Banner
Na Bujštini obilježena 77. godišnjica bitke kod Kućibrega
Hrvatski inovatori osvojili zlatne, srebrne i brončane medalje u Njemačkoj
DP: Covid potvrde za ulazak u Sabor zadiru u ljudske i političke slobode
Arhiv HRT-a do 1990: Kulturno dobro vrijedno milijarde kuna izlazi iz bunkera
Umrla Jelena Brajša, dugogodišnja ravnateljica Caritasa
Božo Petrov pozitivan na koronavirus
Večernji list: Probijen zadnji tunel na pristupnim cestama Pelješkom mostu

  Politika

Izbori 2017: SDP u Čačincima - nije normalno da su pojedini žitelji u izrazito poljoprivrednagladni županiji gladni

  vn           15.05.2017.         1253 pogleda
Izbori 2017: SDP u Čačincima - nije normalno da su pojedini žitelji u izrazito poljoprivrednagladni županiji gladni

U Čačincima je održan središnji skup SDP-ove liste za tu općinu u Hrvatskom domu u centru mjesta. Pred okupljenim članovima i mještanima predsjednik općinske organizacije SDP-a, Dragan Zubak, ujedno i nositelj liste za Općinsko vijeće, izrazio je uvjerenje da Čačinci mogu bolje i da sigurno zaslužuju bolje. Zajedno možemo našu općinu učiniti boljim mjestom za sve nas, za našu djecu, naglasio je Zubak.

Predsjednik županijskog SDP-a i kandidat za zamjenika župana na koalicijskoj listi HSS,SDP,HNS i HSU, pod brojem 2, Mate Vukušić,. najavio je sigurne promjene u ovoj županiji. Neodrživo je stanje koje je trenutno u našoj, resursima bogatoj županiji. Nije normalno da su pojedini žitelji doslovno gladni u županiji koja je izrazito poljoprivredna, u kojoj su u ovo vrijeme polja zelena a od tih polja se ne može dostojno živjeti i osigurati bolja budućnost mladim naraštajima koji masovno odlaze u druge zemlje, trbuhom za kruhom, zaključio je Vukušić.

Na kraju se skupu obratio kandidat SDP-a za načelnika općine Čačinci, Ivan Jerbić. Istaknuo je nebrigu aktualne vlasti za osnovne potrebe mještana, loše upravljanje i podjelu poljoprivrednog zemljišta. Promjena je nužna, rekao je Jerbić, svi mi ovdje, svi mještanni općine Čačinci, možemo svojim najmlađima osigurati svjetliju budućnost, sigurnost od najranije dobi kroz vrtićke sadržaje, preko školovanja i na kraju stvaranjem preduvjeta kod zapošljavanja.  U cijelom tom životnom putu važno je onda i trećoj generacijskoj dobi osigurati uvjete za miran i ugodan život nakon odlaska u zasluženu mirovinu.

Komentari

Za korisnike FacebookaZa korisnike foruma

    Registriraj se

Ako prilikom prijavljivanja dolazi do greške, kliknite OVDJE.Još iz kategorije Politika