Banner
DHMZ: Oblačno uz povremenu kišu
Danas besplatan ulaz u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović
Večernji list: Stočari po utovljenoj svinji gube 600, a junetu i 2500 kn
Petero članova Znanstvenog savjeta ogradilo se od istupa Gordana Lauca
Centar i GLAS: Zakon o obnovi je neprovediv, a njegove izmjene još jedna obmana
Marić (SDP): Želi se potezom pera bolnice oteti županijama
MORH poručio Milanoviću da poštuje zakone koje je donijela njegova Vlada

  Obavijesti

Javni natječaj za prijavu projekata udruga za financijsku potporu iz Proračuna VPŽ

  vpž           30.04.2010.         1975 pogleda
Javni natječaj za prijavu projekata udruga za financijsku potporu iz Proračuna VPŽ

Župan Tomislav Tolušić, na temelju članka 4. Odluke o utvrđivanju kriterija za određivanje projekata udruga koje su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju i članka 3. Pravilnika o javnom natječaju, kriterijima i načinu ocjenjivanja projekata udruga koje su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju, raspisao je Javni natječaj za prijavu projekata udruga za financijsku potporu iz Proračuna Virovitičko-podravske županije.

Pravo na podnošenje prijava na Javni natječaj imaju udruge koje djeluju sukladno Zakonu o udrugama i koje: imaju pravnu osobnost (registrirane udruge) te imaju sjedište i adresu na području Županije; imaju pravnu osobnost (registrirane udruge) te nemaju sjedište i adresu na području Županije, ali su odlukom svog nadležnog tijela upravljanja osnovale organizacijski oblik djelovanja na području Županije te istom odlukom utvrdile adresu i voditelja organizacijskog oblika. Prijavu za financijsku potporu udruge podnose na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti u Uredu župana Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica ili na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji" gdje se nalazi i cjelokupan tekst navedenog Javnog natječaja. Svaka udruga može se samostalno natjecati za najviše 2 (dva) projekta te za 1 (jedan) partnerski projekt.

Rok za prijavu projekata je 30 dana od dana objave Javnog natječaja u „Virovitičkom listu" (izdanje od 29. travnja 2010. godine). Rezultati natječaja objavit će se na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) i na oglasnoj ploči Županije u roku 45 dana od isteka roka za prijavu, te se dostavljaju svim natjecateljima. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Uredu župana Virovitičko-podravske županije, tel. 033/743-256.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Obavijesti