Banner
Amsterdam planira zabraniti pušenje trave u centru grada
Obilne oborine na području više županija
Grbin: ZOR se sveo na ideološki stav gdje treba provoditi nedjelju ujutro
Plenković: Hrvatsku svi gledaju kao nogometnog giganta
Grbin: Plenkovićeva godina isporuke je pomalo kićenje tuđim perjem
U Hrvatskoj 250.000 ovisnika o alkoholu; među prvih pet u EU po konzumaciji
Hrvatska: 373 nova slučaja koronavirusa

  Obavijesti

Javni natječaj za prijavu projekata udruga za financijsku potporu iz Proračuna VPŽ

  vpž           30.04.2010.         2095 pogleda
Javni natječaj za prijavu projekata udruga za financijsku potporu iz Proračuna VPŽ

Župan Tomislav Tolušić, na temelju članka 4. Odluke o utvrđivanju kriterija za određivanje projekata udruga koje su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju i članka 3. Pravilnika o javnom natječaju, kriterijima i načinu ocjenjivanja projekata udruga koje su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju, raspisao je Javni natječaj za prijavu projekata udruga za financijsku potporu iz Proračuna Virovitičko-podravske županije.

Pravo na podnošenje prijava na Javni natječaj imaju udruge koje djeluju sukladno Zakonu o udrugama i koje: imaju pravnu osobnost (registrirane udruge) te imaju sjedište i adresu na području Županije; imaju pravnu osobnost (registrirane udruge) te nemaju sjedište i adresu na području Županije, ali su odlukom svog nadležnog tijela upravljanja osnovale organizacijski oblik djelovanja na području Županije te istom odlukom utvrdile adresu i voditelja organizacijskog oblika. Prijavu za financijsku potporu udruge podnose na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti u Uredu župana Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica ili na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji" gdje se nalazi i cjelokupan tekst navedenog Javnog natječaja. Svaka udruga može se samostalno natjecati za najviše 2 (dva) projekta te za 1 (jedan) partnerski projekt.

Rok za prijavu projekata je 30 dana od dana objave Javnog natječaja u „Virovitičkom listu" (izdanje od 29. travnja 2010. godine). Rezultati natječaja objavit će se na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) i na oglasnoj ploči Županije u roku 45 dana od isteka roka za prijavu, te se dostavljaju svim natjecateljima. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Uredu župana Virovitičko-podravske županije, tel. 033/743-256.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obavijesti