odluke o novčanim potporama razvoju poljoprivrede na području Virovitičko-podravske županije, župan Tomislav Tolušić raspisao je Javni poziv za subvenciju premije osiguranja usjeva od ogućih šteta od elementarnih nepogoda. Javni poziv je raspisan za korištenje subvencije premije osiguranja usjeva od mogućih šteta od elementarnih nepogoda na području Virovitičko-podravske županije u 2009. godini.

Korisnici subvencije mogu biti: obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti zadruge i trgovačka društva, upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sa prebivalištem odnosno sjedištem na području Županije pod uvjetom: da se mjesto osigurane proizvodnje nalazi na području Županije; da je polica osiguranja usjeva u 2009. godini zaključena najkasnije do 30. studenog 2009. godine. Subvencijom se odobrava sufinanciranje premije osiguranja u visini do 25 posto plaćene premije osiguranja po pojedinoj ili skupno zaključenoj polici osiguranja. Najmanji iznos subvencije je 100,00 kuna, a najviši 10.000,00 kuna po pojedinom korisniku.

Javni poziv traje do 30. studenog 2009. godine, a objaviti će se u Virovitičkom listu te na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) gdje se u rubrici „Natječaji“ gdje se uz cjelokupan tekst Javnog poziva može preuzeti i pripadajući obrazac.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.