Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  Aktualnosti

Izborno povjerenstvo odbacilo listu tate Ivice.M

        14.05.2013.         3040 pogleda
Izborno povjerenstvo odbacilo listu tate Ivice.M

Moj tata je danas jako tužan i žalostan. Izborno povjerenstvo odbacilo je njegovu listu i to zbog pravila koja su uveli baš za ove izbore. Kad su ti izbornici gledali papire od tih tatinih partnera i tate utvrdili su da njih pet nemože dobiti potvrdu o nekažnjavanju za  drugih pet nevalja potvrda od poreznika koji kaže da su dužni domovini, a cijela lista je na testu iz poznavanja povjesti domovine i grada dobila ocjenu 2 pa su im bacili listu jer im je za prolaz trebala ocjena bar 2,5.

Tata kud je žalostan sad je i ljut kako to da se sad od jednom nemogu kandidirati oni kažnjavani i kako sad traže te potvrde a dosad se moglo kak se htjelo.

I s tim potvrdama od poreznika da vječnik nema duga kakve su sad to pizdarije pa zato se i kandidiraju da mogu vratiti dugove a neznam šta sad još.

Najveća je ta glupost taj test pa kog je briga kad je sagrađen dvorac, od kad radi kazalište, koji su virovitičani bili uhapšeni ili kako se zove ona kuća koja se zapalila pa je sad popravljaju.

Kog je briga od kad postoji u Virovitici crkva sv.Roka ili koje je godine gorila Virovitica ili je bila poplavljena i zašto je Suvara Suvara a Bajer Bajer što je Beč, Manteč,Dalj, Petrovac,Marinova ili Ljubljanska.

Sve to nije važno tata je tužan jer sad neće izaći u Virovtičkom nit će moč lajat u onoj velikoj zgradi kraj policije šta hoće na tim sastancima kad im dozvole sat vremena da pitaju i kažu ono odsebe a oni se dogovore unaprijed pa mi svi koji slušamo( kaže tata ) imamo osjećaj da slušamo radio dramu.

Žao mi je tate i tih njegovih al da su im svi ti papiri bili dobri i da su znali ono što znam i ja sada su mogli biti važni sa tom svojom listom.

Sad mu ništa ne znači ni njegova glava na našoj škodi a ni program koji su htjeli tako dobro napraviti.

Proći će i ovaj tužan dan za našeg izbornog gubitnika ali to je tako i ja bi volio dobiti peticu svaki dan al ima tu i bombi.

Dobro je da su ih izbornici skužili na vrijeme i da su ta nova pravila stvarno nema smisla da su se kandidirali takvi kažnjivi dužni i još ništa neznaju o gradu i domovini kakvi bi oni bili face kad nam dođu u goste ovi iz europe u goste sada poslije 1 srpnja.

Ivica M. 2c

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

fitilj
14.5.2013. 18:19
@slavujj kažeš; "živjeti sa svojom savješću,nekima to neće biti lako!"

Naravno u pravu si, samo je problem u tome što oni koji imaju savjesti ne rotiraju na vlasti i ne daju pozitivne impulse politici, a ovo što nam se nudi niti ima savjesti, a još manje ima karaktera i morala!
slavujj
14.5.2013. 17:26
Vidljivo je da ovaj "mali Ivica" puno zrelije razmišlja i od nekih puno većih dječaka (bać joza i sljedbenici,kao i sljedbenici njegovih nalogodavac) ,zapravo je jako puno osoba upitnog morala(za mene), koji svoju priču ,ali samo priču,o navodnoj ljubavi za Hrvatsku koriste samo kako bi je dobro naplatili,
-koliko je moralno i domoljubno podržavati nekoga tko priznaje nečasna nedjela činjena na štetu RH?
-koliko je moralno i domoljubno podržavati nekoga za koga se javno zna da je varalica,prevarant sa milijunskim utajama poreza?(čudi me podrška gospođe Tomašić takvim likovima).Znači li to da i oni iz nekih razloga Karamarku ne mogu reći-ne!
Više nego licemjerno je podržavati takve koji svjesno i namjerno rade protiv RH,krajnje je podlo pozivati se na ljubav prema toj istoj Hrvatskoj,a tako ju uništavati,
-krade li se iz ljubavi?čini li se namjerna šteta iz ljubavi?-sigurno ne.
Nikada nitko neće povjerovati u vaše laži o ljubavi,kad svjesno i namjerno radite na uništenju RH,
takvi ju doslovno podlo i mučki "ubijaju" i to iz čistog koristoljublja.
Vjerujem da je došlo vrijeme da svatko,baš svaki čovjek,preuzme na sebe teret odgovornosti i odluči kakvu RH i kakvu Viroviticu želi?
Ne može se "gurati glava u pijesak" i žmiriti na loše stvari i događaje kao da nas se to ne tiče.
Svatko na svojoj savjesti nosi i svoje odluke,to i bać joza sigurno zna,i svatko treba preuzeti odgovornost za svoje odluke i
živjeti sa svojom savješću,nekima to neće biti lako!
kišni
14.5.2013. 10:44
Ivice, evo da ti ukratko obrazložim zašto tvoj tata nije mogao proći izbornu listu: gledaj tvoj tata nema dovoljno prekršaja , kaznenih djela ili nekih drugih pizdarija tako da bi jakoooo odskakao od ovih vellikihhhh hrvatina prema kojima je mafija djećji vrtić po svojim muljažama.
fitilj
14.5.2013. 10:29
E moj Ivice, tata ti je učinio zajeb što nije za nositelja liste stavio neku facu kao što je na primjer Jopa.

Tada mu Horvatin nebi tražio ni potvrdu o nemažnjavanju, ni potvrdu o kažnjavanju, ni potvrdu kojom se potvrđuje da po pitanju dogova kandidat nema nikakvih sličnosti sa Nadom Smiljanec Čavlović, ali ni potvrdu u broju stepenica niz koje se je sasvim "slučajno" srondao "nespretni" sudionik HDZ-ovog razuzdanog stranačkog derneka.

Ovako preporuči tati, njegovima s liste i mnogobrojnoj rodbini da glasuju za Sinišu, jer i onako ako neće da sjaše Kurta i zajaše Murta, nemaju drugog izbora.


Još iz kategorije Aktualnosti