I sindikat visokog obrazovanja traži veće plaće u svom sektoru
Štromar ne isključuje mogućnost prijevremenih izbora, ali vjeruje i u dogovor Vlade i sindikata
Mediji i mentalno zdravlje: Trivijalizacija dovodi do click-baitova na uznemirujuće sadržaje
Sabor: Hrvatska kroz razvojnu pomoć najviše pomagala jugoistočnu Europu i BiH
Sabor: Hrvatska kroz razvojnu pomoć najviše pomagala jugoistočnu Europu i BiH
Sinčić: Hrvatsku očekuje kolaps svih sustava
U osnovnim školama štrajka 89, a u srednjim 85 posto zaposlenih

Javni poziv za subvenciju premije osiguranja usjeva od mogućih šteta od elementarnih nepogoda


  Obavijesti           vpž           29.09.2009.         1329 pogleda
Javni poziv za subvenciju premije osiguranja usjeva od mogućih šteta od elementarnih nepogoda

Na temelju članka 5. Odluke o novčanim potporama razvoju poljoprivrede na području Virovitičko-podravske županije, župan Tomislav Tolušić raspisao je Javni poziv za subvenciju premije osiguranja usjeva od ogućih šteta od elementarnih nepogoda. Javni poziv je raspisan za korištenje subvencije premije osiguranja usjeva od mogućih šteta od elementarnih nepogoda na području Virovitičko-podravske županije u 2009. godini.

Korisnici subvencije mogu biti: obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti zadruge i trgovačka društva, upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava sa prebivalištem odnosno sjedištem na području Županije pod uvjetom: da se mjesto osigurane proizvodnje nalazi na području Županije; da je polica osiguranja usjeva u 2009. godini zaključena najkasnije do 30. studenog 2009. godine. Subvencijom se odobrava sufinanciranje premije osiguranja u visini do 25 posto plaćene premije osiguranja po pojedinoj ili skupno zaključenoj polici osiguranja. Najmanji iznos subvencije je 100,00 kuna, a najviši 10.000,00 kuna po pojedinom korisniku.

Javni poziv traje do 30. studenog 2009. godine, a objaviti će se u Virovitičkom listu te na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) gdje se u rubrici „Natječaji“ gdje se uz cjelokupan tekst Javnog poziva može preuzeti i pripadajući obrazac.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiOve mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda kliknite na: