Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Politika

Izbori 2107: Koalicija HSS-SDP u Čađavici: Želimo upravljati a ne vladati. Čađavicu vraćamo na mjesto koje zaslužuje u ovoj županiji

  vn           16.05.2017.         2338 pogleda
Izbori 2107: Koalicija HSS-SDP u Čađavici: Želimo upravljati a ne vladati. Čađavicu vraćamo na mjesto koje zaslužuje u ovoj županiji

U prepunoj dvorani Hrvatskog doma u Čađavici održan je skup koalicije HSS, SDP za načelnika općine kao i za općinsko vijeće. U uvodnom izlaganju skupu se obratio kandidat za načelnika Josip Đakovac koji je nagovijestio bolju, kvalitetniju, transparentniju i pošteniju vlast od ove današnje. Želimo upravljati a ne vladati ovom našom općinom, želimo i to ćemo napraviti, Čađavicu vratiti na mjesto koje zaslužuje u ovoj županiji. Kandidatkinja z apredsjednicu općinsko vijeće i nositeljica koalicijske liste Zrinka Brajnović, čvrsto je uvjerena u pobjedu na izborima 21.05. jer, kako je rekla, Čađavica zaslužuje bolje, zajedno možemo učiniti našu općinu ugodnim mjestom za sve naše mještane.

Kandidat za zamjenika župana koalicije HSS, SDP, HNS i HSU, Mate Vukušić, pozdravio je prisutne i pozvao da izađu na izbore u nedjelju, 21.05., da ne ostanu doma s mišlju da ne mogu ništ apromijeniti. Dođite na birališta, iskoristite svoje demokratsko i Ustavom zajamčeno pravo te svoj glas dajte ovoj koaliciji na općini i u županiji i na takav način osigurajte sebi i svojoj djecu bolju i svjetliju budućnost, pozvao je Vukušić.
Kandidatkinja za zamjenicu župana Marija Šafer obraćajući se skupu, izrekla je jedan, presudan cilj, ove koalicije. Mi ćemo osigurati uvjete svim mladima na ovoj županiji da završe školu, dobiju mogućnost zapošljavanja u svojoj struci, na poslovima koji su deficitarni u našoj županiji i na takav način ostanu u svojim domovima bez potrebe traženja egzistencije u zemljama EU-a.

Na kraju, kandidat za župana Zdravko Dijaković istaknuo je da će kao budući župan ustrajati da županija ne obavlja poslove menadžera, da će stvarati preduvjete koji će omogućiti obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima lakše fumkcioniranje, obrtnicima i gospodarstvenicima bolji kontakt sa središnjom vlasti, bez obzira na boju stranačke iskaznice. Želimo županiju učiniti mjestom jednakih šansi za sve njene žitelje i dokazati ćemo da to zajedno možemo.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Politika