Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Slatina

“Izlet u nepoznato” slatinskim dječjim igralištima

  Petar Žarković/Glas slavonije           14.05.2012.         2162 pogleda
“Izlet u nepoznato” slatinskim dječjim igralištima

"Izlet u nepoznato" jedna je od aktivnosti koju je Društvo Naša djeca Slatina u subotu organiziralo za svoje male sugrađane, ali i za njihove roditelje i volontere Društva u okviru projekta Povratak prirodi. Izletnici su se okupili na igralištu u Ulici Andrije Hebranga, gdje su im volonterke pripremile različite športsko-rekreacijske igre, od povlačenja konopa i nošenja jaja u žlici, do igara s loptom i različitih natjecateljskih igara prilagođenih dobi djece. Svi su potom otišli u park u Ulici Ljudevita Jonkea i tamo postavili šatore, skakali u vreći i tražili "zakopano blago". Na igralištu u Ulici Milke Trnine bile su organizirane različite sportske i druge zanimljive igre.

Za sve vrijeme trajanja izleta održavane su kreativne radionice, na kojima su izrađivani ukrasi za pozornicu na kojoj će djeca darovati posebnu priredbu Društvu Naša djeca Slatina u povodu 60 godina njegova postojanja u gradu.

Ovu aktivnost financirala je Zaklada za razvoj civilnog društva Slagalica iz Osijeka, a predstavnici Grada Slatine Radenko Pavić i Krešimir Štimac pozdravili su djecu, družili se s njima te im darovali sokove, kekse i čokolade. U sklopu istog projekta na igralištima koje su posjetili mališani postavljeni su koševi za smeće i popravljene ljuljačke, klackalice i tobogan. 

 

 

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Slatina