Banner
HAK: Kolnici mokri
DHMZ: Oblačno, povremeno s kišom
Za dva vanjska člana Vijeća za provedbu Kodeksa ponašanja 24 prijave
U Hrvatsku stiglo novo cjepivo protiv dominantnog omikrona
Na Zeljarijadi u Vidovcu predstavljena rekordna mega sarma dugačka 1.501 metar
DHMZ: Narančasto upozorenje na količinu kiše te jake udare vjetra
Nekoliko stotina mladih liječnika zatražilo hitnu reformu zdravstva

  Sponzorirano

Javni poziv za članove i zamjenike članova novog saziva Savjeta za razvoj civilnog društva

        02.01.2010.         1321 pogleda
Javni poziv za članove i zamjenike članova novog saziva Savjeta za razvoj civilnog društva

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske poziva sve registrirane udruge u Republici Hrvatskoj da istaknu kandidate za članove i zamjenike članova novog saziva Savjeta za razvoj civilnoga društva.

Na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o osnivanju Savjeta za razvoj civilnoga društva („Narodne novine" br. 140/2009.), a prema postupku provedenom sukladno Poslovniku Savjeta, Vlada Republike Hrvatske imenuje članove i zamjenike članova Savjeta iz reda udruga i drugih organizacija civilnoga društva iz sljedećih područja: demokratizacije, vladavine prava, te razvoja obrazovanja; djelovanja mladih; djelovanja udruga proizašlih iz Domovinskog rata; kulture; skrbi o djeci; skrbi o osobama s invaliditetom; socijalne skrbi; športa; tehničke kulture; zaštite i promicanja ljudskih prava; zaštite okoliša i održivog razvoja; zaštite zdravlja i unaprjeđenja kvalitete življenja.

Udruge i druge organizacije civilnog društva mogu predlagati kandidate isključivo za područje u kojem djeluju. Svaka udruga odnosno formalna mreža ili savez udruga može istaknuti samo po jednog kandidata za člana i zamjenika člana Savjeta. U suprotnom se kandidatura smatra nevažećom. Rok za isticanje kandidata za članove Savjeta i zamjenike je 25. siječnja 2010., a popunjeni kandidacijski listić, sa svim potrebnim prilozima, dostavlja se isključivo poštom na adresu: Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, Radnička cesta 80/V, 10000 Zagreb. Detaljnije informacije mogu se pronaći na službenoj Internet stranici Ureda za udruge Vlade republike Hrvatske (www.uzuvrh.hr).

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Sponzorirano