Banner
U Hrvatskoj 10 slučajeva majmunskih boginja, očekuje se dolazak cjepiva
Hrvatska po stanovniku godišnje baca oko 71 kilogram hrane
Djeci iz Ukrajine darovani bicikli, romobili, role i oprema
Na Makarskom primorju više od 55.000 gostiju
U Međimurju otvoren vidikovac na Mađerkinom bregu s pogledom na četiri države
Njemački predsjednik: Putin vodi rat protiv europskog jedinstva
Neslužbeno: gorivo će pojeftiniti

  Politika

Izbori 2017: Životopis Mate Vukušića, kandidata za zamjenika župana koalicija SDP-HSS-HNS-HSU

        18.05.2017.         2297 pogleda
Izbori 2017: Životopis Mate Vukušića, kandidata za zamjenika župana koalicija SDP-HSS-HNS-HSU

Ulazim u izbornu utakmicu kao kandidat za zamjenika župana Virovitičko-podravske županije u koaliciji SDP, HSS, HNS i HSU, sa pozicije predsjednika Socijaldemokratske partije, Županijske organizacije Virovitičko-podravske.

Rođen sam 16.02.1967. godine u Vojvodini, u Viroviticu sam došao ratne 1993. godine i tu sam i danas, gdje živim sa suprugom Ankicom i obitelji.  Završio sam elektrotehničku školu a po dolasku u Hrvtasku i  za Pojoprivrednog tehničara, smjer fitofarmacija. Svih 28 godina radnog staža zaposlen sam u realnom sektoru, te sam vrlo dobro upoznat s problematikom koja muči radnog čovjeka. Trenutno sam zaposlen kao Rukovoditelj Tvornice octa u Virovitici u kojoj sam prošao sve faze, od temeljne proizvodnje do organizacije i plasmana roba na tržište.

U političkom životu Virovitice i naše županije sam 23 godine u kontinuitetu kao član Socijaldemokratske partije Hrvatske. Tijekom svih tih godina bio sam na svim funkcijama u stranci, kao član gradskog odbora SDP VTC, predsjednik gradske organizacije, tajnik županijske organizacije i stručni suradnik te danas predsjednik Županijske organizacije SDP Virovitičko-podravske županije.  Sudjelovao sam u radu političke akademije u nekoliko navrata. Do danas sam sudjelovao u dvadesetak izbornih „utakmica“ od onih za mjesne odbore, gradsko vijeće, županijsku skupštinu, Sabor RH, izbore za predsjednika RH I one za Europarlament.

Aktivni sam član Društva prijatelja Hajduka u Virovitici, predsjednik sam nogometnog kluba NK Bilogora 1947 iz Špišić Bukovice. U nogometnim vodama sam više od 40 godina kao igrač, danas samo kao član uprave kluba.

Svima koji izlaze na izbore 21.05. ove godine poruka: radom i poštenjem. Omogućiti ćemo bolju Virovitičko-podravsku županiju kao mjesto jednakih šansi za sve njene žitelje. Vodilja kroz ovu političku avanturu mi je Račanova slika Hrvatske, koju dijelom citiram:

„Kada bi vam sad mogao naslikati moju sliku Hrvatske u budućnosti, bio bi to osmijeh. Osmijeh djeteta koje živi u jednoj normalnoj zemlji i zna kad poraste i počne putovati svijetom nigdje mu neće biti neugodno, sa svima će se lako sporazumjeti i moći će ponosno reći: „Hej, ja sam iz Hrvatske!“.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Politika