Banner
Izložba posvećena Milku Kelemenu u Etnografskom muzeju
DHMZ: Pretežno oblačno s kišom, lokalno obilnom
Plenković o zelenim putovnicama: Mislim da bi sve moglo biti gotovo do ljeta
U utorak i srijedu zatvoren željeznički prijelaz u Ulici Svetog Jurja u Podgorju
Milanović: Zlata Đurđević je moja kandidatkinja za Vrhovni sud
UIO: Žene u Hrvatskoj još uvijek ostaju bez posla zbog trudnoće
Jutarnji list: Beroš zarađuje kao vještak, ali ne stigne na sud

  Obavijesti

Javni natječaj za prijavu projekata udruga za financijsku potporu iz Proračuna VPŽ

  vpž           30.04.2010.         1889 pogleda
Javni natječaj za prijavu projekata udruga za financijsku potporu iz Proračuna VPŽ

Župan Tomislav Tolušić, na temelju članka 4. Odluke o utvrđivanju kriterija za određivanje projekata udruga koje su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju i članka 3. Pravilnika o javnom natječaju, kriterijima i načinu ocjenjivanja projekata udruga koje su od interesa za Virovitičko-podravsku županiju, raspisao je Javni natječaj za prijavu projekata udruga za financijsku potporu iz Proračuna Virovitičko-podravske županije.

Pravo na podnošenje prijava na Javni natječaj imaju udruge koje djeluju sukladno Zakonu o udrugama i koje: imaju pravnu osobnost (registrirane udruge) te imaju sjedište i adresu na području Županije; imaju pravnu osobnost (registrirane udruge) te nemaju sjedište i adresu na području Županije, ali su odlukom svog nadležnog tijela upravljanja osnovale organizacijski oblik djelovanja na području Županije te istom odlukom utvrdile adresu i voditelja organizacijskog oblika. Prijavu za financijsku potporu udruge podnose na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti u Uredu župana Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica ili na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji" gdje se nalazi i cjelokupan tekst navedenog Javnog natječaja. Svaka udruga može se samostalno natjecati za najviše 2 (dva) projekta te za 1 (jedan) partnerski projekt.

Rok za prijavu projekata je 30 dana od dana objave Javnog natječaja u „Virovitičkom listu" (izdanje od 29. travnja 2010. godine). Rezultati natječaja objavit će se na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) i na oglasnoj ploči Županije u roku 45 dana od isteka roka za prijavu, te se dostavljaju svim natjecateljima. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Uredu župana Virovitičko-podravske županije, tel. 033/743-256.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije ObavijestiVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.