Primorac: U 2023. zaplijenjeno 70 tona duhana i 1100 kilograma droge
Uskoro bi moglo početi punjenje dijela Trakošćanskog jezera
Počeli radovi na gradnji vukovarske obilaznice
Šesnaest hrvatskih LGBTIQ+ organizacija ogradilo se od objave Zagreb Pridea
Bjelovarsko kazalište dobiva profesionalnu predstavu Čaruga
U veljači izdano 3,8 posto manje građevinskih dozvola nego lani
Dječja bolnica u Klaićevoj dobila novi MR uređaj, vrijedan gotovo dva milijuna eura

  HSS

Izbori u HSS-u

  Gordana Jajčanin/Radio Orahovica           10.11.2009.         2148 pogleda
Izbori u HSS-u

ZDENCI - Unutarstranački izbori u HSS-u, na lokalnom području, završeni su u subotu u općini Zdenci, izbornom skupštinom Općinske organizacije HSS-a, na kojoj je  45 izaslanika, ponovo za predsjednika izabralo Matu Barukčića.

Predsjednik  Barukčić je u izvješću  pohvalio rad svih članova stranke, zahvaljujući kojemu  je zdenački HSS najjača stranka na području općine i  najuspješnija na području županije. U izvješću Barukčić nije podsjećao na sve što je učinjeno u općini za vrijeme vladavine HSS-a, smatrajući kako je to vidljivo, već je naglasio kako će i u buduće svi HSS-ovci zajedno raditi na razvoju i boljitku općine.

Da simpatizeri sve češće ulaze u aktivan rad stranke, govori i podatak da je u zdenački HSS uključeno 180 članova. „Svi oni će", kazao je predsjednik Barukčić, „i u buduće raditi kako bi općina bila prihvatljiva za ostanak mladih ljudi i njihovo zapošljavanje". U prilog tomu, najavio je ovotjedno potpisivanje predugovora o realizaciji projekta elektrane na bioplin s njemačkom tvrtkom Bionardo, što će omogućiti zapošljavanje i zaradu za tristotinjak ljudi.

Potom su nazočne na izbornoj skupštini HSS-a u Zdencima, pozdravili potpredsjednik GO HSS-a Orahovica Tomislav Petrušić, potpredsjednik ŽO HSS Milan Šimić i predsjednik Josip Hrala, koji  su za rad zdenačkih HSS-ovaca imali samo riječi pohvale. Hrala je među ostalim rekao, kako bi ta organizacija trebala služiti za primjer i drugim, mnogo većim i brojnijim strankama, te kako općina Zdenci uživa veliko povjerenje na državnoj razini.

Osim što su članovi dosadašnjem predsjedniku općinske organizacije HSS-a Mati Barukčiću, ukazali povjerenje ponovnim izborom na tu funkciju, i kandidirali su ga za funkciju predsjednika ŽO HSS.  Za potpredsjednike Općinskog odbora, izabrani su Zdenko Tajz i Rudika Hološ, za tajnika Miroslav Božić i za blagajnika Zdenko Medved.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.

cuccurin
13.11.2009. 8:11
je... mi se za milanovića,selak. pišem za ovu, lokalnu, mafiju. a i tako mi je teško skužit što si napisao....
SELJAK SVIH SEL
12.11.2009. 22:10
Pa nisu svi trgovci koji nisu crveni zašto drugi nisu HSSovci zato što nežele prijevremene parlamentarne izbore pa da ovu zemlju zatrpamo još dublje zašto gosMILANOVIĆ neinzistira na izborima nego podržava rad vlade oko pitanja sa Slovenijom paoko podravke jer vidi i on da je kriza da nebi bilo ništa bolje nego i sad zao ima jiš HSSovaca koji vole ovu zemlju
cuccurin
11.11.2009. 23:38
pohvala g. barukčiću. rijetki hssovac što je vrijedan ovih slova...ostalo-trgovci, hrala, joza, dijaković..


Još iz kategorije HSS