Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Obavijesti

Javni poziv za Mjeru samozapošljavanja, osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja…

  vpž           31.01.2011.         4146 pogleda
Javni poziv za Mjeru samozapošljavanja, osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja…

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, objavilo je Javni poziv za Mjeru samozapošljavanja Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja nezaposlenih hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja. Naime, na temelju Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja nezaposlenih hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, a u cilju otvaranja novih radnih mjesta za osobe iz ciljne skupine Programa kroz davanje novčane potpore u svrhu samozapošljavanja, objavljuje se ovaj javni poziv.

Ciljnu skupinu čine nezaposlena djeca smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja te nezaposleni hrvatski branitelji iz Domovinskog rata. Novčana potpora iznosi 30.000,00 kuna, a isplaćuje se dvokratno: 15.000,00 kuna po odobravanju zahtjeva, a 15.000,00 kuna po dostavi prvog izvješća s računom ili kupoprodajnim ugovorom za strojeve, opremu ili drugo, sukladno poslovnom planu temeljem kojeg je potpora odobrena. Osobe koje navedeno izvješće ne dostave u roku od 90 dana od isplate poticaja ili sredstva utroše nenamjenski dužne su ih vratiti Ministarstvu na način reguliran Ugovorom. Zahtjevi se podnose Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Zagreb, Trg hrvatskih velikana 6. Javni poziv je otvoren do 15. veljače 2011. godine, a svi zahtjevi bit će riješeni najkasnije do kraja 2011. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, na službenoj Internet stranici navedenog Ministarstva (www.mobms.hr), u Područnim jedinicama Ministarstva i županijskim Centrima za psihosocijalnu pomoć hrvatskim braniteljima, a cjelokupan tekst Javnog poziva može se pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji".

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

stole123
31.1.2011. 23:20
sve su to pusta obećanja uglavnom se sve svodi na to da nedobiješ ništa tako sam prošao prije par godina bila slična šema kad kasnije treba da dobiješ nešto novca dobiješ objašnjenje da je kriza i da nema novca za tu namjenu itd.
hdznedajboze
31.1.2011. 20:36
Do kraja 2011 ,čudan neki plan kuje HDZ-e.Vjerojatno je i to plan dobijanja izbora,samo gospodo fale vam birači koje upravo pokušavate kupiti za 15000 tisuća kuna,drugih 15000 tisuća vjerojatno nećete stići isplatiti.Branitelji su vam pokazali da nisu više naivni.


Još iz kategorije Obavijesti