Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Prosvjeta

Izgradimo tradicionalno Europsko selo

        29.01.2012.         4702 pogleda
Izgradimo tradicionalno Europsko selo

Ovaj tjedan je u OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje održan sastanak projektnog tima „Izgradimo tradicionalno Europsko selo". Učitelj Ivan Slavić podnio je izvještaj sa pripremnog posjeta u Turskoj gdje se sastao s partnerima iz Turske, Grčke i Španjolske te su dogovorili detalje prijave na Comenius natječaj za projekte Agencije za mobilnost i programe EU u sklopu programa za cjeloživotno učenje. Osim upoznavanja tradicionalne arhitekture i običaja, ciljevi projekta su i razvijanje sposobnosti praktične primjene Engleskog jezika kao službenog jezika projekta, razvijanje sposobnosti svrhovite upotrebe informacijsko komunikacijske tehnologije i poticanje interdisciplinarnog pristupa u poučavanju.

Treba spomenuti da su upoznavanje, zajedničke aktivnosti, razmjena iskustava te same mobilnosti, odnosno posjete partnerima, veliki poticaj na uključivanje kako učenicima tako i učiteljima. OŠ Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje može se povaliti sa najvećim brojem djelatnika zainteresiranih za suradnju. Projektni tim čine učitelji Oliver Bešić, Igor Bregovec, Sanja Grabić, Igor Fućkar, Andreja Galović, Natalija Bajer, Ivan Slavić, i ravnatelj Saša Topić.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

Lj. R. Weiss
29.1.2012. 13:50
Bravo za ekipu koja radi na projektu - vi ste već sada Europejci i primjer drugima! Učiti engleski, ali i druge jezike...!


Još iz kategorije Prosvjeta