Banner
Reformist Čačić: Sramotno dovoditi u vezu zločinačku NDH s Domovinskim ratom
SABA: Raos izjednačio ustašku NDH s današnjom suverenom i demokratskom Hrvatskom
Oboljeli od rijetke bolesti srca i dalje čekaju dostupnost lijeka u Hrvatskoj
Plenković: Svi dijelimo vrijednosti jednakosti i poštivanja manjina
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Milošević: Raosova izjava o NDH je sramotna
Jutarnji list: Postroženi uvjeti za gotovinske kredite

  Gospodarstvo

Izložba Designed in Poland

        16.09.2014.         1317 pogleda
Izložba Designed in Poland

Izložba "Designed in Poland", održava se od 12. do 22. rujna 2014.god., u glavnom ulaznom atriju Avenue Malla u Zagrebu. Izložbu su otvorili NJ.E. Maciej Grzegorz Szymanski veleposlanik Republike Poljske u Republici Hrvatskoj, Arn Willens, direktor - country manager GTC (Globe Trade Centra) nekretnine d.o.o. iz Zagreba, Marek Lyzwa, ministar savjetnik i voditelj Odjela za promociju trgovine i ulaganja Veleposlanstva Republike Poljske u Republici Hrvatskoj i Anna Polak - Kocinska, potpredsjednik PAIIZ (Poljske agencije za informacije i investicije).

Svečanosti otvorenja izložbe prisustvovali su predstavnici gospodarskog i političkog života Poljske i Hrvatske, diplomatskog kora, a među njima i Mladen Pejnović, predstojnik Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom RH, Milan Viktor Radacsi, voditelj Ureda za ekonomske odnose Veleposlanstva Mađarske u RH i Bohuslav Zavadil, savjetnik u Veleposlanstvu Češke u RH, a temeljem upućenog poziva Mareka Lyzwa, ministra savjetnika i voditelja Odjela za promociju trgovine i ulaganja Veleposlanstva Republike Poljske u Republici Hrvatskoj, svečanosti otvorenja izložbe, prisustvovao je i Milan Vanđura direktor HGK - Županijske komore Virovitica.

Tom prigodom, istaknuta je izuzetno dobra suradnje Veleposlanstva Republike Poljske u RH i Odjela za promociju trgovine i ulaganja s Virovitičko-podravskom županijom i HGK - Županijskom komorom Virovitica, te su razmotrene mogućnosti nastupa Republike Poljske na 20. jubilarnom "Viroexpou 2015" u Virovitici, 27. veljače - 1. ožujka 2015.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Gospodarstvo