Banner
Večernji list: Hrvati po gorivo opet u BiH
Saborska oporba: Hrvatska nema jasnu strategiju protiv covida
Plenković: Cijena benzina ograničava se na 11,10, a dizela na 11 kuna
Bačić: HDZ nije ni zločinačka niti kriminalna organizacija
Plenković: Sanadera meni prišit neće nitko !
Jandroković: Nosim politički teret, ali ne i odgovornost za ono što nisam kriv
Raspudić: Koruptivni vuk HDZ-a ne mijenja ni ćud, ni dlaku

  Prosvjeta

Izgradimo tradicionalno Europsko selo

        29.01.2012.         4144 pogleda
Izgradimo tradicionalno Europsko selo

Ovaj tjedan je u OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje održan sastanak projektnog tima „Izgradimo tradicionalno Europsko selo". Učitelj Ivan Slavić podnio je izvještaj sa pripremnog posjeta u Turskoj gdje se sastao s partnerima iz Turske, Grčke i Španjolske te su dogovorili detalje prijave na Comenius natječaj za projekte Agencije za mobilnost i programe EU u sklopu programa za cjeloživotno učenje. Osim upoznavanja tradicionalne arhitekture i običaja, ciljevi projekta su i razvijanje sposobnosti praktične primjene Engleskog jezika kao službenog jezika projekta, razvijanje sposobnosti svrhovite upotrebe informacijsko komunikacijske tehnologije i poticanje interdisciplinarnog pristupa u poučavanju.

Treba spomenuti da su upoznavanje, zajedničke aktivnosti, razmjena iskustava te same mobilnosti, odnosno posjete partnerima, veliki poticaj na uključivanje kako učenicima tako i učiteljima. OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje može se povaliti sa najvećim brojem djelatnika zainteresiranih za suradnju. Projektni tim čine učitelji Oliver Bešić, Igor Bregovec, Sanja Grabić, Igor Fućkar, Andreja Galović, Natalija Bajer, Ivan Slavić, i ravnatelj Saša Topić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Lj. R. Weiss
29.1.2012. 13:50
Bravo za ekipu koja radi na projektu - vi ste već sada Europejci i primjer drugima! Učiti engleski, ali i druge jezike...!


Još iz kategorije Prosvjeta