Divjak potvrdila otkaz putovanja srednjoškolskih ravnatelja u New York
Petrov: U vladajućoj koaliciji se neće ništa dramatično dogoditi
Mrak Taritaš: Bandićevi žetončići zapravo pripadaju Plenkoviću
Plenković ne strahuje od Bandićeve uskrate potpore nakon rušenja GUP-a
MORH raspisao natječaj za prijam u kadetsku službu
Divjak se neće kandidirati za predsjednicu HNS-a
Batinić: Neovisno o trzavicama oko GUP-a, Vlada je stabilna

  Županija

Izrada tehničke dokumenatacije brze ceste Bjelovar – Virovitica

        04.12.2013.         2537 pogleda
Izrada tehničke dokumenatacije brze ceste Bjelovar – Virovitica

U tijeku je izrada tehničke dokumentacije za ishođenje potrebnih dozvola za izgradnju brze ceste Bjelovar - Virovitica. Za potrebu izgradnje autoceste A13: Bjelovar - Virovitica - Terezino Polje, dionicu Bjelovar - Virovitica u duljini od 49,15 km, Hrvatske ceste izradile idejno rješenje i studiju o utjecaju zahvata na okoliš, te je u tijeku izdavanje Rješenja o prihvatljivosti zahvata za okoliš pri Ministarstvu zaštite okoliša i prirode.

Još u listopadu 2012. stalno savjetodavno stručno povjerenstvo za ocjenu utjecaja na okoliš za zahvate autoceste i državne ceste ocijenilo je pozitivnom Studiju utjecaja na okoliš za zahvat Autocesta A13, dionica Bjelovar - Virovitica - GP Terezino Polje, a u međuvremenu je Odlukom o razvrstavanju javnih cesta ta autocesta postala državna cesta DC 12. Po dobivanju Rješenja o prihvatljivosti zahvata na okoliš, nastavit će se s izradom tehničke dokumentacije za ishođenje potrebnih dozvola za izgradnju brze ceste Bjelovar - Virovitica - Terezino Polje, dinoica: Bjelovar - Virovitica.

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

mirovnjak
7.12.2013. 15:54
Ali nisu odrezali prste, jer kako bi bez njih radili ovo što im se danas stavlja teret i zašto se sude.
mastermind
4.12.2013. 20:36
2007. su još prerezali vrpcu za početak radova, i to don Ivo osobno..:) Šta će to na kraju biti, autocesta ili brza cesta? I da li će ikad biti...


Još iz kategorije ŽupanijaVirovitica.net koristi kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na portalu Virovitica.net kliknite ovdje.