Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Viroexpo

Izvrši odbor analazirao Viroexpa analizirao ovogodišnji sajam

        28.01.2010.         1538 pogleda
Izvrši odbor analazirao Viroexpa analizirao ovogodišnji sajam

Održana je sjednica Izvršnog odbora 15. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2010, na kojoj se govorilo o iznimno uspješnom Viroexpo-u 2010 koji je, podsjetimo otvorila predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor. Nakon sjednice Izvršnog odbora, predsjednik IO-a Viroexpo 2010, Zvonimir Koić istaknuo je sljedeće:

„Danas mi čini zadovoljstvo da uputim riječi zahvale svim članovima Izvršnog i Organizacijskog odbora sajma „Viroexpo 2010", svim institucijama i tvrtkama koje su pripomogle i doprinijele pripremi i realizaciji ovog 15. jubilarnog međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „Viroexpo 2010", a posebno bi zahvalio Poslovnom centru Virovitica i voditelju organizacijskih aktivnosti gospodinu Matiji Mustaču, na izuzetnim naporima i pažnji koji se ogledaju u ovom uspješno  provedenom projektu cjelokupnog sajma. Broj 659, čini zabilješku rekordnog broja izlagača koji su ove godine sudjelovali na sajmu uz učešće 18 zemalja uključujući i Zemlju partner Slovačku, koja je već u četvrtak 21. siječnja otvorila sajam svojim učešćem u predstavljanju gospodarstva i poljoprivrede kao zemlja članica Europske Unije, a sve je popraćeno izuzetno dobrim i zanimljivim kulturno umjetničkim programom uz podršku Matice Slovačke i njihovog KUD-a iz Miljevaca. Rekordan broj posjetitelja 23.800 daje nam poticaj da i dalje radimo na organizaciji za 16. Viroexpo, a za koji je kao termin održavanja Organizacijskom odboru predložen datum od 21. - 23. siječnja 2011.godine. Nova lokacija sajma imala je više prostora od prijašnjih godina, ukupno 22.000 m² od čega je 7.500 m² grijanog zatvorenog prostora i 14,500 m² otvorenog prostora.

Sadašnji sajamski prostor na prijedlog Izvršnog odbora trebao bi dobiti i nove sadržaje tijekom godine, a unutar istog održavali bi se: sajam paprike, izložbe voća i povrća, ocjenjivanje i izložba meda te izložba malih životinja koja se ovih dana upravo održava. U prilog pozitivnom ozračju kojim je prožet cjelokupni sajam, doprinose i ankete provedene od strane HGK ŽK Virovitica, a čiji rezultati su pokazatelj da preko 98 posto izlagača podržava daljnji razvoj sajma Viroexpo, dok je 95 posto izrazilo želju sudjelovanja i na sljedećem 16. međunarodnom sajmu „Viroexpo 2011. godine."

Ovim putem zahvaljujemo svim izlagačima kao i udrugama lovaca i ribolovaca koji su i ove godine sudjelovali na sajmu i svojim aktivnostima pripreme delicija dodatno obogatili ponudu i sadržaj sajma. Uz srdačne pozdrave i riječi zahvale očekujemo Vas i na 16. međunarodnom sajmu gospodarstva obrtništva i poljoprivrede 2011. godine".

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Viroexpo